Speaker: Cristian Alexandru
Data: 18 Aprilie 2015


Cristian Alexandru Perfect Mind

   Seminarul „De la Ego la Trezirea Sufletului. Descoperirea Inimii Spirituale"

Seminarul s-a desfăşurat în 18 aprilie 2015 şi a constituit al doilea modul de la Călătoria Iluminării.
A doua etapă a Călătoriei este etapa Sufletului, a iubirii divine expansionate, a energiei plenar trezite şi conştientizate, calea libertăţii şi a nonrezistenţei. Este cu adevărat calea de dincolo de minte care ne eliberează de legăturile cu egoul nostru.

Au participat numai absolvenţii de modul 1.

SUBIECTE ABORDATE
- Metode care ne oferă accesul la Inima noastra Spirituală

- Meditaţie specială de trezirea sufletului în mod plenar
- Modalitate practică prin care ne putem da seama dacă acţiunile pe care dorim să le realizăm vor fi sau nu încununate de succes. Această modalitate ne pune în acord voinţa noastră cu Voinţa lui Dumnezeu, astfel încât acţiunile noastre să fie integrate în armonia divină.

VIDEO 
O scurtă selecţie în care Cristian Alexandru vorbește despre trezirea sufletului, metodele predate, experiența personală și scopul pe care și l-a propus atunci când a inițiat această serie de evenimente spirituale de dezvoltare personalăvideo aici...

FOTOPerfect Mind Cristian Alexandru

Perfect Mind seminar

MĂRTURII DUPĂ SEMINAR

Felicia P. - București - "Seminarul de ieri a fost de exceptie, dar se pare ca ati ales exceptia ca regula generala. Motiv pentru care voi face si eu tot posibilul sa ridic stacheta pregatirii mele pentru modulul 3.Cu multumiri si recunostinta, Felicia"

Ada I. - București - "Bine v-am regăsit, Cristi si Flori! Mulțumesc din suflet pentru modul exemplar în care ne-ai ghidat, Cristi, în dimensiunile interioare ale ființei. Cele două module mi-au adus claritate, dar a fost cu mult mai mult decât atât. Am văzut asta și pe chipurile participanților, pentru că fiecare dintre noi a perceput sentimentul sacrului. Pentru mine a fost o experiență cu totul specială. Efecte au existat și în zilele următoare, sub forma unor inspirații deosebite. Deși ne-ai spus că vei susține aceste seminarii doar o dată pe an, îmi permit să te rog să te mai gândești. Ar fi o pierdere pentru multe ființe care au nevoie și iși doresc o ghidare. În prezent, pe piață există multe practici și mulți îndrumători. Puțini sunt aceia care transmit informația pură și nealterată. La cursurile tale se simte o Prezență deosebită care ridică nivelul de conștiință al celor prezenți, astfel încât informația să fie asimilată nu doar mental, dar mai ales în structurile noastre profunde. Mulțumesc mult pentru tot, vă îmbrățișez cu drag, Ada"

Dana D. - București - "Multumesc pentru aceasta experiența cu totul deosebita si unica pe care am trăit-o alături de voi si de grupul de cursanti ! Ceea ce este de remarcat este faptul ca eu astăzi, in a 2-a zi dupa curs, am avut trairi mult mai intense decât ieri, cand a avut loc seminarul. Încă de dimineața m-a invaluit o imensa pace si liniște interioară, o simt cu mine pretutindeni. Da, chiar se observa sferele de lumina (in poza de grup), si eu sunt impresionanta si plăcut surprinsa sa constat ca exista si o altfel de Viața! Multumesc încă o data pentru ca ma insotiti pe acest drum plin de Lumina veritabila! Eu personal de-abia aștept sa aprofundez experiența de ieri, si sa ne reintalnim!"

Amelie R. - București - "Multumesc Cristian pentru experienta magnifica de ieri ! Astept cu drag continuarea drumului."

Elena V. - București - "Si pentru mine a fost o zi extraordinara! Sunt recunoscatoare, pentru ca mi s-a ingaduit sa pot experimenta trairi deosebite alaturi de voi. Prezenta diferitelor entitati am simtit-o inca de la inceputul cursului si le multumesc! Iti multumesc si te imbratisez cu drag. Sa ne vedem cu bine in iunie, Elena! " 

Lili C. -  București - "Starea este minunata si încerc de fiecare data sa o fixez cat pot, pentru ca dupa aceea sa pot amplifica ceea ce obtin eu (totul e mult mai puternic impreuna). Am simtit liniste si pace, sustinere, abandonare, prezent continuu ; m-am simtit fara limite, starea continuă încă, nu m-a părăsit.  Multumesc, sunteti o echipa formidabila ; astept cu interes produsele Perfect Mind si evident ….. continuarea calatoriei."

Alina M - Brașov  - "Si eu m-am simtit foarte bine, si la acest seminar. Imi place modul in care v-ati gandit sa prezentati si sa sustineti aceste seminare. Ne vom revedea la modulul 3."

 Perfect Mind Seminar Inima Spirituala