Sediul "Mind Evolution Society"
Vineri, 13 februarie - Ora 18.45
Sala Happiness

La invitaţia Mind Evolution Society, coordonatorul Perfect Mind - ing. Cristian Alexandru - a susţinut o conferinţă în 13 februarie 2015 în care a vorbit despre stările superioare de conştiinţă cu ajutorul Neurorezonanţei sonore şi a prezentat Tehnologia SAV (Vectori Acustici Spaţiali) de la Perfect Mind. 

Cristian Alexandru Perfect Mind Conferinta Mind Evolution SocietyPerfect Mind Cristian Alexandru Mind Evolution SocietyCercetătorii au descoperit că undele cerebrale nu sunt numai o reprezentare a stărilor noastre mentale, ci ele pot fi influenţate prin stimulări externe pentru a schimba stările mentale ale unei persoane sau chiar pentru a ajuta în tratarea unei largi varietăţi de afecţiuni. Tehnologia SAV se bazează pe studierea activității neuronale specifică unor oameni care au experimentat stări superioare de conştiinţă. Cercetările din ultimele două decenii a dus la cunoașterea diverselor modele ale undelor cerebrale complexe și distincte, asociate cu experiențe intense, cum ar fi visul lucid, extracorporalizarea, înțelegerea sporită, intuiţia, detașarea, extazul, transferul conştiinţei în alte dimensiuni subtile ale universului, fericirea intensă. Sunt doar câteva dintre stările ce pot fi obținute prin stimularea creierului cu ajutorul programelor audio realizate de Perfect Mind.   

A fost realizată o experienţă practică cu ajutorul Electroencefalografului în care auditoriul a putut observa ce se petrece in interiorul creierului atunci când folosim un program de stimulare cerebrală.

Cu această ocazie ing. Cristian Alexandru  a răspuns la întrebări legate de modul de utilizare corectă a programelor audio Perfect Mind

Tehnologia SAV se bazează pe studierea activității neuronale specifică unor oameni care au experimentat stări modificate de conştiinţă. Poţi afla despre această nouă tehnologie realizată în premieră de Perfect Mind citind aici - Tehnologia revoluționară SAV .
Perfect Mind a aplicat Tehnologia SAV în realizarea programelor din CD 9 MEDITAŢIE în THETA.