Târgul de carte - Gaudeamus! Refresh your mind! 

EleviStudenți, MasteranziProfesoriPărinți, au fost impresionați de posibilitatea de a asimila și mai ușor informații, și într-un timp destul de scurt. 

Cu programele audio SUPER MEMORIE de la Perfect Mind înveți de 5 ori mai repede. Stabilizează creierul într-o frecvență care mărește capacitatea de asimilare fără efort, claritatea minții, capacitatea de memorare și de luciditate.

 Gaudeamus 2018 Perfect Mind

5 zile la Gaudeamus a fost o experiență interesantă 

Ne-am bucurat la standul Perfect Mind de vizita lui Dana Săvuică, fost fotomodel și realizatoare de emisiuni TV. Prima româncă care a apărut pe coperta primul număr Playboy România. Dana este în prezent o femeie de afaceri, este invitată la multe evenimente și realizează interviuri cu vedete pentru OK Magazine. Mai nou a scris o carte care s-a bucurat de succes. Dana a vorbit la standul București FM despre despre cine si ce a motivat-o să scrie carteaDin călătoriile unei femei cu suflet de copil’. În paranteză fiind spus Dana Săvuică chiar scrie foarte bine, și ne promite o nouă carte în 2019. 

 Ne-am bucurat din nou de prezența ei minunată împreună cu programele audio specialeIubește Viața’ - pachetul CD12. 

Gaudeamus 2018

Cu DANA SAVUICĂ la stand - Programele CD 12 IUBEȘTE VIAȚA

Gaudeamus 2018 Perfect Mind

Vizitatorii cei mai numeroși sunt din categoria oamenilor care au nevoie de cărți, cărora le place să citească din cărți tipărite, și care iubesc educația și cultura. Târgul se bucură în weekend de o audiență impresionantă.

 Este o tradiție spre exemplu să mergi cu clasa și profesoara la Gaudeamus. Din acest motiv vei vedea în fața cupolei de la Romexpo o mulțime de autocare venite din orașe ca Tg. Jiu, Pitești, Ploiești, Craiova etc pline cu elevi și profesori.        

La mare căutare au fost și programele Perfect Mind Fără Stres Fără Anxietate’, mai ales de persoanele care au un program extrem de solicitant la muncă și au nevoie de remedii adjuvante pentru a se echilibra, relaxa, și regenera. Am constatat că procentul celor epuizați profesional, precum și a celor care au dezvoltat un fond de anxietate, este în creștere, iar acest fapt este îngrijorător. Stresul este un factor extrem de nociv. Persoanele anxioase și stresate au nevoie de remedii care relaxează și calmează sistemul nervos.

Le mulțumim tuturor pentru vizită și pentru aprecieri!