Interviu publicat în revista "Lumea Misterelor" octombrie 2013

CONFERINŢA de LANSARE a CD 8 "VINDECARE EMOŢIONALĂ" prin NEUROREZONANŢĂ SONORĂ, Sala Palatului, Bucureşti,12 octombrie 2013 .

  

O conferinţă deosebit de interesantă şi un nou program terapeutic. Ce înseamnă Vindecarea Emoţională prin metoda Perfect Mind?

„Vindecare Emoţională” este un program cu totul special la care am lucrat foarte mult.
În tot acest timp am citit cam tot ceea ce făcea referire la acest subiect, m-am documentat şi am experimentat. Multe dintre aceste idei le-am expus în mica carte - „Vindecarea începe cu Iertarea”, care însoţeşte CD8, unde explic în detaliu ce este şi ce implică să faci ca să dobândeşti Vindecarea Emoţională. Aş putea să mai adaug că atunci când Perfect Mind se pregătea să lanseze CD8, ca o sincronicitate, a venit în ţară Brandon Bays, astfel că am considerat oportun ca timp de trei zile să particip cu soţia mea la Seminarul Intensiv, unde să experimentăm şi această metodă „Călătoria”. Brandon a fost diagnosticată acum mulţi ani cu cancer în zona pelviană, o tumoră foarte mare de mărimea unei mingi de baschet. Ea a reuşit să identifice emoţiile din zona tumorii, şi mai ales resentimentele (în cancere vorbim de resentimente) stocate acolo. Printr-o mare inspiraţie divină ea a intrat în profunzimea acestor emoţii, strat după strat, şi a înţeles cum să le dizolve. Ca urmare, tumoarea i-a dispărut în numai 6 săptămâni. Îi citisem cartea, realizasem metoda în diferite ocazii cu persoane apropiate, şi observasem chiar pe mine eficienţa. La seminar am experimentat multe aspecte ale vindecării emoţionale, astfel că acum am inclus şi această metodă în practica mea de terapeut. Nu mai este nici un secret pentru nimeni că, la ora actuală, peste 90% din bolile fizice cu care se confruntă umanitatea, au cauze emoţionale. Există nenumărate dovezi care arată cum, practic aproape toate bolile care afectează organismul, de la acnee la artrită, de la dureri de cap la boli cardiace şi de la ulceraţii la cancer, pot fi influenţate în bine sau în rău de sentimentele şi emoţiile noastre.

Să înţelegem deci că CD8, program pe care Perfect Mind tocmai l-a lansat, îşi propune să ajute în Vindecarea emoţională?

Sunt convins că va ajuta foarte mulţi oameni să-şi vindece afecţiunile fizice sau problemele emoţionale şi psihologice cu care se confruntă. Programul „Vindecare Emoţională” este un instrument eficient ce declanşează un proces de rearmonizare interioară, mai complex decât ne dăm seama la prima vedere şi dăruieşte încrederea necesară de care are nevoie cel ce doreşte să elimine negativitatea şi programele eronate ce i-au afectat viaţa.

Cum acţionează concret acest program? Pe ce principii funcţionează?

Programul „Vindecare Emoţională” este mult mai complex. În principal este un program care acţionează prin neurorezonanţă sonoră cu o serie de frecvenţe speciale extrase din Solfegiul Sacru. Acestea ajută la eliberarea sentimentelor de frică, de vină şi de furie, stări asociate cu emoţiile blocate în subconştient, intensifică receptivitatea şi manifestarea iubirii şi inţiază un proces de refacere a structurii ADN-ului. Programul conduce la sincronizarea funcţionării emisferelor cerebrale şi induce unde în banda de frecvenţe THETA, unde mintea conştientă începe să comunice armonios cu subconştientul. De asemenea, afirmaţiile pozitive, benefice, îl vor ajuta pe utilizator să îşi schimbe mintea, datorită reconfigurării subconştientului cu noi deprinderi şi convingeri pozitive, fapt care va conduce la eliminarea traumelor vechi şi a emoţiilor reprimate şi blocate în subconştient. Muzica este relaxantă, şi are un anumit rol în a ajuta fiinţa să se deschidă emoţional, dar este totodată şi un veritabil balsam pentru suflet.

Pe coperta CD-ului scrie: „Cum să te vindeci prin Iertare, Iubire şi Acceptare”. De ce sunt atât de importante aceste trei sentimente?

Experienţa arată că oricare ar fi natura conflictului cu care ne confruntăm, există aceste trei sentimente de bază pe care, dacă le înţelegem şi le statornicim în sufletul nostru, atunci o mare parte din încărcătura negativă a celorlalte sentimente blocate, care ne afectează, se va dizolva gradat şi vom simţi astfel o mare eliberare. Perfect Mind propune o metodă simplă care se rapotează în mod direct la propria persoană. Până la urmă, cu orice sentiment sau conflict ne-am confrunta, acesta nu există decât în interiorul nostru. Aproape totul se rezumă la noi înşine. Experienţa a demonstrat că transformarea sentimentelor negative din zonele afectate de boală se realizează mult mai rapid, dacă omul începe să se iubească pe sine însuşi, să se accepte pe sine şi să se ierte pe sine. Noi considerăm că a învăţa să punem în practică aceste trei aspecte, este esenţial atunci când vorbim de vindecarea emoţională.

În ce afecţiuni recomandaţi utilizarea programului „Vindecare Emoţională”?

Recomandăm utilizarea CD 8 ca adjuvant în tratarea oricărei probleme, atât fizice, cât şi psihologice. În mod particular îl recomandăm în cazuri de depresie, anxietate, accese de panică, iritabilitate, lipsă de încredere în sine, dar şi în afecţiuni fizice grave cum ar fi cancerul, unde cauza esenţială este un blocaj emoţional. Programul „Vindecare emoţională” elimină dezechilibrele energetice provocate de tensiuni interioare, emoţii negative puternice, resentimente şi traume emoţionale şi conferă un plus de armonie, de echilibru psihic şi mental.