CD9 Meditatie ThetaCD 9 Meditaţie THETA -"Dincolo de Minte" - o colecţie unică de 3 CD-uri ce conţin 3 programe speciale de stimulare cerebrală.
Fiecare program este conceput pentru a stimula prin Neurorezonaţă Sonoră activitatea neuronală în banda Theta, inducând diverse modele de unde cerebrale care facilitează stări profunde de meditaţie, experienţe transcendente sau de translaţie a conştiinţei în alte dimensiuni.

"Dincolo de minte"  se adresează tuturor căutătorilor autentici care doresc să depăşească limitele propriei minţi.
- Practicanţilor diverselor forme de meditaţie yoghină, zen, budhistă sau taoistă care vor beneficia de capacitatea de trancendere a minţii şi a mecanismelor egoului într-un mod foarte accesibil. Uneori sunt necesari ani de practică pentru a reuşi să accesezi stări profunde de interiorizare necesare unei meditaţii reuşite. Astfel de stări vor putea să fie acum atinse mult mai uşor cu ajutorul acestor programe, chiar de la prima şedinţă.
- Practicanţilor metodei de vindecare Theta Healing care lucrează în mod special în starea theta; aceste programe vor fi pentru ei veritabile instrumente de lucru prin care vor putea să acceseze nivelurile de profunzime ale benzii de frecvenţe theta, beneficiind de nenumăratele capacităţi şi efecte pe care le generează fiecare din cele 3 programe, fără a fi nevoie pentru aceasta de o perioadă mare de practică.
- Practicanţilor Metodei Silva care deşi utilizează starea Alpha în majoritatea tehnicilor de transformare interioară, vor putea acum să conştientizeze şi nivelul stării Theta, mai profund, de unde pot să lucreze şi mai eficient pentru a obţine succesul în metodele specifice Silva.
- Terapeuţilor diverselor şcoli şi metode de vindecare. Cu ajutorul acestor programe sunt ajutaţi să conştientizeze cu uşurinţă câmpurile de energie subtilă prin care operează în timpul şedinţelor de vindecare, şi totodată ei pot dobândi un nivel ridicat de echilibru şi coerenţă energetică ceea ce, pe de o parte le va sigura o eficienţă mărită în practicile terapeutice, iar pe de altă parte le va mări câmpul propriu de protecţie aurică.
- Celor care urmează calea de evoluţie şi de vindecare Shamanică. În special CD-ul 2 îi va ajuta să acceseze starea specială de transă shamanică.
- Persoanelor care doresc comunicarea subtil telepatic cu Ghizii spirituali din lumile superioare şi cu Îngerii.
- Hipnoterapeuţilor
- Saloanelor de masaj, de Spa etc.

CD 9 - colecție de 3 CD-uri de Meditație