bms oct 2018

Meditație la Standul Perfect Mind cu CD 14 Frecvența stării de Geniu. 

 

1. Conferință
Instrumente sonore pentru Trezirea Conştiinței şi restabilirea sănătății 

Cristian Alexandru la Body Mind Spirit

Speaker: Cristian Alexandru

Cercetările neuroştiinţei, corelate cu stările modificate de conştiinţă, sunt domeniul de studiu al Ing. Cristian Alexandru, care a dezvoltat în cadrul Perfect Mind o serie de programe audio utilizate cu succes pentru transformarea pozitivă a minții, pentru evoluție spirituală, și pentru terapie.

Prin audiția lor, CD-urile cu programe Perfect Mind determină stări de relaxare profundă, de regenerare celulară, de îmbunătățire a memoriei, focalizare mentală, trezirea conștiinței, restabilirea echilibrului energetic la nivelul organelor, stări de coștiință extinsă, de meditație, reechilibrare emoțională  etc. Progamele realizate de Perfect Mind sunt utilizate acasă, în terapia personală, dar şi în cabinetele medicale și de psihologie.

Cristian Alexandru la Body Mind Spirit


2. Conferință

Comuniune cu Îngerul tău păzitor

Floria - Terapia Ingerilor

Speaker: Floria

Floria este autoarea a 2 CD-uri deosebit de apreciate: „Meditație Ghidată cu Arhanghelul Rafael”și „Comuniune cu Îngerul tău păzitor”. Floria realizează tehnici și meditații de comuniune cu Îngerii și cu Arhangheli. Este Practician în Terapia cu Îngeri, certificată de Charles Virtue (fiul cunoscutei Doreen Virtue), prin cursurile Advanced Angel Certification Program și Angelic Mediumship. 

Îngerii aparțin omeniirii întregi, nu doar unei religii anume. Multe situaţii de viaţă, probleme, blocaje şi tensiuni se pot rezolva într-un mod armonios, profund şi complet atunci când le cerem ajutorul îngerilor. Cd-urile de meditații sunt dedicate uzului personal dar și terapeuților.

Îngerul păzitor veghează, inspiră în permanență, sfătuiește și călăuzește ființa spre împlinirea misiunii ei ca suflet. Este un har care însoțește omul pe parcursul întregii sale vieți. El ne ajută să ne împlinim rostul și menirea noastră, ne îndrumă prin inspirație și intuiție să facem alegeri potrivite conform cu evoluția noastră ca suflet.

Floria
CD-ul dedicat Îngerului păzitor ajută la rezolvarea situațiilor care ne preocupă, prin limpezirea și claritatea cu care suntem inspirați să acționăm. De asemenea facilitează foarte ușor răspunsul la o întrebare la care ne dorim să aflăm răspuns. 

CD-ul dedicat Arhanghelului Rafael este un ajutor nepreţuit atunci când dorim să simţim prezenţa Arhanghelului Rafael sau când avem nevoie de ajutor în rezolvarea unei probleme de viaţă, de vindecare emoţională, sau de orice altă natură privind sănătatea noastră fizică, sufletească sau spirituală.
FloriaTerapia Ingerilor