Dezvoltare personală şi spirituală cu Perfect Mind. Un eveniment pentru femei fără limite s-a dovedit a fi un act de curaj. Este o experienţă interesantă să propui ceva pentru suflet, minte şi spirit, între atâtea lucruri pe care o femeie le consideră atractive. Evenimentul era pentru femei care vor să-şi depăşească limitele, dar unele dintre ele s-au pierdut de tot printre multe atracţii. Acele femei care şi-au dorit dezvoltare personală au ajuns în fotoliul nostru de audiţie. Cum acesta era magic, ele s-au transformau sub ochii noştrii. Chipul lor obosit de atâta văzut, auzit şi încercat prin târg începea să se relaxeze şi să capete zâmbet. Pentru noi, zâmbetul lor era primul semn că am reuşit să le dăm de înţeles că există şi o altă dimensiune a existenţei, una sufletească şi spirituală.

Femeile care au ajuns la standul Perfect Mind plecau relaxate, regenerate şi mulţumite că au găsit un instrument cu care vor putea face faţă stresului de fiecare zi. Iar printre aceste minunate femei au fost multe care au înţeles că CD-urile cu care plecau în mână reprezentau cu mult mai mult, speranţa că acum au la îndemână un intrument de gândire pozitivă, cu ajutorul căruia multe dintre limitările şi condiţionările minţii lor vor dispărea, şi că pe măsură ce efortul lor va fi constant, şi mintea lor va fi cooperantă, viaţa lor se va transforma pozitiv.

Din ce în ce mai mulţi români sunt în căutarea a ceva ce i-ar putea ajuta să-şi descopere dimensiunea sufletească şi spirituală. Mulţi ne-au mărturisit că practică yoga, meditaţia, rugăciunea, comunicarea cu îngerii, reiki, theta healing, terapia ama, metoda silva etc  Nu putem decât să ne bucurăm. Fiecare ajunge la un anumit moment în locul unde o anumită practică spirituală se potriveşte cu nivelul lui de trezire şi de aspiraţie interioară.

Se poate întâmpla să găsim chiar de la început o cale cu adevărat autentică şi acea cale să ne poată satisface spiritual întreaga viaţă. Îţi poţi da seama uşor dacă e calea potrivită când transformările pozitive din tine şi din viaţa ta se derulează constant. Dacă ele nu apar deloc, înseamnă că opui rezistenţă transformării sau că ai ajuns în locul nepotrivit, iar dacă la un moment dat nu le mai simţi, înseamnă că ori ai stagnat ori ai regresat.

E minunat cum din ce în ce mai mulţi români îşi trezesc sufletul şi conştiinţa. În vremurile în care trăim şi în cele care se anunţă că vor veni este nevoie de multă fraternitate spirituală.

În drum spre casă privirea mi-a fost atrasă de un afiş publicitar cu următorul slogan: Este mai mult bine decât crezi.
S
ă ne aducem aminte cât mai des cu putinţă că este mai mult bine decât credem. 

Florentina A.

 Imagini de la stand:

sala palatului   sala palatului

sala palatului   sala palatului

 sala palatului   sala palatului

sala palatului   sala palatului

sala palatului   sala palatului

sala palatului   sala palatului

sala palatului   sala palatului