Speaker: Cristian Alexandru
Data: Sâmbătă 10 Octombrie, 15:30
Locaţie: Sala Palatului, Bucureşti

"Fără Stres, Fără Anxietate” - Relaxare Instantanee

Conferinta Perfect Mind

Conferinţa de la Sala Palatului Sâmbătă 10 octombrie s-a bucurat de o audienţă numeroasă.

Sala a fost arhiplină, multe persoane nu au mai avut loc și au audiat conferința în picioare.

În cadrul conferinţei s-au lansat noile programe audio Perfect Mind pentru Relaxare instantanee.

TEMATICA ABORDATĂ:
Toată lumea pare să fie stresată. Situaţiile stresante sunt multiple şi omniprezente. Cum să reduci stresul la serviciu, acasă şi în viaţa de zi cu zi a devenit o problemă majoră care necesită urgent rezolvare.

Nu îți vei găsi vreodată pacea interioară și fericirea pe care ți-o dorești atât de mult, dacă vei continua să te simți stresat pentru fiecare lucru mărunt. Stresul este o stare a minţii pe care o poţi elimina cu mai puţin efort decât îţi închipui.

Perfect Mind propune un pachet unic care include 2 CD-uri cu 4 programe audio, create special pentru tine. Noul pachetul de programe ”Fără Stres, fără Anxietate” va putea fi achiziționat cu o reducere de 20% pe toată perioada desfășurării BMS.

PROGRAMELE CD 10 
CD nr. 10 "Fără Stres, Fără Anxietate” conţine 4 programe şi printre efectele care le generează amintim: induce o stare de relaxare instantanee, linişte, pace şi calm, diminuează nivelul extrem de ridicat al epuizării în activitatea profesională, eliberează trupul şi mintea de efectele stresului, produce o echilibrare profundă a activităţii celor două emisfere cerebrale etc

Dacă vrei să audiezi programele produse de Perfect Mind pentru Relaxare Instantanee click aici...
 
Conferinta Perfect Mind

Conferinta Perfect Mind
Conferinta Perfect Mind