Skip to Store Area:

0 items

Beneficiile CD-urilor Perfect Mind

Toate drepturile sunt rezervate de Perfect Mind. Este interzisă orice preluare de text sau imagini.  

Efectele remarcabile ale programelor Perfect MIND sunt de două categorii:

A. Efecte ce ţin în primul rând de reconfigurarea subconştientului

Aceste efecte sunt cele mai importante si ele reprezintã chiar scopul CD-ului ales. În functie de tematica specificã CD-ului pe care îl folositi, dupã o anumitã perioadã veti remarca unele transformãri evidente în bine în ceea ce priveste tendintele, ideile, intentiile si starea dumneavoastrã generalã în corelatie cu scopul pe care vi l-ati propus sã-l atingeti. Veti remarca mai întâi slãbirea în intensitate, iar apoi chiar disparitia gradatã a anumitor frici, limitãri, a stãrilor de pesimism si de negativitate care pânã atunci erau adevãrate obstacole în calea obtinerii sau îndeplinirii idealurilor ori scopurilor dumneavoastrã. Toate drepturile sunt rezervate de Perfect Mind. Este interzisă orice preluare de text sau imagini.  

Subconstient

Simultan veti resimti cum creste în dumneavoastrã starea de încredere în fortele proprii, entuziasmul, puterea lãuntricã, gândurile stenice, pozitive, optimiste. Vã veti da seama cã reactionati mult mai bine în fata tuturor situatiilor care vã creau înainte probleme. De asemenea, este necesar sã fiti atenti la aparitia anumitor sincronicitãti favorabile în viata dumneavoastrã, adicã a unor situatii si evenimente care vã vor sustine si vã vor îndruma spre ceea ce intentionati sã realizati. Aceasta se va petrece pentru cã veti începe sã atrageti prin rezonantã (datoritã reconfigurãrii subconstientului cu programe noi, pozitive, care vor deveni gradat predominante în subconstient) situatii, fiinte, evenimente, obiecte care vor fi toate în armonie cu noile dumneavoastrã vibratii, mult mai elevate.

B. Efecte ale stimulării cu impulsuri sonore pe diferite frecvenţe

1. Echilibrarea emisferelor cerebrale
Imediat dupã o sedintã audio cu CD-ul ales, se constatã cã emisferele cerebrale sunt echilibrate si testul EEG dupã o sesiune este net diferit de cel de dinainte. Apare o functionare simetricã a ambelor emisfere cerebrale si respiratia tinde sã curgã egal pe ambele nãri.

Desincronizarea emisferelor cerebrale înainte de audierea CD-ului
echilibrarea EMISFERELOR
Echilibrarea emisferelor cerebrale dupa 15 min. de audiere a CD-ului

2. Relaxare foarte profundă
Este efectul pe care îl veti resimtii întotdeauna în cadrul acestor sesiuni de lucru cu aceste CD-uri speciale. Aceastã relaxare este spontanã, si pentru un subiect obisnuit ea este mai profundã decât relaxarea obtinutã prin orice altã metodã. Relaxarea este dependentã de formele de undã aplicate pe stimulii auditivi. Pentru a întelege mai bine termenul de relaxare, putem sã subliniem cã momentele de maximã creativitate, în care sunteti inspirati cu idei noi, în care vã simtiti plini de fortã, sunt cele în care creierul intrã în ritmuri de unde alpha sau de unde cu frecvente mai joase, ceea ce corespunde unei relaxãri foarte profunde. În mod normal, un adult obisnuit (fãrã preocupãri spirituale), care a depãsit vârsta de 21 de ani, nu atinge aproape niciodatã starea de unde "alpha" atunci când el este treaz (în stare de veghe). Utilizând oricare dintre aceste CD-uri cu programe de stimulare cerebralã, dupã numai o singurã sedintã, testul EEG va constata aparitia unor remanente "alpha" la nivelul creierului chiar si în stare de veghe, iar aceste "urme" vor fi sesizate si dupã câteva zile de la aceastã experientã.

relaxare cu cd Perfect mind

3. Vid mental
Starea de vid mental genereazã o odihnã profundã a mintii. Asa cum se mentioneazã în scrierile spirituale, câmpul mental este comparat cu un ocean, iar gândurile ce se ridicã din aceastã sferã mentalã sunt precum valurile mereu în miscare ale oceanului. Când oceanul se linisteste si valurile dispar (ceea ce corespunde cu o stare de vid mental), acela este momentul în care se deschid portile cãtre subconstient. Conform studiilor oamenilor de stiintã, subconstientul este sursa tuturor informatiilor la care o fiintã poate avea acces. Procese de vindecare, inventii, creatii artistice înãltãtoare, toate acestea se obtin prin accesul la subconstient. Momentul de "Evrika" reprezintã o astfel de pãtrundere în subconstient. Cele mai multe dintre aceste minunate efecte constatate în cazul stimulãrii alternative, efecte care nu înceteazã sã ne uluiascã si pe noi, se datoreazã aparitiei acestei stãri de vid mental.

4. Idei inspirate, rãspunsuri la întrebări care preocupă intens
Deseori dupã instalarea vidului mental apare spontan un fenomen special pe care l-am denumit "idei inspirate". Puteti constata în zilele urmãtoare experientei cã aceste idei inspirate reprezintã rãspunsul la o problemã sau la o întrebare care vã frãmânta. Aceste momente de revelatie sunt ca o oazã de plãcere în curentul cotidian si chiar se poate constata cã acestea sunt un veritabil colac de salvare pentru dificultãtile existentiale. Desi aceste revelatii sunt în general diferite la fiecare persoanã în parte, ele au totusi o serie de caracteristici comune: sunt luminoase, ritmate, apar spontan în constiintã si complet pe neasteptate si sunt însotite de o senzatie specialã, tactilã, ca si cum ar fi alcãtuite dintr-o materie care poate fi palpatã.

auditie Perfect mind

5. Cresterea luminozităţii imaginilor mentale
Acest fenomen se poate constata chiar si în imaginile pe care subiectii urmãresc sã si le creeze în starea de veghe. Este remarcabil cã, atunci când un subiect creeazã o astfel de vizualizare chiar în timpul sedintei, sesizeazã dupã aceea în timp, un întreg lant de sincronicitãti care duc de cele mai multe ori la materializarea respectivei vizualizãri.

6. Vise intense şi constiente
Atunci când CD-ul ales este utilizat chiar înainte de culcare se poate constata cã visele devin foarte intense si luminoase, adesea în culori foarte aprinse. Un alt fenomen este acela cã ne vom putea aduce aminte visele noastre într-o proportie mai mare decât o fãceam înainte de a începe aceastã terapie spiritualã. Au existat situatii în care anumiti subiecti s-au confruntat, în prima sau în a doua noapte de la începerea sedintelor, cu aparitia unor vise agitate sau tensionante.
Acestea nu se datorau terapiei cu frecvente, ci doar faptului cã au devenit constienti de tensiunile si cosmarurile pe care le aveau în somn si în perioada anterioarã, dar pe care atunci nu si le aduceau aminte la trezire. Dupã doar 2-3 zile de utilizare a CD-ului, datoritã echilibrãrii emisferelor cerebrale si armonizãrii creierului la niveluri profunde, aceste cosmaruri constientizate vor fi înlocuite cu vise frumoase, luminoase, cu o profundã încãrcãturã pozitivã. Iar în scurt timp regenerarea si odihna vor fi pe deplin eficiente.

7. Modificarea percepţiei spaţiale
Uneori, mai ales în timpul semisomnului, apare un sentiment de întrepãtrundere a mai multor spatii (universuri) si mintea prinsã în aceastã rãscruce pare o materie pe care o putem atinge de la distantã. Am încercat sã explicãm fiziologic cauza acestui fenomen si credem cã el se datoreazã efectului sunetelor alternative asupra canalelor semicirculare ale urechii interne, sediul principal al simtului spatiului.

8. Modificarea percepţiei temporale
Unii dintre subiecti pot constata chiar de la prima sedintã de auditie cã aceasta dureazã ori mai mult, ori mai putin decât se asteptau ei. Dacã existã anumite blocaje, timpul poate pãrea foarte lung. Dacã nu sunt probleme majore, atunci cel mai adesea la finalul sesiunii unii subiecti vor exclama chiar mirati - "Deja!", pentru cã timpul li se va pãrea cã a trecut foarte repede. Din testele pe care noi le-am realizat, a reiesit clar cã nici un subiect nu poate sã spunã, în prezenta stimulilor produsi de programul de pe CD, care este durata exactã care s-a scurs. În timpul sedintei, subiectul trãieste într-o altã lume decât realitatea cu care suntem obisnuiti, si ca atare aspectele temporale sunt distorsionate.

9. Senzaţia de curenţi calzi sau reci
Adesea subiectii au descris manifestarea unei senzatii generatã de aparitia unor curenti calzi sau reci sau uneori de frisoane usoare care le parcurgeau corpul. Acest aspect este produs probabil de polarizarea si echilibrarea emisferelor cerebrale care genereazã curenti neuro-electrici în tot corpul, cu valori mult mai mari decât în mod normal.

curenti pe creier

10. Memoria se îmbunăţăţeşte
Folosind o listã de numere pe o grupã de subiecti care trebuiau sã reproducã aceste cifre înainte si dupã sedintã, s-a constatat o crestere remarcabilã a memoriei în peste 50 % din cazuri. Credem cã aceasta este una dintre aplicatiile importante mai ales în cazul elevilor si studentilor în procesul de învãtare.
Subiectul poate utiliza CD-urile Perfect Mind pentru a-si relaxa mintea de fiecare datã când simte cã îl cuprinde oboseala. În plus el constatã cã desi la început aparent nu e nici o diferentã, când ajunge în punctul în care mintea sa în mod normal se disipa, acum se focalizeazã fãrã nici un fel de problemã, iar când urmãreste sã îsi aminteascã ce a învãtat, informatiile îi vin în flux continuu, aparent fãrã nici un efort.

fericire prin Perfect Mind

11. Persistenţa stărilor de optimism şi euforie
În sfârsit, s-a observat cã, în 90% din cazuri, subiectii care înainte erau depresivi si extrem de pesimisti se manifestau într-un mod optimist dupã sedinta de audiere a CD-ului. De asemenea, subiectul constatã cã euforia, starea de hiperluciditate a spiritului, senzatia de plutire a corpului, persistã timp de mai multe ore dupã stimularea creierului prin audierea programului complex înregistrat pe CD.

Multe alte efecte sunt menţionate în broşurile consistente care însoţesc fiecare pachet.

Toate drepturile sunt rezervate PERFECT MIND.

 Citeşte şi despre: “Tehnologia audio Perfect Mind