Skip to Store Area:

0 items

Marturii clienti

Am înțeles ce înseamnă să meditezi
"Am mai multe cd-uri de la Perfect Mind; cel mai mult am folosit CD3; încă nu apăruse tehnologia SAV.După ce am ascultat CD3 de 8-10 ori, am înțeles ce înseamnă să meditezi, care este starea din meditație.Va mulțumesc și vă sunt recunoscatoare."
Gabriela Pavel - iunie 2017 - despre CD3 Trezirea Conștiinței de Sine

"Nu pot să îmi imaginez să mă duc la culcare fără un CD Perfect Mind"
Camelia Cristea - Bucureşti, 28 februarie 2016 - despre  CD Succes DeplinCD Manifest ProsperitateCD Vindecare Emoţională 

CD-ul Manifest Prosperitate mă ajută în situaţiile disperate când rămân fără bani, Succes Deplin îmi dă multă încredere în mine, Vindecare Emoţională m-a ajutat să iert o situaţie grea din viaţa mea
"Vă mulţumesc pentru tot efortul şi dedicarea dumneavoastră, pentru a ne face viaţa mai uşoară şi mai frumoasă. De când am descoperit aceste cd-uri minunate, viaţa mea s-a schimbat în bine. Continui să lucrez cu ele zilnic. Le-am cumpărat aproape pe toate şi le ascult în funcţie de starea de spirit din ziua respectivă şi de ce nevoie am; de asemenea, mă ajută enorm în lupta mea cu insomniile, nu pot să îmi imaginez să mă duc la culcare fără un cd care să ruleze şi să mă ajute să dorm mai bine şi să îmi fixeze mesajele pozitive în minte în timpul somnului. 

Am avut rezultate excepţionale cu CD-ul de Prosperitate care mă ajută în situaţiile disperate când rămân fără bani, Succes Deplin care îmi dă multă încredere în mine, Vindecare Emoţională care m-a ajutat să iert o situaţie grea din viaţa mea etc.
Vă mulţumesc că existaţi şi faceţi asemenea lucruri minunate şi utile. Şi vă doresc multă putere de muncă şi să continuaţi această misiune frumoasă de a ne face viaţa mai uşoară.
Vă îmbrăţişez cu multă iubire şi respect."

"Mi-aţi schimbat viaţa"
Cristina R. - Bucureşti - despre CD-urile Perfect Mind

"Ţin să vă mulţumesc din nou pentru ceea ce faceţi, mi-aţi schimbat viaţa. M-am reinventat, am o stare mentală excelentă, reuşesc să îmi controlez gândurile, şi mă concentrez cu o uşurinţă uimitoare.
Fără acest ajutor mental nu aş fi reuşit, fiindca eram într-o stare cronică de oboseală, stres, nesiguranţă şi toate cele aferente.
Am comandat Cd-urile din nou, fiindcă s-au cam uzat şi zgâriat tot manevrându-le frecvent. Vă trimit toată dragostea şi recunoştinta mea."

" ... m-au scos dintr-o stare de izolare şi depresie"
Cristina R. - Bucureşti, 24 iulie 2015 - despre CD Perfect Mind

"CD-urile dumneavoastră m-au scos dintr-o stare de depresie. Mă despărţisem de prietenul meu şi nu vroiam să văd pe nimeni. Mă izolasem. Ascultându-le a fost prima dată când am putut să dorm, când am simţit că trăiesc. În sfârşit nu mai aveam panică ori frică, emoţiile mele redeveniseră normale.
Iar CD-ul cu Trezirea Conştiinţei, spre exemplu, m-a ajutat să simt iubirea pentru natură. Intram în stări de linişte şi de comuniune cu tot ceea ce era în jurul meu. Reuşeam deseori cu acest CD să meditez profund. Auric mă expansionam şi anumite structuri energetice îmi dădeau senzaţia subtilă că ies din cameră, deşi fizic nu mă mişcam. De multe ori am trăit cu acest CD stări de vid mental.
În tot acest timp cât le-am audiat, 3 – 5 luni pot să spun, devenisem o sursă de energie pentru oamenii din jurul meu. Astfel am reuşit singură să-mi dezvolt o afacere de la zero. Starea mea devenise atât de bună şi căpătasem aşa o energie extraordinară că toate lucurile mi s-au legat în direcţia potrivită."

"Nu mai am blocaje în direcția realizării. Acum mi se împlinește tot ceea ce-mi doresc!"
Cătălin Bedelici - Timişoara, 6 iulie 2015 -  despre CD 1 Succes Deplin

"Înainte de asculta CD Succes Deplin, lucrurile pe care doream să le fac, nu le puteam realiza. Nu aveam puterea să le pun în aplicare. Acum sunt uimit de ceea ce se întâmplă cu mine. Toate lucrurile pe care vreau să le fac, chiar pot să le fac. Puterea mea interioară este pusă în aplicare. Nu mai există blocaje în direcția realizării. Este un lucru extraordinar ceea ce faceți. "

 "O schimbare majoră"
Dana Dedu - Bucureşti, 23 iunie 2015 - după Modulul 3 Seminar -  mesaj pe facebook

Seminariile Perfect Mind însoţite de audiţia CD-urilor marca Perfect Mind au adus în viața mea o schimbare majoră, în sensul că m-au transformat dintr-o persoana centrata mai mult pe exterior, într-o persoană care a început să caute în interiorul ei ceea ce avea nevoie, iar graţia divină chiar se arată atunci când o chemi!!!

Tehnicile învăţate la acest seminar sunt în același timp simple si "făcătoare de minuni", au devenit parte integrată din viața mea cotidiana!
Vă Mulţumesc, vă Mulţumesc !!!"

"Am plâns de fericire"
Mariana Ş. - Ploieşti, 21 iunie 2015 - după Modulul 3 Seminar

"Mulțumesc pentru experiența minunată. Grația Divină și prezența Lui Dumnezeu au fost darurile Lui către mine. 
Azi m-am clarificat, ieri era prea multă energie si nu mă clarificasem, nu eram în întregime acolo, la meditația cu dăruirea am plâns de fericire și mi-am manifestat recunoștința în fața Creatorului......
Mi-a daruit Dumnezeu în acest drum multe suflete frumoase care muncesc cu dăruire și dau mai departe......
Multumesc că exişti şi mă bucur că te-am întâlnit.
Cursurile tale mi-au adus Claritate, este mare lucru și sunt convinsă că va fi și mai mult. Lumină și Iubire."

"Realmente sunt încântată, apreciez abordarea genială, sintetică, profundă, valoroasă şi inovatoare" 
 Tara Downei -   Aprilie 2015 - mesaj pe facebook


"Acum am descoperit pagina voastra si sunt realmente incantata de ceea ce faceti si apreciez abordarea geniala, sintetica, profunda, si pt mine extrem de valoroasa si inovatoare in a expune perspectiva spirituala si subtilitatile drumului spiritual. Voi recomanda cu caldura pagina voastra pentru a va descoperi si alti prieteni... Pentru mine abordarea voastra este extrem de valoroasa. Admir atitudinea voastra plina de bunsimt, si apreciez stilul. 
Va multumesc frumos si va urez mult succes in tot ceea ce faceti in numele spiritualitatii. 
Va imbratisez cu drag si consideratie. 
As dori sa audiez toate conferintele si tot ceea ce ati publicat pana acum in acest proiect... cu Neurostiinta, din perpectiva abordarii voastre."


"Un Seminar de excepție. Efectele au continuat și în zilele următoare"Mărturii după Seminare:

Felicia P. - București aprilie 2015 - "Seminarul de ieri a fost de excepție, dar se pare ca ati ales excepția ca regulă generală. Motiv pentru care voi face și eu tot posibilul să ridic ștacheta pregătirii mele pentru modulul 3.Cu mulțumiri și recunoștință, Felicia"

Ada I. - București aprilie 2015 - "Bine v-am regăsit, Cristi si Flori! Mulțumesc din suflet pentru modul exemplar în care ne-ai ghidat, Cristi, în dimensiunile interioare ale ființei. Cele două module mi-au adus claritate, dar a fost cu mult mai mult decât atât. Am văzut asta și pe chipurile participanților, pentru că fiecare dintre noi a perceput sentimentul sacrului. Pentru mine a fost o experiență cu totul specială. Efecte au existat și în zilele următoare, sub forma unor inspirații deosebite. Deși ne-ai spus că vei susține aceste seminarii doar o dată pe an, îmi permit să te rog să te mai gândești. Ar fi o pierdere pentru multe ființe care au nevoie și iși doresc o ghidare. În prezent, pe piață există multe practici și mulți îndrumători. Puțini sunt aceia care transmit informația pură și nealterată.La cursurile tale se simte o Prezență deosebită care ridică nivelul de conștiință al celor prezenți, astfel încât informația să fie asimilată nu doar mental, dar mai ales în structurile noastre profunde. Mulțumesc mult pentru tot, vă îmbrățișez cu drag, Ada"

Dana D. - Bucureșt
aprilie 2015 - "Mulțumesc pentru aceasta experiență cu totul deosebită și unică pe care am trăit-o alături de voi si de grupul de cursanți! Ceea ce este de remarcat este faptul ca eu astăzi, in a 2-a zi dupa curs, am avut trairi mult mai intense decât ieri, cand a avut loc seminarul. Încă de dimineața m-a invaluit o imensa pace si liniște interioară, o simt cu mine pretutindeni. Da, chiar se observa sferele de lumina (in poza de grup), si eu sunt impresionanta si plăcut surprinsa sa constat ca exista si o altfel de Viața! Multumesc încă o data pentru ca ma insotiti pe acest drum plin de Lumina veritabila! Eu personal de-abia aștept sa aprofundez experiența de ieri, si sa ne reintalnim!"

Amelie R. - Bucureștaprilie 2015 - "Multumesc Cristian pentru experienta magnifica de ieri ! Astept cu drag continuarea drumului."

Elena V. - București  aprilie 2015 - "Si pentru mine a fost o zi extraordinara! Sunt recunoscatoare, pentru ca mi s-a ingaduit sa pot experimenta trairi deosebite alaturi de voi. Prezenta diferitelor entitati am simtit-o inca de la inceputul cursului si le multumesc! Iti multumesc si te imbratisez cu drag. Sa ne vedem cu bine in iunie, Elena!" 

Lili C. -  București, aprilie 2015 - "Starea este minunata si încerc de fiecare data sa o fixez cat pot, pentru ca dupa aceea sa pot amplifica ceea ce obtin eu (totul e mult mai puternic impreuna). Am simtit liniste si pace, sustinere, abandonare, prezent continuu ; m-am simtit fara limite, starea continuă încă, nu m-a părăsit.  Multumesc, sunteti o echipa formidabila ; astept cu interes produsele Perfect Mind si evident ….. continuarea calatoriei."

Carmen E. - București  noiembrie 2014 - „Modulul 2 a fost foarte aproape de fiinţa mea ca vibraţie şi informaţie.Câteva experienţe ale dvs şi ale altora, aşa cum le-aţi povestit, mi-au adus aminte de cartea deosebit de înălţătoare a lui Spalding ”Vieţile maeştrilor”.Cele mai multe emoţii mi-a trezit ceea ce ne-aţi spus despre Mama Pământ. M-a impresionat foarte tare. În drum spre casă m-am gandit numai la asta...M-a responsibilizat mai tare să-i acord toata iubirea mea şi tot sprijinul meu. Mă gandeam cât de „departe” suntem de Mama Pământ, mai ales în oraşele noastre pline de beton şi blocuri înalte, care ne separă şi mai tare de ea. Chiar dacă am avut acea „piedică” (datorată unei purificări energetice) în a-mi deschide inima la meditaţia Unificării, pentru mine a fost o zi specială! Sunteţi un om minunat şi mă bucur să vă cunosc!”

Mariana Şerban - Ploieşti, octombrie 2014 - "Mulţumesc pentru minunatele informaţii! Practic zilnic ce ne-aţi oferit la seminarul din18 octombrie. După prima săptămână am mai multă energie, claritate şi bineînteles că au pornit şi eliberările de energii statice din corpul fizic şi energetic (coloana vertebrală şi organele genitale). Cele 3 CD-uri din colecţia CD 9 cu meditaţie theta sunt magnifice. Vă mulţumesc şi să ne trăiţi. O seară minunată vă doresc. "

"CD-urile m-au ajutat să mă pun pe picioare"
Alina Marinescu - martie 2015

Sunt foarte încântată de cd-urile și dvd-ul dumneavoastră. Le-am folosit aproape pe toate. Pentru mine se potrivesc mânușă. M-au ajutat foarte mult la vreme de răscruce să mă pun pe picioare și să mă redefinesc într-un mod benefic, armonios, dumnezeiesc.
Vă mulțumesc și Îi Mulțumesc Lui Dumnezeu că m-a ajutat să vă descopăr.

" ... ascultând pentru a N-a oară Cd-ul"
Cristian Andrei - despre CD 3 Trezirea Conștiinței de Sine

Pentru mine, trezirea conștiinței de Sine a reprezentat în plan fizic intrarea întru-n vortex de lumină de un albastru-electric strălucitor, non-pământean, concomitent cu senzația olfactivă a prezenței unui aer extraordinar de ozonat și înmiresmat. Senzația inspirării acelui aer a fost similară cu senzația pe care o avem atunci când am fi prezenți în mijlocul unei poieni de munte, înconjurați de o multitudine de flori. Aerul pe care-l respiram în acele momente avea parcă, și el, o textură albastră. Ceea ce am descris mai sus a fost experimentat cu 2 ani și jumătate în urmă, în stare de meditație (evident), în timpul zilei, într-o încăpere izolată fonic de zgomotele externe, cu căștile pe cap, ascultând pentru a N-a oară cd-ul.

'Vă mulţumim mult pentru că ne-aţi primit în minunata lume Perfect Mind"
 Fam. Cernescu, Bucureşti - februarie 2015

"Noi ascultăm în fiecare zi CD-urile create de dvs şi ne bucurăm de ele. Vă mulţumim mult pentru că ne-aţi primit în minunata lume "Perfect Mind". Sper să paşim pe urmele dvs pentru a ajunge la acea lumină minunată care ne aşteaptă."

"Am tiroidită cronică autoimună, osteoporoză, probleme cu inima, atacuri de panică în timpul nopţii, insomnie, oboseală cronică" 
O relatare excepţională despre CD-urile Perfect Mind - Laura, decembrie 2014 

"Am tiroidită cronică autoimună, starea corpului fizic, a sistemului nervos s-au agravat cu trecerea timpului. Ajunsesem într-o stare foarte greu de suportat. Nu mai puteam să îmi controlez emoţiile, am făcut osteoporoză, am probleme cu inima, stressul e foarte puternic în toată fiinţa, atacuri de panică în timpul nopţii etc. 
Am început să lucrez cu mai multe cd-uri Perfect Mind în aceeaşi perioadă, adică le foloseam pe rând pe parcursul unei zile. Am început să mă pot relaxa, nu reuşeam nicicum să fac aceasta de mai mult timp. Apoi am simţit stări de pace, iubire şi lumină în toată fiinţa. Mă simţeam de parcă eram alcătuită din particule luminoase. 
Sunt cu mult mai calmă şi inţelegătoare cu cei din jur. Dorm! Cine are insomnii, ştie ce mare realizare e să poţi dormi şi să te trezeşti odihnit dimineaţa (înainte de perioada în care am început să ascult cd-urile dumneavoastră mă trezeam foarte foarte foarte obosită). 
S-a modificat de asemenea şi calitatea meditaţiilor, mintea s-a mai liniştit, e mai clară. Şi mai sunt şi alte beneficii, numeroase, dar nu mă pricep eu prea bine să descriu chiar toate stările extraordinare pe care le trăiesc de mai puţin de o lună, de când lucrez cu aceste minuni de cd-uri! 
Vă mulţumesc din tot sufletul. Am speranţa că în timp, aceasta boală, (pe care medicii o consideră de nevindecat, ei doar o ţin în frâu), să dispară din fiinţa mea."

"Am luat şi Masterul şi am obţinut şi bursă de merit"   
Ing. Mirela Simonescu, Bucureşti – despre CD 5 Super Memorie

Îmi puneam problema dacă să renunţ la master. Sunt genul de student inconştient care lasă totul pe ultima sută de metri. Dar citind broşura Cd 5 Super Memorie, spontan, am avut o aşa siguranţă că o să aibă efectul scontat, de nici eu nu-mi puteam explica. Aveam la dispoziţie o săptămână. Am început lucrul la cele 2 proiecte grele, audiind non-stop track 1. Mintea îmi mergea ca unsă. Ştiam că totul se datora cd-urilor. Nu am avut nici o secundă vreun dubiu în ceea ce priveşte eficacitatea programelor. Toate circuitele creierului meu erau active şi întregul angrenaj existent acolo lucra la capacitate maximă. În ultimele 2 zile am învăţat şi pentru materiile la care predam proiectele, folosind toate cele 4 track-uri. La faza la care îmi pregăteam subiectele pentru examen ascultam track 1. Cu 1-2 ore înainte de culcare reciteam subiectele ascultând track 2. Mă relaxam cu track 3, şi chiar adormeam ştiind că dacă raţiunea nu-şi mai pune amprenta informaţiile intră în subconştient. Track 4 l-am audiat numai în ziua examenului. Până la Facultate am mers zâmbind pe stradă. Foarte sigură pe mine. Nu-mi aminteam ceva, dar ştiam cu siguranţă că atunci cand voi avea nevoie de o informaţie o voi accesa. Am intrat în sală cu o senzaţie de comfort mental şi psihic şi o mare încredere. În clipa în care am tras biletul şi am citit cele două titluri, s-a întamplat ceva. Brusc mintea mea s-a golit de gânduri şi în faţa ochilor mi-au apărut exact cele două subiecte scrise şi paginate. A fost floare la ureche pur şi simplu să copiez de pe foaia ce apăruse în ochii minţii, pe foaia de pe bancă. Proiectul l-am făcut în 2 zile. S-a întâmplat să sesizez o greşeală în ultimul moment şi l-am refăcut în aceaşi zi în proporţie de 80% audiind track-ul 1. La 12 noaptea eram gata. Profesorul a spus că singurul proiect complet, a fost al meu. Programele CD 5 sunt instrumente care capacitează la maxim circuitele creierului. Modul în care le-aţi gândit mi s-a părut extraordinar. Pentru mine a fost o investiţie profitabilă şi pentru că m-au ajutat să asimilez cunoştinţe într-un timp extrem de scurt, dar şi din punct de vedere financiar. Am obţinut nişte note aşa de bune (exclusiv cd-urilor şi a încrederii pe care am avut-o în ele), încât spre marea mea surprindere am obţinut şi bursă de merit.  

"Adio somniferelor şi cafelei"
Angela M. – despre CD 6 Regenerare celulară

“Mereu am avut probleme cu somnul şi obişnuiam să mă folosesc de somnifere, dar acum am renunţat la ele. Aceste CD-uri sunt mult mai eficiente. Treptat am ajuns să am un somn foarte profund şi regenerant, cu vise foarte intense şi plăcute. Dimineaţa mă trezesc aşa de vioaie şi de revigorată încât nu mai am nevoie nici de cafeaua de dimineaţă de care eram aşa de dependentă. 
Nu mai vorbesc şi de starea foarte bună pe care o am acum, chiar şi în timpul zilei. CD-urile sunt extraordinare." 

"După 20 de ani de panică am trăit prima dimineaţă liniştită" 
Aniko I, Bucureşti.– despre CD 2 Sănătate, Vindecare, Armonie

Am cumpărat CD-ul şi după ce am ajuns acasă l-am audiat prima oară, apoi l-am mai folosit încă o dată seara înainte de a adormi. A doua zi dimineaţa a fost prima oară după 20 de ani când m-am trezit fără panică. Am cheltuit în toţii anii ăştia mii de euro pe terapii şi cursuri de tot felul, pe care le-am urmat în speranţa că mă voi vindeca de frica ce mă chinuia cumplit, dar nici unul nu a avut vreun efect asupra mea. Nu ştiu cum aţi realizat acest CD, dar cu ajutorul lui nu mai am nesiguranţă şi panică. După doar două audiţii ale CD2 am avut în sfârşit prima dimineaţă liniştită. 

„Învăluită de o energie divină şi expansionată cât Universul" 

marturii clienti Perfect Mind 

Sigina T, Buzău – despre CD 3 Trezirea Conştiinţei de Sine 

Am început să ascult prima oară cd-ul Trezirea Conştiinţei de Sine în septembrie 2011, dar nu ştiu cum se face că îl audiam de fiecare dată în momentele când eram foarte obosită. Nu reuşeam să simt pe deplin toate efectele pe care le aşteptam pentru că eram mai mereu preocupată. De fapt nu mă abandonam în întregime şi mintea nu se liniştea. Am sperat să vină o zi când fiind mai relaxată să mă bucur cu adevărat de efectele benefice ale cd-ului. Şi acea zi a venit în concediu (iulie 2012). Liniştită şi relaxată am început audiţia. Ce a urmat nu se poate explica în cuvinte.
Chiar de la început am simţit o relaxare extraodinar de profundă care m-a condus la o interiorizare mărită, urmată de o dilatare la nivelul conştiintei şi la nivelul inimii. Eram învăluită de o energie sublimă, şi nu îmi mai simţeam corpul deoarece eram expansionată cât Universul. Fiecare sugestie de pe cd era acum doar o şoaptă (indiferent cât de tare era volumul). Tot trupul îmi era înconjurat de o lumina albă, iar eu mă abandonasem complet şi simţeam că sunt plină de lumină şi de iubire dumnezeiască. La nivelul pieptului simţeam o căldură şi o dilatare plăcută, parcă eram o sferă de iubire şi fericire care creştea mai mult... şi mai mult.
Mult timp după aceea am resimţit starea de fericire şi de expansiune a conştiintei. 
Mulţumesc lui Cristian şi Florentina pentru acest cd. 

„O plăcere incomensurabilă”

Am simţit cum mi se dilată câmpul de conştiinţă foarte puternic încât puteam să cuprind tot ceea ce se întâmplă în jur. Apoi o stare de interiorizare foarte profundă, care doar prin anumite tehnici consacrate se poate obţine, capul îmi devenea din ce în ce mai greu şi a apărut o stare de plutire şi de dilatare. Totul în jurul meu devenea condensat, iar în jurul capului şi în zona din creştet percepeam o energie foarte rafinată şi sublimă. Ulterior am început să simt în zona occipitalului o căldură foarte puternică şi am trăit o stare din ce în ce mai profundă de calm şi de beatitudine interioară şi o plăcere incomensurabilă ... urmată apoi de o trecere în interiorul meu, care avea aparenţa de mic, dar de fapt era foarte foarte mare, ca un fel de halou puternic în jurul căruia erau tot felul de vibraţii fine. Am văzut apoi undeva în mijlocul frunţii o lumină care pulsa sub forma unor valuri tot mai puternice şi care curăţa totul în jur şi după aceea nu a mai contat nimic, pentru că am rămas în acea stare extraordinară, cu foarte puţine interferenţe din exterior, pănă la sfârşit când am auzit ploaia respectivă care, din tot sufletul vă spun, m-a condus pur şi simplu spre o completă comuniune cu D-zeu. 
Diana MArad - despre CD 3 Trezirea Conştiinţei de Sine

"Îi doresc fiecărui om să aibă şansa să vă întâlnească"

 

Sunt foarte încântată că v-am descoperit. Îmi doream ceva de genul acesta şi probabil că de aceea s-a şi întâmplat să vă găsesc, pentru că îmi doream. Sunt uşor nereconectată la realitate .. Starea este minunată şi nu pot decât să îi doresc fiecărui om să aibă şansa să vă întâlnească.
Ştefania Gprofesor biologie, Bucureşti - despre CD 2 Sănătate Armonie
  
"E superbă senzaţia să fii în afara timpului..."


A fost o stare superbă. Tot timpul eram într-o lumină mov ... câteodată alb strălucitor. Am avut momente în care m-am dizolvat cu totul. S-a tăiat timpul ... Parcă era aşa o stare din aceea în afara timpului energetic, dar aşa secunde, atât de puţin încât să-ţi dai seama că există. În mod normal nu percepem senzaţia asta sau o percepem foarte rar, e superbă senzaţia să trăieşti...  să fii în afara timpului... să fii mai mult decât eşti.
Iulia NBucureşti, Organizator Festival Namaste India - despre CD3 Trezirea Conştiinţei de Sine

"Experienţa Trezirii Spirituale "

În timpul audiţiei conştiinţa mea a fost proiectată într-o lume sublimă unde am realizat că nu am venit de nicăieri și nu urmează să mă îndrept către ceva, că nu am nimic de făcut, sunt, fără să fiu totuși într-un loc anume. Pur și simplu EXIST. Parcă scosesem pentru prima dată capul dintr-un borcan uriaș cu dulceață. Am trăit libertatea spiritului. A fost cea mai profundă experienţă de trezire spirituală din această viaţă.. vezi relatarea completă   -Tania V, Bucureşti. - despre CD3 Trezirea Conştiinţei de Sine

client perfect mind

"Libertate şi Linişte" 

Am ales să audiez Manifest Prosperitate pentru că astăzi am simţit că sunt atrasă de culoarea verde (coperta CD-ului 4). M-am simţit ca o pasăre de munte, ca o acvilă. Am zburat continuu printr-un tunel de culoare. O continuă mişcare, urcam, planam, iar urcam ... Libertate şi linişte. Eu de regulă fac meditaţii şi starea mea cu care am venit la audiţie era bună, dar acum e şi mai bună şi mai liniştită. Şi constat că am mai multă încredere şi optimism.
Mariana, Bucureşti - despre CD 4 Manifest Prosperitate 
   
client perfect mind

"Astralizare, dedublare. Am ieşit din trup." 

Am simţit Starea Theta, realizez cursuri şi practic Theta Healing şi stiu cum se simte. Am amorţit la un moment dat şi am avut senzaţia că am plecat pe aici prin împrejurimi (astralizare, dedublare). Înainte eram obosită şi acum mă simt odihnită şi relaxată. Nu am rămas conştientă toată perioada cât am audiat, la un moment dat am ieşit din corp şi s-a rupt firul. Simţeam corpul cum amorţeşte dar nu puteam să mă mişc. Spre final am revenit. Gabriela, Bucureşti, iniţiator cursuri Theta Healing 

  
client perfect mind

"Mult, foarte mult mov"

A fost foarte frumos. Am văzut multe lumini deosebit de frumoase. Mult, foarte mult mov.
Valentina, Bucureşti - despre CD2 Sanătate Armonie 

  

Produse Perfect Mind