cercetare cu EEG la Perfect Mind

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Într-un laborator de Dezvoltare Cognitivă și Psihologie Aplicată dotat cu un EEG superperformant am testat două din programele noastre de Terapie prin Neurorezonanță sonoră. 

Am înregistrat activitatea electrică cerebrală în timp ce am audiat  CD 2 Sănătate Vindecare Armonie și programul Fără Anxietate din colecția CD 10 Fără Stres, Fără Anxietate. 

Pentru efectuarea testelor am utilizat o cască atașată pe suprafața scalpului, cu 64 de electrozi conectați printr-un amplificator de mare putere la un computer performant.

Neurostiinta -Perfect Mind

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Două fenomene notabile au ieşit in evidenţă: pe de o parte sincronizarea neuronală, iar pe de altă parte răspunsul în frecvenţă al creierului. 

Analiza finală a datelor înregistrate a pus în evidență faptul că predominanța activității cerebrale s-a stabilizat exact în benzile de frecvențe pentru care aceste programe au fost concepute. 

Alexandru Cristian Perfect MIND teste cu EEG
La programul Fără Anxietate, activitatea cerebrală s-a stabilizat pe o frecvenţă de 8 Hz (banda alpha) în 10 min. de la începerea audiției, iar la Sănătate Vindecare Armonie activitatea cerebrală s-a stabilizat pe frecvenţa ţintă în banda theta în mai puţin de 15 min.

Acest lucru este foarte important, pentru că așa după cum se știe în Neuroștiință, această stabilizare a frecvenței undelor cerebrale în domeniile alpha și theta conduce la apariția stărilor modificate de conștiință.   

Neurostiinta si Perfect Mind

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercetările Perfect Mind în domeniul Neuroştiinţei continuă. 

 Rezultatele grafice alte testelor sunt chiar aici... ''Sincronia neuronală - un efect demonstrat pentru CD-urile Perfect Mind''. 

 imagini de laborator   
 

 

 

 

 

 

 Mai multe despre efectele CD 2 Sănătate Vindecare Armonie - Preaudiază și cumpără aici ....

Mai multe despre efectele CD 10 Fără Stres, Fără Anxietate - Preaudiază și cumpără  aici ....