Seminar Perfect Mind

Seminarul "De la Minte la Supraminte"

Cum să stăpânim fluxul neîncetat al gândurilor şi să ne liniştim mintea este o etapă foarte importantă pe orice cale a evoluţiei spirituale. Cel mai adesea omul nu stăpâneşte mentalul, ci mentalul îl stăpâneşte pe om.

Seminarul s-a desfăşurat în 14 martie 2015 şi a constituit primul modul de la Călătoria Iluminării.

SUBIECTE ABORDATE
Explorarea planurilor de conştiinţă de deasupra minţii obişnuite; O perspectivă sintetică asupra evoluţiei; Descrierea planurilor minţii; Despre conştiinţa Supramentală; Despre metodele de îmbunătăţire a activităţii cerebrale, pentru a transforma creierul într-un suport superior care să susţină manifestarea în noi a conştiinţei Supramentale.

MODALITĂŢI PRACTICE 
Pe lângă subiectele abordate, în cadrul modulului 1 s-au realizat modalităţi practice ce permit concentrarea şi focalizarea mentală. S-a urmărit liniştirea minţii şi ancorarea în momentul prezent. S-au realizat şi tehnici de respiraţie. Seminarul a cuprins şi relatări din propria practică spirituală, experienţe pe care Cristian Alexandru le-a trăit şi care i-au permis să stopeze fluxul gândurilor de la un nivel superior, nivelul supramental. 

ETAPELE TREZIRII SPIRITUALE
Această Călătorie spirituală presupune parcurgerea a 3 etape esenţiale, pe care participanţii le vor parcurge în 3 Module.  "Călătoria Iluminării" îşi propune să clarifice informaţiile esenţiale specifice şi abordează metode practice şi eficiente care pot conduce fiinţa la trecerea pe un nivel de vibraţie superior.

MĂRTURII DUPĂ SEMINAR
Dana Dedu - Bucureşti - Magic într-adevăr !

Acest prim seminar pot spune că mă ajută să-mi transcend mintea de la mental la supramental, asa cum şi-a propus! Felicitări Cristian Alexandru !  

Programele audio Perfect Mind 
Pe parcursul seminarului s-a vorbit și despre metodele de îmbunătăţire a activităţii cerebrale, pentru a transforma creierul într-un suport superior care să susţină manifestarea în noi a conştiinţei Supramentale. Ai posibilitatea să audiezi toate programele și să afli detalii despre fiecare aici....


Seminar Perfect Mind

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seminar Perfect Mind