Interviu de Patricia Resch,  21 oct.2012 Dr. Berrenda Fox

În acest articol scris de Patricia Resch, Dr. Berrenda Fox vorbește cu probe despre testele ADN și ale sistemului celular pe care le-a făcut asupra unui număr important de oameni. Dr. Fox este medic holistic la Wellness Centre din Avalon, California.

Clinica din Avalon propune celor interesați tratamente naturiste care beneficiază de condițiile optime de pe insulă (Santa Catalania). Prin teste bazate pe analiza sângelui, ea a demonstrat că, în cazul unor oameni, în structura ADN au început să apară unele modificări care atestă creşterea numărului în privința numărului de spirale.

P.R.: Dr. Berrenda, care este formarea dv. profesională?
Berrenda: Am obținut mai multe diplome în fiziologie și naturopatie. În timpul pregătirii mele în Europa, am lucrat în domeniul comunicării și continui să lucrez în producția de filme documentare și științifice de avangardă. După cum cunoașteți, Fox Television Network își extinde preocupările și în privința existenței civilizațiilor extraterestre și rolului acestora în desfășurarea evenimentelor terestre mai ales din această perioadă. Cele mai cunoscute programe sunt “Sightings” și “X Files”.

P.R.: Ce schimbări considerați că se produc acum pe planeta noastră și ce impact au ele asupra corpului uman?
B.: Sunt unele schimbări fundamentale, mutații care, conform cercetărilor genetice, au loc în prezent în corpul uman, și această problemă a constituit tema unei reuniuni internaționale a geneticienilor care s-a desfășurat cu câțiva ani în urmă la Mexico City. Reuniunea și comunicările s-au axat chiar pe transformările ADN care se produc. Este clar că au loc transformări în corpul uman care nu și-ar găsi o explicație plauzibilă în schimbările de mediu; știm precis că ele se produc, dar nu știm cu ce scop și în ce direcție se îndreaptă. Traversăm un proces de schimbare dar nu știm în ce ne transformăm!

P.R.: În ce sens este ADN-ul nostru în schimbare?
B: ADN-ul fiecăruia dintre noi are un dublu helix (spirală). Constatăm acum că sunt în curs de formare și alte spirale. În dublul helix există două spirale de ADN combinate într-o singură spirală. Cercetătorii constată acum că ne cresc alte spirale, în total urmînd ca ADN-ul uman să fie format din 12 spirale. Coroborând cu viteza schimbării, se poate aprecia că într-o perioadă de 5-20 de ani, toți oamenii vor avea noul ADN (cu 12 spirale). Este o concluzie absolut științifică, bazată pe analize și pe probe. Este clar că au loc mutații în corpul uman dar nu știm către ce ne îndreptăm, ce forme și ce capacități vom avea în viitorul destul de apropiat. Chiar nu avem habar care va fi rezultatul final.

Modificările acestea surprinzătoare nu sunt făcute publice din cauza temerii că ar apărea o puternică reacție de teamă din partea oamenilor. Cu sau fără aceste restricții, celula umană se modifică și noi nu avem altă posibilitate decât să observăm fenomenul. Personal am descoperit la trei copii că ADN-ul lor era format din trei spirale.
ADN cu 3 spire
Si unele religii vorbesc despre schimbări ale structurii ființelor umane. Există credința în lumea științei, a unor religii și a multor oameni de spiritualitate că toate aceste modificări reprezintă un factor evolutiv și sunt menite să crească capacitățile și abilitățile ființei umane.

P.R.: Acești copii prezintă caracteristici diferite de cele ale copiilor cu un ADN obișnuit?
B: Da. De exemplu, prin concentrare, pot pune în mișcare unele obiecte, fără să le atingă fizic. Sau pot umple cu apă un pahar gol, doar prividu-l cu atenție. Au, deasemenea, însușiri telepatice de comunicare. Știu că doar aceste însușiri și ar fi suficiente pentru a-i considera supraoameni. Eu cred, însă, că sunt primele exemplare ale oamenilor din viitorul foarte apropiat, cel mult câteva decenii.
Copil cu ADN modificat
P.R.: Toți cei care existăm astăzi vom trece prin acest proces al schimbărilor?
B.: Se pare că cei născuți înainte de 1940 nu vor avea această șansă, corpul lor nemaifiind capabil să se metamorfozeze. Însă cei care se nasc acum, cu siguranță vor avea ADN-ul modificat. Cu toate acestea, pot fi cazuri când și celor mai vârstnici li se poate întâmpla.

P.R.: Ce ar determina producerea transformării ADN la un om, ”normal” cu două spirale?
B.: Cel mai simplu ar putea fi un virus, asta însemnând că nu toți virușii au efecte nedorite asupra corpului. De ex. virusarea ADN-ului cu Epstein Barr şi virusul herpes #6, care provoacă schimbarea structurii celulare. Virusul retro HIV nu este un virus care să modifice ADN-ul, deoarece el nu produce o schimbare a stucturii celulare, el o devorează. Majoritatea oamenilor care au trecut prin acest proces de modificare ADN, își schimbă profesia, modul de viață, modul de a gândi. Sunt mai sănătoși, mai optimiști și orice boală care i-ar afecta e tratată ca pe un cadou, o ocazie de a evolua și mai mult.

P.R.: La ce alte modificări ne-am mai putea aștepta?
B.: Cei trecuți prin acest proces nu se vor mai îmbolnăvi, și, în principiu, se crede că vor trăi foarte mult. Poate chiar vor alege să nu mai moară. Lecțiile pe care le vom avea de învățat nu vor mai implica suferința și durerea, ci bucuria, fericirea și liniștea. Vechiul sistem prin care lumea se chinuia să evolueze va dispărea, nimeni nu va mai trebui să lupte pentru a supraviețui. Concurența și dușmănia vor fi eliminate, vor dispărea. Vechile paradigme care presupuneau lupta pentru putere, zdrobirea adversarilor, medicina alopată, războaiele, guvernele corupte, toate vor dispărea odată cu trecerea în Noua Lume.

P.R.: Vor exista și efecte colaterale ale acestor schimbări?
B: Schimbarea celulară poate aduce apariția unor simțuri, altele decât cele prezente, sau amplificarea și rafinarea celor cunoscute. Pot apărea la început unele confuzii, neclarități de percepție și de raționament, din cauza impactului pe care-l pot avea aceste transformări, până când mintea va începe să-și refacă clișeele și ”biblioteca” de date. Poate că aceste posibile simptome vor face ca manifestările unora să fie considerate de ceilalți ca semne de nebunie. Este posibil ca medicul, mai cu seamă adeptul medicinii alopate, să nu reușească să înțeleagă ce se petrece cu unii dintre cei care i se adresează, căutându-și leacul.  Tratamentele energetice vor lua amploare, căci chakrele vor fi mult activate și mai bine conectate la sistemul endocrin. Femeile vor cunoaște unele schimbări hormonale, o manifestare fiind plânsul ”fără motiv” explicat prin creșterea sensibilității feminine și activarea unei modalități cunoscută, de altfel, de eliberare a unor acumulări energetice emoționale. Un important număr de femei vor cunoaște mai timpuriu intrarea în faza de menopauză. Bărbaților li se vor activa și unele caracteristici feminine (sensibilitate, compasiune, milă). Mai toate ființele umane vor cunoaște un salt în inventivitate și intuiție.

În perioada modificărilor structurii celulare și ADN, pot apărea anumite stări, cum ar fi:

* stări gripale – febra, transpiratie, dureri de oasele şi articulaţii dureroase, etc. care nu răspund la antibiotice;
* migrene şi cefalee, dureri severe care nu se elimină prin analgezice;
* episoade pasagere de diaree;
* scurgeri nazale cu efect temporar, care durează 24 de ore, fără a se fi produs o răceală sau expunere la agenți alergici;
* stări de amețeală pasagere;
* bâzâit în urechi (acufene);
* palpitații;
* vibraţii de-a lungul întregului corp, mai ales noaptea, în faza de repaus;
* spasme musculare intense. Adesea, durere în corp, în special în zona spatelui;
* pierderea de forșei musculare, la mîini și la picioare;
* dificultăţi de respirație, respirație accelerată la efort sai chiar în repaus;
* slăbirea temporară a sistemului imunitar;
* probleme în sistemul limfatic;
* stări de oboseala, senzație de extenuare la efort, altădată acceptabil;
* somnolență și dorință de a dormi, mai mult decât erați obișnuiți;
* creșterea accelerată a părului și unnghiilor;
* atacurile nejustificate de depresie;
* obsesii pentru evenimente neplăcute din trecut;
* sentimentul că în corpul vostru are loc un proces de purificare, de cucătare;
* stări de tensiune, stres, angoase angoase pentru ceva neclar, indefinit.

Celor care merg la medic în asemenea situații li se spune că nu au nimic, că par a fi complet sănătoși. Și este adevărat: nu sunt stări de boală autentică, ci efecte ale transformărilor (benefice) prin care treceți.

Instrumentele pe care eu le folosesc nu sunt obișnuite: Organoterapia, care este un sistem de tratamente glandulare, creat în Europa, este utilizat pentru construirea și reconstruirea sistemului hormonal, necesar acceptării noului ADN.

P.R.: Ce atitudine să adoptăm față de aceste simptome?
B: Nu vă îngrijorați, bucurați-vă că vi se întâmplă și considerați-le ca manifestări de bun augur. În latină ”doctor” înseamnă “educator”. Totul este să vă asigurați că nu este vorba de altceva, o stare de boală adevărată.

Corpul vostru are instrumentele și mijloacele necesare cu care să facă față la astfel de stări. Aveți încredere în puterea lui de regenerare și nu-l stresați cu gânduri de teamă, de disperare și de neliniște. Asigurați-i linisțea și odihna și nu-l îndopați cu cine sție ce medicamente. Permiteți-i lui să ia conducerea grijii față de sine. Nu vă ”băgați !” . Medicul nu este cel care vindecă, ci doar cel care ajută la vindecare, punând la dispoziție corpului ceea ce are nevoie. Corpul este propriul său medic și tămăduitor. În fiecare dintre noi există puterea de a ne vindeca, cu o condiție: să permitem ”doctorului-corp” să se trateze.

Instrumentele pe care eu le folosesc nu sunt obișnuite: Organoterapia, care este un sistem de tratamente glandulare, creat în Europa, este utilizat pentru construirea și reconstruirea sistemului hormonal necesar acceptării noului ADN.

Pe lângă băile specifice, avem grijă de partea energetică a organismului, vitaminizare, tratamente cu plante, laser rece. Orice tratament, orice procedură este particularizată fiecărui pacient, noi neutilizând o rețetă comună tuturor celor care ne solicită ajutorul. Ne inspirăm din tehnici și terapii ale strămoșilor noștri care știau cum să se comporte cu natura și ce le putea ea pune la dispoziție.
Dr. Berrenda Fox
P.R.: Cum vă vedeți munca în viitor?
B.: Eu consider că ceea ce fac este o punte pentru a conduce să treacă pe cei care au nevoie în Noua Lume pe care o construim. Recuperarea este o știință și o artă. Cele două trebuie să mergă mână în mână. Cred că munca mea nu va mai fi necesară în viitorul mai îndepărtat, deoarece nu vor mai exista boli și suferință.