CE ESTE ILUMINAREA SPIRITUALĂ ?

Iluminarea Spirituala"Iluminarea Spirituală apare atunci când trecem complet de ego, de individualitatea noastră și avem acces pentru prima oară cu adevărat la ființa noastră profundă, la esența divină, la natura noastră divină primordială. Este momentul sacru al ieșirii din ignoranță când întreaga noastră conștiință este inundată de lumina transcendentă a lui Dumnezeu.
Indiferent de unde pornești,  pe ce nivel te afli și ce cale spirituală alegi să evoluezi, această experiență o vei trăi la un moment dat, într-un moment de culme, într-una din existențele tale.

Când te va atinge vei ști, nu vei avea nici un dubiu.  Pot doar să-ți spun că pe cât de sublimă și inefabilă este această trăire, pe atât este de tulburătoare. După ce o trăiești, tu cel de dinainte nu mai exiști. Nu mai rămâne nimic din ce ai fost până atunci. Pentru că te-ai revelat ca Scânteie divină din Spiritul Infinit și etern al lui Dumnezeu.

Abia după ce te trezești, poți să te bucuri conștient de tot ceea ce viața îndumnezeită îți oferă. Pentru tine, adevărata Viață va începe doar când vei ajunge să te trezești din acest vis. "

Autor Cristian Alexandru


Dacă îţi doreşti să înveţi practic cum să realizezi această Călătorie,  te invit la Seminarul meu  - ”CĂLĂTORIA ILUMINĂRII”. 

Toate drepturile sunt rezervate, orice preluare de text se face cu acordul autorului şi va conţine numele articolului si al autorului