PM

În Timișoara, Perfect Mind a susținut două conferințe și un seminar. Ne-am bucurat de aprecieri, și am avut parte și de suprize frumoase. Unii clienți și prieteni Perfect Mind au călătorit câteva ore, au venit din Oradea, Lugoj, Arad, Deva etc. să ne cunoască direct, să achiziționeze de la noi programele lor audio preferate și să împărtășească cu noi din experiența lor. Le mulțumim!

1 Conferință susținută
VINERI 9 Noiembrie
Speaker: Cristian Alexandru 

AC

Metode tradiționale fundamentale pentru transformarea minții și a sufletului; 10 etape esenţiale de antranament - aplicaţii din Seminar 

Tehnici care au o valoarea aparte de care poți beneficia în practica ta spirituală. Explorarea nivelului cel mai profund al minții și al emoțiilor. Acces la dimensiunele profunde ale conștiinței. Conferința a fost un preambul pentru SEMINARUL INTENSIV  care s-a desfășurat a doua zi Sâmbătă 10 noiembrie în Timișoara. (vezi seminarul aici...)

A 2-a Conferință
DUMINICĂ 11 Noiembrie 
Speaker: FLORIA

Floria Ingerul pazitor

Comuniune cu Îngerul tău păzitor 
Floria este autoarea a 2 CD-uri deosebit de apreciate: „Meditație Ghidată cu Arhanghelul Rafael” și „Comuniune cu Îngerul tău păzitor”. 

Prietenia Îngerului Păzitor, cum comunică el cu noi, cum îi percepem mesajele, despre menire, emisfera dreaptă, ce ne blochează în empatie, cum depășim răul, ce ai făcut cu viața ta? Cd-urile sunt dedicate uzului personal și terapeuților.