Interviu apărut în revista << Lumea Misterelor >> martie 2014

Terapia cu Îngeri, sursă de îndrumare şi de susţinere! 

Conferinţa „Cum poate fi simţită prezenţa îngerilor” de la Sala Palatului din București a fost atât de bine primită de toţi cei prezenţi încât am dorit să aflăm mai multe despre îngeri şi ghidarea lor.

Floria Terapia Ingerilor Conferinta Arhanghelul Rafael


Spuneţi-ne câteva detalii despre CD-ul cu Arhanghelul Rafael.

Este un instrument practic şi eficient, prin care apelăm ajutorul Arhanghelului Rafael în vindecarea trupului, minţii şi sufletului. Acest CD înlesneşte accesul la lumea îngerilor, astfel că oricine îşi doreşte are acum posibilitatea să simtă cât de sublimă, pură, elevată, plină de linişte, de pace şi de iubire este lumea îngerilor.

Ce v-a determinat să creaţi un astfel de CD?

Nu mă gândisem la un CD, meditaţia am realizat-o pentru un seminar. Dar îngerii te ghidează să faci primul pas, apoi următorul pas, şi această dezvăluire treptată a ceea ce am de făcut mă uimeşte şi mă bucură totodată. Conţinutul acestui CD l-am realizat cu o uşurinţă fantastică şi mi-am dat seama cum totul devine uşor în comuniunea cu îngerii. Apoi am avut şi dorinţa de a ajuta oamenii să-i apeleze în orice moment au nevoie, dar şi în solitudine, când sunt doar ei cu sufletul lor.

Care sunt paşii care trebuie urmaţi în terapia cu îngeri?

Prin intenţie clară şi ferm stabilită, şi apoi prin invocaţie, îi rugăm pe îngeri să lucreze în rezolvarea unor situaţii sau pentru vindecare. Să cerem ajutorul lor este prima condiţie, ca să intervină. Ei au nevoie de permisiunea noastră. Este necesar să cunoaştem şi atributele unui Arhanghel şi să ni se permită să primim ceea ce cerem. Anumite atitudini ne ajută: relaxarea, liniştea minţii, deschiderea sufletului, iubirea, abandonarea, recunoştinţa etc.

Ce probleme sunt rezolvate prin terapia cu îngeri?

Este una dintre cele mai înalte forme de terapie, este Graţia lui Dumnezeu revărsată asupra noastră. Este o sursă de îndrumare şi de susţinere, prin care multe situaţii de viaţă, probleme, blocaje şi tensiuni se pot rezolva într-un mod armonios, profund şi complet cu ajutorul îngerilor. Aranghelul Rafael, spre exemplu, este alinătorul şi tămăduitorul bolilor şi neputinţelor omeneşti. Îl poţi ruga să-ţi vindece orice rană sau boală, dar şi pentru a ajuta altă persoană să se vindece. Prin puterea care i s-a dat de la Dumnezeu, Rafael poate realiza veritabile minuni.

CD Arhanghel Rafael Terapia Ingerilor

Care au fost primele reacţii ale oamenilor în legătură cu acest CD?

Bucurie în primul rând. Din prima clipă au sesizat importanţa lui în viaţa lor.
Mulţi oameni nu ştiau că pot să solicite îngerii, unii deja apelează intuitiv la ajutorul lor, dar într-un mod neîncrezător, iar alţii mi-au mărturisit căutarea unei rugăciuni care să conţină cuvinte pozitive, deoarece în rugăciunile tradiţionale sunt şi unele cuvinte cu înţeles contradictoriu. Cu toţii îşi doreau şi aşteptau un astfel de instrument. CD-ul le-a dat certitudinea că se poate, şi le-a arătat şi cum. Îi îndemn pe această cale pe toţi cei care iubesc îngerii, să facă astfel pentru ca în viaţa lor, prezenţa şi ajutorul arhanghelilor să devină cât mai firească, vie şi foarte concretă.       

                                                                                                                          articol de Ştefan C. Şerban

 Floria Terapia Ingerilor Interviupreaudiţie CD aici ...