creativitate

Contribuim la ridicarea vibrației și a nivelului de conștiență! 

Am fost întrebaţi în această perioadă cum să îţi măresti entuziasmul când energia scade? 
Sub aspect psihoemoţional și aspect fizic.

Pentru trup, adică corpul fizic este bine să fim atenţi la o alimentație curată și la exercițiu fizic, două aspecte importante pentru a-ți crește energia. Alege să realizezi exerciții fizice dinamice sau să practici asane sau posturi yoga tradiționale, tai chi, qigong, în general sunt bune acele exerciţii care acționează și asupra emoțiilor, care purifică, activează, dinamizează şi sublimează atât energia fizică cât şi energia subtilă, psihoemoţională.

Şi reconectează-te când îți începi ziua la valorile tale (dacă ți le-ai conștientizat și definit), la menirea ta.

Izolarea poate să confere efecte bune asupra sufletului, dacă este conștientizată și integrată ca o practică spirituală. În perioadele de izolare apar regenerări ale trupului și sufletului. Primul efect constatat de cei care și-au trezit capacitățile subtile a fost că, atunci când oamenii nu au mai avut preocupări şi griji cotidiene, s-a făcut liniște. O liniște subtilă excepțională în care mintea în sfârșit a luat o pauză. Datorită liniștii care apare la nivel mental, toată ființa are acces la nivele din ce în ce mai subtile. Și astfel ea se regăsește, se centrează ușor și aliniază. Regenerarea trupului și a sufletului se petrece în astfel de perioade. 

Pentru mulți oameni, mintea a rămas ocupată cu evenimentul care a generat izolarea globală planetară și probabil cei mai mulți nu au reușit să lase deoparte complet știrile și emoţiile negative, care s-au generat ca un val, şi la care şi oamenii au contribuit fără să înţeleagă fenomenul. Și aceasta şi pentru că anterior se ''antrenaseră'' în a se decupla de la ei înşişi. Este important să cunoaştem faptul că sentimentul de frică contribuie la scăderea imunităţii. 

Aşa cum trupul are nevoie de hrană bună şi curată, tot aşa şi sufletul are nevoie de hrană, dar de natură subtilă, de energii bune, pozitive, de gânduri constructive, de stări emoţionale rafinate şi sublime.

creativitate

De aceea, dincolo de izolarea necesară, pentru unii dintre noi această perioadă de linişte a fost propice creativității. 

Ceativitatea poate fi accesată când apare liniştea, şi în suflet şi în minte. 
Când gândurile se opresc automat toată fiinţa noastră se orientează de la atenţia, care până atunci se afla în exterior, la atenţia care dintr-o dată este atrasă spre interior. În acele momente poți avea acces dincolo de minte, într-o dimensiune supramentală, ai acces la o viziune globală, la înţelegeri profunde, şi asupra fenomenului, şi în ceea ce priveşte fiinţa şi viaţa ta.  

Descoperind aceasta, începem să ne dăm seama gradat, că noi suntem cu adevărat mult mai mult decât consideram că eram până în acel moment. Și că timpul pe care acum îl avem la dispoziţie se poate risipi pentru lucruri care nu aduc valoare, sau pentru a crea și a fii creativ în viaţa ta. 

 Perfect Mind. Contribuim la ridicarea vibrației și a nivelului de conștiență! 

PS. Stai acasă. Reîncarcă-te cu gânduri şi emoţii pozitive! Foloseşte programele audio Perfect Mind, audiază-le la căşti sau difuzează-le ambiental, pentru poftă de viaţă. Tehnologie pentru transformare.