Interviu << Lumea Misterelor >> decembrie 2013

de Sărbători Promoţii Magice la Perfect Mind
Să creezi programe noi de sănătate în subconştient înseamnă miracole
în viaţa ta

Interviu cu domnul Cristian Alexandru, cercetător în domeniul neuroştiinţei şi manager Perfect Mind. Are o vastă experienţă spirituală, practică şi predă exerciţii psiho-fizice şi metode avansate de meditaţie orientală, susţine numeroase conferinţe pe diverse teme, dar în acest interviu l-am invitat să ne vorbească despre sănătatea holistică.

Domnule Cristian Alexandru aţi afirmat la un moment dat că oamenii ar trebui să-şi schimbe complet percepţia asupra sănătăţii. Ce aţi vrut să spuneţi mai exact?

Am vrut să spun un lucru simplu. Şi anume, că acum este momentul decisiv în care trebuie să facem un salt în înţelegere. Este imperios necesar să abandonăm pentru totdeauna viziunea mecanicistă, materialistă care a dominat medicina ultimului secol. Vindecarea este un proces holistic, integral şi este necesar să cuprindă toate aspectele fiinţei noastre: mintea, emoţiile, sufletul, energia, conştiinţa şi nu doar trupul fizic. Ce este sănătatea? Echilibru. Dacă echilibrul s-a rupt, apare o lipsă. Noi nu suntem doar un mecanism complex, ca o maşină care este destinată să se strice în timp. Suntem un mister copleşitor pe care abia acum începem să-l înţelegem. Dacă în lumea animală putem vorbi de cauze exterioare ale îmbolnăvirilor, la om situaţia este complet diferită, deoarece cauza îmbolnăvirii este aproape în totalitate interioară. Revista internaţională de sănătate Prevention Magazine a afirmat de curând că 90% dintre toate problemele fizice au cauze psihologice. Poate părea o exagerare, dar în realitate procentul ar putea fi mai mare.

Se pot realiza schimbări în convingerile oamenilor, ori în sistemul medical?

Convingerile nu sunt altceva decât nişte tipare sau obişnuinţe mentale pe care le-am cultivat foarte multă vreme. Majoritatea tiparelor le-am învăţat în copilărie. Multe dintre ele ne ajută, dar altele ne limitează capacitatea de a crea realitatea pe care ne-o dorim. Convingerile pot fi însă modificate la nivel subconştient, prin reconfigurare pozitivă subconştientă. Sfatul meu este să nu luptăm împotriva bolii, ci să întărim ceea ce este sănătos. Prin fenomenul de rezonanţă, dacă te gândeşti mereu asupra bolii, atunci întăreşti boala. Orientându-ne însă mai mult asupra sănătăţii şi încărcându-ne şi cu informaţie pozitivă, atunci răspândeşti sănătatea. „Pachetul de Sănătate” Perfect Mind are trei programe: CD2 – Sănătate, Vindecare, Armonie, CD6 – Regenerare celulară  şi CD8 – Vindecare Emoţională . Toate construiesc echilibrul necesar pentru sănătate. Cu această ocazie lansăm şi o Promoţie de Sărbători, avem un preţ foarte bun la acest pachet de sănătate, şi oferim şi reduceri semnificative la fiecare program Perfect Mind.

Cum lucrează informaţia pozitivă din programele Perfect Mind?

Deşi sunt complex realizate, programele noastre sunt foarte uşor de utilizat acasă ca şi metodă terapeutică. În jumătate de oră echilibrează şi armonizează fundamental distribuţia energiei în corp şi cresc vitalitatea. Aspecte evidenţiate foarte clar în numărul anterior al revistei Lumea Misterelor, când am prezentat modificările extraordinare pe care aceste programe le aduc asupra aurei şi centrilor de forţă. Noua structură energetică care apare, puternică şi armonioasă, va avea tendinţa să se menţină perioade lungi de timp, pe măsură ce vom utiliza consecvent programele audio. Însă cel mai profund efect provine din reconfigurarea subconştientului, din schimbarea tiparelor mentale şi a convingerilor eronate. Când reuşim să creem programe noi de sănătate în subconştient, atunci multe miracole pot apărea în viaţa noastră. Nu este necesar să aşteptăm ca sistemul medical să se schimbe, ci să facem  noi primul pas pentru a ne schimba în bine viaţa, pentru că acum ne este accesibil acest lucru. Este bine să reţinem o formulă simplă: Conştiinţă – Energie – Corp fizic. Când Conştiinţa îşi extinge înţelegerea, când adoptăm gânduri şi convingeri noi şi pozitive, atunci Energia se schimbă. Iar când Energia creşte şi se armonizează, Corpul se reînoieşte şi el... şi se vindecă!

Cu ocazia Crăciunului aţi pregătit şi o surpriză minunată. O premieră absolută pentru România, un  CD de Vindecare cu Arhanghelul Rafael.

Terapia Îngerilor Arhanghel RafaelAşa este, inaugurăm o serie angelică care va cuprinde CD-uri audio cu meditaţii ghidate pentru comuniunea cu lumea Îngerilor de Lumină şi a Arhanghelilor. Este o Terapie nouă ce se realizează cu ajutorul şi ghidarea Îngerilor. Acest prim CD este în premieră absolută în România, este dedicat  Arhanghelului Rafael, Energia Vindecătoare a lui Dumnezeu. O abordare cu totul sublimă pe care o aduce Floria, care este atestată să realizeze Terapia Îngerilor. CD-ul completează într-un mod cu totul inedit seria de programe Perfect Mind. Cuprinde o meditaţie ghidată ce a fost realizată pentru un seminar special despre Arhangheli, dar şi o rugăciune inspirată de Arhanghelul Rafael. Sperăm să vă bucure sufletele de sărbători.  Lumea Misterelor decembrie 2013 Perfect Mind