SEMINARUL va avea loc în 30 IUNIE la BUCUREȘTI
MODULUL 1: Sâmbătă, 30 IUNIE 2018, între orele 10.00 - 18.00

ÎNSCRIERIILE se realizează pe mail și telefonic

Pe mail la contact@perfect-mind.com. Menţionând la Subiect: Înscriere Seminar
Precizați în conţinut Numele complet, Oraşul (localitatea) adresă de email şi telefonul de contact. 
Direct la 0737 347 222, 0756 347 222, 0723 733 117 

Preț 180 lei. 
Al doilea membru din familie (regula este doar pentru membrii de familie) va achita o taxa de participare redusă de 130 lei.

În MODULUL 1 se oferă Tehnici pentru dezvoltarea Atenției excepționale
Pentru ca să dobândești o concentrare superioară, un focus mental excelent, o minte perfectă și super memorie.

Atentia Supramentala

SEMINARUL este pentru tine dacă:
- vrei să dobândești o concentrare mai bună, un focus excelent, o minte perfectă și o super memorie; 
- îți dorești la nivel fundamental metode pentru perfecționarea riguroasă a atenției, tehnici care au o valoare cu totul aparte pentru dezvoltarea ta mentală și sufletească;
- îți dorești să reușești să te concentrezi fără efort și ai vrea să-ți menții atenția focalizată mult timp și nu ști cum;
- îți dorești să simți cu adevărat cum este realitatea spirituală și cum îți poți trezi Conștiința Supramentală și puterile spirituale latente;
- vrei să treci dincolo de mintea obișnuită, să explorezi mintea superioară care conferă accesul la cele mai înalte stări de conștiință.

Atentia Supramentala

SEMINARUL îți promite că:
Prin metodele învățate vei avea succes. Dacă îți dorești îmbunătățirea atenției, ori o concentrare perfectă sau un focus excepțional, o dezvoltare cognitivă superioară, atât în viața ta de zi cu zi, cât mai ales în practica meditațiilor pe care le realizezi, atunci acest seminar este pentru tine. Antrenamentul tău se va îmbunătății vizibil. Atenția ta se va dezvolta în mod considerabil, iar starea ta de focalizare se va menține fără efort ore întregi.

Seminar susținut de Cristian Alexandru.
Coordonează de peste 25 de ani cursuri ce cuprind exerciții psiho-fizice precum și tehnici pentru stadii avansate de meditație. Cercetător în domeniul neuroștiinței. Susţine seminarii pentru Dezvoltarea Atenției Supramentale. 
Tehnicile care se predau au o valoare excepțională pentru evoluția personală și spirituală, și se adresează atât celor neinițiați cât și celor avansați.

Practica Atentiei Supramentale

Te așteptăm cu drag la acest seminar!
Sună pentru detalii și înscriere la 0737 347 222, 0756 347 222.