Conferinta Subconstient

"Incursiune spirituală în lumea Subconștientului" 

Workshop Incursiune spirituală în lumea Subconștientului
Speaker: Cristian Alexandru
Data: Sâmbătă 20 Februarie 2016, ora 15, Sala Palatului

Cristian Alexandru Perfect Mind


Conferinţa de la Sala Palatului Sâmbătă 20 Februarie 2016 s-a bucurat de o audienţă numeroasă. 
Sala a fost plină până la refuz, multe persoane nu au mai avut loc şi au preferat să audieze conferinţa în picioare.


TEMATICA ABORDATĂ

• Ce este subconştientul • Cum determinăm subconştientul să lucreze în favoarea noastră • Modalități practice de purificare și reconfigurare a subconștientului   • Imensa putere a sugestiei şi autosugestiei conştiente

PARTEA PRACTICĂ 
S-a realizat o exemplificare în care toţi cei din sală au experimentat implementarea unei sugestii pozitive în starea alpha. S-a instalat o stare profundă de linişte şi pace şi am resimţit cu toţii efectele specifice utilizării unei sugestii de relaxare completă în alpha. Auditoriul a fost încântat de modalitatea prin care s-a reuşit această implementare a sugestiei pozitive în alpha şi mulţi dintre participanţi şi-au dorit să discute personal la finalul conferinţei cu dl. Alexandru.

Cristian Alexandru este manager Perfect Mind, inginer specialitatea automatică, cercetător în neurostiință. Coordonează de 25 de ani cursuri pentru stadii avansate de meditație, exerciții psiho-fizice și consiliere spirituală. Susţine seminarii pentru accesarea supramentalului şi de trezire a inimii spirituale.
 

ANTRENAMENTE de RECONFIGURAREA SUBCONŞTIENTULUI
Perfect Mind oferă metode inedite pentru reconfigurarea pozitivă a subconştientului. 
Tehnologia Perfect Mind reconfigurează pozitiv subconştientul, prin combinarea într-un mod unic a frecvenţelor de stimulare cerebrală cu sugestiile pozitive.

EFECTE
Atrenamentul cu programele de Neurorezonanţă sonoră conduc la relaxare deplină, minte focalizată, stări superioare de conştiinţă, reechilibrare terapeutică a corpului, a psihicului şi a minţii, echilibrarea emisferelor cerebrale, trezirea capacităţilor latente, restabilirea sănătăţii.

Mai multe detalii despre CONFERINȚĂ  AICI ....

Cristian Alexandru Perfect Mind

Cristian Alexandru Perfect Mind

Cristian Alexandru Perfect Mind

Cristian Alexandru Perfect Mind