perfect mind seminar Trezirea Sufletului

Seminarul  „De la Ego la Trezirea Sufletului. Descoperirea Inimii Spirituale" 

A doua etapă pe care o parcurge căutătorul spiritual în Călătoria sa spre Iluminare este calea sufletului, a iubirii divine expansionate, a energiei plenar trezite şi conştientizate, calea libertăţii şi a nonrezistenţei. 
Este calea de dincolo de minte care ne eliberează de legăturile cu egoul nostru.

  În această etapă a Călătoriei  explorăm:

- Metode prin care putem avea acces la Inima noastra Spirituală
- O Meditaţie specială care ne va putea trezi sufletul în mod plenar
- O modalitate practică prin care ne putem da seama dacă acţiunile pe care dorim să le realizăm vor fi sa nu încununate de succes. Această modalitate ne pune în acord voinţa noastră cu Voinţa lui Dumnezeu, astfel încât acţiunile noastre să fie integrate în armonia divină.

MĂRTURII SEMINAR 

Carmen E., Bucureşti
 „Modulul 2 a fost foarte aproape de fiinţa mea ca vibraţie şi informaţie.
Câteva experienţe ale dvs şi ale altora, aşa cum le-aţi povestit, mi-au adus aminte de cartea deosebit de înălţătoare a lui Spalding ”Vieţile maeştrilor”.
Cele mai multe emoţii mi-a trezit ceea ce ne-aţi spus despre Mama Pământ. M-a impresionat foarte tare. În drum spre casă m-am gandit numai la asta...
M-a responsibilizat mai tare să-i acord toata iubirea mea şi tot sprijinul meu.
Mă gandeam cât de „departe” suntem de Mama Pământ, mai ales în oraşele noastre pline de beton şi blocuri înalte, care ne separă şi mai tare de ea. 
Chiar dacă am avut acea „piedică” (datorată unei purificări energetice) în a-mi deschide inima la meditaţia Unificării, pentru mine a fost o zi specială!
Sunteţi un om minunat şi mă bucur să vă cunosc!”

 perfect mind seminar Trezirea Sufletului