Interviu apărut în revista << Lumea Misterelor >> ianuarie 2014

un CD în Premieră în România 
Vindecare cu Arhanghelul Rafael 

De Crăciun Perfect Mind a lansat un CD de Meditaţie şi Rugăciune cu Arhanghelul Rafael. Foarte mulţi oameni au fost atraşi de acest CD, de aceea am dorit să aflăm cum ne putem vindeca cu ajutorul îngerilor.

Floria, spune-ne te rog cum poate acest CD să-i ajute pe oameni?
   
Acest CD te poartă într-o minunată călătorie de descoperire a terapiei cu îngeri, pentru a asimila energiile elevate luminoase ale lumii ierarhiilor îngereşti. El te ajută să intri în comuniune cu o lume înaltă, superioară, care îţi ridică frecvenţa de vibraţie. Prin rugăciune şi meditaţie ghidată vei avea acces la imensa sferă de forţă vindecătoare a Arhanghelului Rafael şi astfel vei resimţi o stare de rezonanţă angelică sublimă care este de natură să-ţi armonizeze spontan energiile fiinţei şi să-ţi readucă echilibrul necesar unei sănătăţi depline. În felul acesta, CD-ul este un instrument de terapie care poate însoţi orice alt tratament sau proces de vindecare.

Prin terapia îngerilor se pot obţine vindecări?

Dacă credinţa este suficient de mare, şi abandonul este deplin, atunci pot să apară chiar fenomene miraculoase de vindecare. Cu alte cuvinte, terapia cu ajutorul îngerilor ar putea sa fie pe deplin suficientă dacă oamenii s-ar raporta la aceste entităţi divine cu multă încredere, cu multă iubire şi cu recunoştinţă. Chiar dacă unele persoane nu pot să se manifeste astfel, chemarea pe care oamenii o simt în inima lor, dorinţa lor profundă de a fi în comuniune cu îngerii, şi audierea acestui CD, vor fi suficiente pentru a determina gradat trezirea inimii spirituale, astfel încât în viaţa lor să apară semne pline de graţie. Detalii şi preaudiţie aici...

Putem comunica cu îngerii? Ne ajută ei în viaţa noastră?

Pentru comuniunea cu lumea lor celestă este nevoie de o elevare a frecvenţei de vibraţie, dar, din experienţă directă, pot spune că anumite atitudini înlesnesc comunicarea cu îngerii. Încrederea că poţi este cea mai importantă. Ne putem uita la credinţa, puritatea şi minunarea unui copil care se roagă cu certitudinea că vorbeşte cu îngerii, că rugăciunea lui este ascultată, şi că primeşte răspuns. În relaţia cu îngerii oamenii devin mai fericiţi, mai sănătoşi şi mai împăcaţi. Dacă lasăm îngerilor povara greutăţilor noastre, atunci totul se simplifică cu uşurinţă, devenind o adiere de aripi angelice. Prin ghidarea îngerilor poţi să realizezi schimbări importante şi sănătoase în stilul de viaţă, de muncă, în relaţii etc. Când facem apel la un Arhanghel spre exemplu, el ne va răspunde foarte rapid, deoarece arhanghelii sunt înzestraţi cu puteri divine copleşitoare, sunt dincolo de timp şi de spaţiu, şi fiind pretutindeni şi simultan în acelaşi timp ajută oricât de multe fiinţe. Îngerul păzitor personal este un exemplu de ghid divin. Ne este dat de Dumnezeu pentru protecţie şi îndrumare. Când ne ascultăm intuiţia, auzim de fapt vocea inspiraţiei sale divine. Mulţi oameni uită de îngerul lor păzitor, şi rătăcesc uitând de menirea lor. Dacă noi nu îi chemăm, îngerii nu intervin. Să cerem ajutor îngerilor pentru ca ei să vină în viaţa noastră. Să-l apelăm cât mai des cu putinţă pe îngerul nostru păzitor ca să ne protejeze şi să ne îndume pe drumul pe care ni l-am ales când am venit aici.
CD Arhanghelul Rafael - Floria


Cum putem să fim în permanenţă în comuniune cu Îngerii?

Când suntem atenţi reuşim. Ştim cu toţii că există Binele şi Răul. Sunt oameni care nu cred şi neagă existenţa răului. Dar dacă negi răul, el nu dispare şi este o mare iluzie să crezi că nu te poate influenţa. Pe Pământ suntem nevoiţi mereu să alegem între Bine şi Rău. Când ai ales Lumina divină şi ai simţit-o în fiinţă, Răul nu te mai poate influenţa. Este însă nevoie în continuare de atenţie şi perseverenţă pentru ca Binele să câştige definitiv. Poţi începe să omiţi cu bună ştiinţă informaţiile negative cate te bombardează din toate direcţiile: ştirile TV care îţi produc frică şi panică, filmele horror şi thriller care ţi se strecoară insidios în minte şi în suflet, ziarele pline de frivolităţi şi de vulgarităţi, muzica de prost gust care-ţi perturbă pacea şi liniştea, oamenii în prezenţa cărora nu te simţi bine şi situaţiile toxice care-ţi sufocă viaţa. O persoană fără suficiente informaţii sau fără o educaţie culturală nu sesisează cum în toate acestea sunt amestecate în mod voit Binele şi Răul. Această confuzie, din care în cele din urmă Răul predomină, face ca discernământul fiinţei să nu mai funcţioneze. Este necesar un efort constant să găseşti un film bun în care predomină iubirea, umorul de calitate, compasiunea, un canal TV care să-ţi ofere informaţii adevărate, o publicaţie care să-ţi hrănească pozitiv sufletul şi mintea, o muzică care să-ţi încânte sufletul cu vibraţiile sale minunate, şi oameni admirabili pentru moralitatea, demnitatea, dreptatea şi iubirea lor. În fiinţa în care binele predomină, trupul, mintea şi sufletul ei sunt pure, pozitive şi plină de lumină divină.
Mai multe detalii şi preaudiţie CD aici...

Interviu Floria in Lumea Misterelor