Conferința a început direct cu o meditație de centrare în inima spirituală conform temei expunerii.
Spre surprinderea publicului, meditația a așternut în sală o liniște profundă, iar în suflete centrare.
Starea de liniște și nemișcare s-a menținut până la finalul conferinței.

Perfect Mind Cristian Alexandru

Perfect Mind Cristian Alexandru

A urmat apoi o mărturie personală spirituală excepțională. Mărturia a avut un efect și mai special.  
Fotograful ne-a mărturisit că nu a mai văzut o asemenea încremenire la conferințele acestui eveniment. 
Pe măsură ce conferința se derula, interesul publicului creștea din ce în ce mai mult, iar până la final toții participanții au rămas nemișcați și cu atenția la maxim să primească tot ceea ce li s-a oferit: informații spirituale, energie subtilă, înțelegeri, revelații etc.

Cristian Alexandru Perfect Mind

Tematica abordată

Pe calea desăvârşirii spirituale, o treaptă fundamentală este trezirea puterii esenţiale a sufletului. De fapt, nu este cu putinţă aproape nici un progres spiritual considerabil în ceea ce priveşte desăvârşirea lăuntrică, fără conştientizarea sau trezirea cât mai deplină a sufletului. Iar această trezire este primul pas spre adevărata iniţiere spirituală. 
O fiinţă umană obişnuită poate fi caracterizată ca prezentând un grad foarte mare de mecanicitate, de automatism. Dorind să se împlinească şi din punct de vedere spiritual, o astfel de fiinţă obişnuită va aborda o cale spirituală. Dacă aceasta este una autentică va avea acces la modalităţi de transformare spirituală şi va putea, prin practică constantă, chiar să-şi trezească complet sufletul, reuşiind să-şi alinieze impulsurile vitale, manifestările emoționale și tendințele mentale în coerenţă cu sufletul. 

Perfect Mind Cristian Alexandru

Evenimentul a inclus și lansarea celui mai nou CD de la Perfect Mind - CD 11 Meditația Unificării, care cuprinde o meditație ghidată specială de 50 min pentru Trezirea Sufletului.