La acest eveniment s-a lansat CD 12 ''Iubește Viața'', care s-a bucurat de aprecieri considerabile, deoarece înainte de încheierea festivalului stocul se epuizase la stand.  

Conferința IUBEȘTE VIAȚA și ÎNVINGE DEPRESIA a fost primită cu un viu interes.
Publicul a fost interesat realmente de cauzele psihologice și spirituale ale depresiei și de modul cum pot fi eliminate și depășite.

depresia-conferinta-Perfect-Mind
 

Cristian-Alexandru-conferinta Iubeste ViataCristian Alexandru a subliniat faptul că din fericire, tristețea, disperarea, suferința nu sunt dispoziții normale ale sufletului, doar semne patologice, care semnalează neregulile, bolile lui, și se atenuează imediat ce sufletul începe să se vindece.

S-a pus accentul pe rezonanțele inferioare pe care depresia le generează și care trebuie întrerupte definitiv pentru un proces de vindecare de lungă durată.

Aceasta implicând ruperea conștientă a unor legături subtile cu entități inferioare care se hrănesc cu astfel de energii ce declanșează ciclic stările respective.

S-a vorbit despre declanșarea unor episoade Karmice și necesitatea consumării rapide a acestor episoade prin aplicarea unor metode eficiente pentru a ieși cât mai repede din astfel de stări.

 Și s-a evidențiat faptul că este necesară ieșirea din propria minte, când aceasta creează o realitate iluzorie care de multe ori nu are o legătură cu realitatea concretă.

depresia-conferinta-1 Perfect Mind

CD Iubeste Viata Perfect Mind

CD 12 IUBEȘTE VIAȚA
Programul 1 - 30 min - ÎMI IUBESC VIAŢA

Terapie prin corectarea asimetriei emisferelor
Reconectează la energia vieţii, conferă naturaleţe, bucurie, putere şi energie,
pentru a învinge depresia 

Programul 2 - 27 min - TOTUL ESTE BINE ÎN LUMEA MEA
Terapie prin amplificarea undelor Beta, pentru a elimina stările de tristeţe
Creşte fluxul sanguin cerebral, disipă tristeţea, conferă energie şi poftă de viaţă

Programul 3 - 27 min - ÎMI TRĂIESC VIAŢA CU BUCURIE - Pentru un Plus de Energie
Utilizare ambientală - acasă sau în maşină, pentru oricine, oricând şi în orice condiţii. 
Conferă dinamism, motivare, entuziasm, tonus mental şi psihic 
Prin muzica inspirată, ritm susținut și sugestii pozitive, programul conferă entuziasm, motivare și conduce la dobândirea unui tonus mental și psihic de excepție. 
AICI detalii și preaudiție...