Skip to Store Area:

0 items

CD 3 - Trezirea Constiintei de Sine

Zoom Out
Zoom In

Imagini produs

TREZIREA CONSTIINTEI de SINE cd 3

Email unui prieten

Disponibilitate: In stoc.

106,00 RON
Add Items to Cart Adauga in cos

☘️
Reprogramarea subconștientului 

pentru dezvoltare spirituală


2 Programe Neurorezonanţă în THETA - DELTA + Afirmaţii pozitive


Structurat după NUMĂRUL DE AUR, proporţie divină care ne pune în rezonanţă cu Armonia şi Perfecţiunea Divină. Integrează un tipar al undelor cerebrale care a fost evidenţiat la maeştri spirituali atunci când ating stări de extaz divin. Dincolo de minte, dincolo de orice limită, 2 Programe Next Level Mind. De un real ajutor în practica spirituală şi meditativă, şi un instrument excepţional pentru cine aspiră la Trezirea Conştiinţei şi Comuniunea cu Sinele Divin. Muzica include înregistrări autentice NASA. detalii şi preaudiţie...


Preauditie CD



       Inducerea unei stări superioare de trezire şi conştientizare; Acces la cunoaşterea supramentală; Trezirea aspiraţiei de evoluţie conştientă; Aprofundarea conexiunii cu Sinele; Regăsirea comuniunii cu Dumnezeu; Detaşarea de tot ce este neimportant; Posibilitate de dedublare conştientă în lumile astrale

CD nr. 3 este unul dintre cele mai performante şi eficiente instrumente, deoarece are menirea de a ajuta extraordinar de mult, pe orice căutător spiritual sincer, în practicarea cu succes a meditaţiei. Cu ajutorul acestui CD excepţional, ne eliberăm gradat de limitele, blocajele, rezistenţa si fricile subconştiente care stau în calea revelării depline şi definitive a naturii noastre divine ultime, a Spiritului nostru Etern. 

Iluzia Cosmică (Maya) este cea care “impune” aceste limitări sufletului aflat în manifestare, astfel că sufletul se percepe permanent neajutorat, lipsit de putere, limitat în cunoaştere şi în înţelegere, şi delimitat în spaţiu şi timp.  Aceste cinci limitări promordiale (kanchuka-uri) se manifestă în straturile cele mai profunde ale subconştientului şi actionează de aici blocând practic accesul nostru liber în Împărătia Tatălui Ceresc.
Prin starea modificată de conştiinţă pe care o induce CD 3, si cu ajutorul sugestiilor alese special pentru această temă, se urmăreşte o reprogramare profund benefică a subconştientului pentru transcenderea tuturor acestor limitări. Astfel, subconştientul este pregătit în mod gradat să accepte natura sa divină şi să trezească acele resurse latente din fiinţa noastră care ne vor ajuta să facem, în cele din urmă, saltul în Conştiinţa Absolută a Sinelui Suprem, pentru a deveni apoi UNA cu Dumnezeu.

În elaborarea CD nr. 3 s-au utilizat:
- un program de stimulare cerebrală ce urmează tiparul undelor cerebrale ale maeştrilor yoghini şi al călugărilor tibetani atunci când ating stări profunde de extaz divin (samadhi, nirvana);
- metode avansate de stimulare alternativă disociată a creierului în benzile de frecvenţe Theta şi Delta;
- aplicarea Numărului de Aur (în mod unic la un astfel de program), care ne pune în rezonanţă cu Armonia lui Dumnezeu;
- frecvenţe alese special care să inducă: sentimentul de Unitate cu TOT, proiecţie astrală şi mentală, regenerarea întregii fiinţe, stimularea benefică a ADN-ului, rezonanţa cu planeta Pământ, reducerea depresiei şi anxietăţii, a furiei şi iritabilităţii, îndepărtarea fricilor şi a nesiguranţei, intensificarea receptivităţii faţă de energiile înalte ale spiritului, creşterea puterii de memorare;
- o muzică special aleasă pentru a trezi în suflet o aspiraţie profundă către infinit şi pentru a induce o stare simultană de relaxare, abandon, transfigurare şi dilatare; include înregistrări autentice din Spaţiul Cosmic realizate de către NASA în timpul misiunilor VOYAGER II.

Track 1: 45 minute program de stimulare cerebrală cu sugestii liminale si subliminale, în benzile de frecvenţe Theta si Delta.
Track 2: 25 minute, program de stimulare cerebrală doar in Theta fără sugestii audibile, doar cu sugestia subliminală, pentru o stare de relaxare scurtă.

SUGESTIILE LIMINALE incluse in CD nr.3
1.   AICI SI ACUM TRĂIESC DOAR ÎN MOMENTUL PREZENT
2.   SUNT O FIINTĂ DIN CE ÎN CE MAI ATENTĂ SI CONSTIENTĂ
3.   SUNT DINCOLO DE FORMA FIZICĂ
4.   TREC DINCOLO DE CORPUL VITAL
5.   SUNT DINCOLO DE EMOTII SI DE GÂNDURI
6.   TREC DINCOLO DE MINTE
7.   PĂTRUND ÎN VIDUL ABSOLUT UNDE AM ACCES LA TOATE VIRTUTILE SI PUTERILE MELE DUMNEZEIESTI
8.   SUNT GATA SĂ MĂ ABANDONEZ COMPLET ÎN CONSTIINTA DIVINĂ
9.   MĂ DIZOLV ÎN LUMINA SI IUBIREA LUI DUMNEZEU TATĂL
10. STIU CINE SUNT
11. SUNT EXISTENTĂ ABSOLUTĂ, CONSTIINTĂ COSMICĂ SI BEATITUDINE INFINITĂ
12. PERMIT PREZENTEI MELE DIVINE SĂ SE MANIFESTE
13. PUTEREA MEA CREATOARE ESTE INFINITĂ, CĂCI MĂ SUPUN CU UMILINTĂ ATOTPUTERNICIEI LUI DUMNEZEU
14. AM ACCES LA CUNOASTEREA TOTALĂ SI INFINITĂ. SUNT SPIRIT OMNISCIENT
15. SUFLETUL MEU ESTE ÎMPLINIT, LIBER SI DETASAT. ÎN INIMA MEA ESTE O FERICIRE OCEANICĂ
16. SUNT SPIRIT ETERN COMPLET ELIBERAT DE JOCUL COSMIC. TRĂIESC ÎN ETERNITATE
17. MĂ DILAT ÎN INFINIT, ÎN IMENSITATEA COSMICĂ. TRĂIESC EXTAZUL ELIBERATOR AL OMNIPREZENTEI

SUGESTIA SUBLIMINALĂ:
1. SUNT ÎN PERMANENTĂ ÎN COMUNIUNE CU DUMNEZEU TATĂL


 Video aici CONFERINŢA de la CONGRES SPIRITUAL din ARAD: TREZIREA CONŞTIINŢEI prin stimulare celebrală cu CD 3...


Tot Pachetul conţine:
1  CD + BROSURA 20 pg. + INSERT 4 pg.

Depăşeşte-ţi limitele subconştiente fundamentale, care se opun desăvârşirii tale spirituale!

Frecventa delta