minte pozitiva

Tu îți creezi realitatea!
Repetitivitatea pozitivă te eliberează de condiționări 

Cea mai mare comoară este cea a gândurilor. Toate celelalte resurse pot fi obținute când știm să folosim corect această comoară.

Dacă mă gândesc la situații negative, la lucruri inutile sau obișnuite, nu sunt capabil să utilizez celelalte resurse. Dacă creez gânduri pozitive puternice, voi fi în măsură să atrag ca un magnet tot ceea ce este bun în viața mea.

Când te hotărăști că a venit momentul să fii mai atent la calitatea vieții tale începe prin a constata care-ți sunt gândurile și emoțiile care se repetă cel mai des pe parcursul unei zile. Poți să notezi toate aceste repetiții. Repetitivitatea negativă creează condiționări. Repetitivitatea pozitivă te eliberează de condiționări. 

După ce constați aceste aspecte ia o hotărâre simplă și spune-ți: De astăzi voi acorda mult mai multă atenție la ceea ce gândesc. Mă voi strădui să pun punct gândurilor inutile și să creez doar gânduri pozitive.

Caută apoi tot ceea ce te poate ajuta, te poate susține și e valoros. 

În toate programele noastre beneficiezi de forța undelor cerebrale. Acele frecvențe specifice care sunt anume selectate pentru a reconfigura subconștientul rapid, ușor și plăcut, cu afirmații selectate care se adresează unui spectru foarte larg de condiționări.

Sugestiile pe care le vei audia în relaxare completă, ce sunt incluse în majoritatea programele noastre, își vor face rapid efectul în viața ta, deoarece prin metoda de antrenament Perfect Mind vor deveni eficiente.

Sunt pozitive, optimiste, pline de bucurie, și îți vor reda încrederea în forțele proprii și în reușită. 

CD 12 Iubește viața: - Îmi controlez gândurile- Gândesc doar ceea ce este binefăcător și pozitiv - Astăzi este o zi bună -Totul este bine în lumea mea - etc. 

CD 1 Succes deplin: - Mă simt ca un magnet gigantic care atrage succes după succes -  Acţionez cu curaj şi încredere - Reuşesc în tot ceea ce fac -etc.

CD 4 Manifest prosperitate: - Tot ceea ce în mod benefic îmi doresc şi vizualizez, se împlineşte rapid şi armonios - Prin tot ceea ce fac, manifest prosperitate - etc.

Pachetul pentru atragerea prosperității este chiar unic şi complex. Tot ceea ce este valoros pentru a atinge împlinirea în această direcție a fost inclus în acest pachet:
Antrenament pentru Subconștient -1 program cu sugestii liminale şi 1 program doar cu sugestii subliminalemetoda Vizualizării - al 3-lea program în alpha este pentru vizualizarea și împlinirea scopurilor propuse, al 4-lea pentru Mintea Conștientă - un program de Motivare pe care îl vei folosi și acasă, și în mașină, oriunde și oricând, consolidând sugestiile şi la nivel conștient.

Din sute de afirmaţii noi le selectăm pe acelea care au o putere mare de impresionare şi care au valenţe multiple, includ şi transformarea şi evoluţia spirituală.

Reţine doar atât şi e suficient! 
Repetitivitatea negativă creează condiționări. Repetitivitatea pozitivă te eliberează de condiționări. 

Florentina Alexandru