Seminar Unic în România
Metode tradiționale fundamentale pentru transformarea minții și a sufletului

Modulul 1 - TIMIȘOARASâmbătă, 10 Noiembrie 2018, între orele 10.00 - 18.00 

Antrenamentul minții pentru a obține focalizarea și stabilitatea atenției

Nu orice tip de antrenament conduce la rezultate remarcabile. Este necesară o practică specială ce respectă anumite reguli precise și care produc o modificare măsurabilă chiar și la nivel cerebral.

Vei învăța să te concentrezi și să meditezi. Vei afla tehnici de care poți beneficia în antrenamentul tău. Atenția ta se va dezvolta în mod considerabil, iar starea ta de focalizare se va menține fără efort ore întregi.

Cristian Alexandru Perfect Mind

SUSȚINUT de: Cristian Alexandru – manager Perfect Mind 
Cristian Alexandru susține periodic cursuri intensive de transformare spirituală, atât în București, cât și în țară.
În paralel cu aceste cursuri, Ing. Cristian Alexandru este pasionat de cercetările neuroştiinţei în corelație cu stările modificate de conştiinţă. În urma acestor studii a dezvoltat în cadrul Perfect Mind o serie de programe audio utilizate cu succes pentru transformarea pozitivă a minții, pentru evoluție spirituală, și pentru terapie. 

Cursul intensiv are ca scop dezvoltarea excepțională a atenției noastre, pentru a conștientiza și stabiliza în ființa noastră fiecare etapă de transformare la care accedem în evoluția noastră.

MĂRTURII după SEMINAR:

 „Cursul a fost excelent, f bine structurat, echilibrat intre teorie si practica. Nivelul meu de energie a fost sus pe toata perioada zilei, seara acasa mi-am revazut notitele si am rescris concluziile, asta fiind o raritate pt ca de obicei dupa un curs ajung seara obosita si las totul pe a doua zi etc. Am inceput sa practic zilnic si constat ca am un nivel de energie mult mai ridicat pe toata perioada zilei, eficienta in munca crescuta, somnul mai odihnitor si ce e mai important simt o bucurie dimineata dupa ce ma trezesc pe care nu am mai avut-o de mult. Multumesc !”
Carmen I.
, București

"Am primit informatiile cu sufletul.M-am simtit la locul potrivit , in momentul potrivit la acest seminar.Am primit informatiile de care aveam nevoie , ca un văl care a cazut aratandu-mi importanta primilor pasi in meditatie.Felul in care ne-ati transmis informatiile denota pregatirea si experienta spirituala pe care o aveti .Ma bucur sa particip la fiecare seminar sustinut de dumneavoastra.Si va multumesc in numele tuturor celor prezenti la seminar pentru atentia indreptata si spre acest colt al tarii. E un mare castig pentru noi!Deja impliniti mesajul primit - de a transmite lumina spre orice orizont ! Din inima va multumim!"
D.A. Madalina, Galați

Dacă ești capabil să-ți focalizezi atenția la voință, poți cu adevărat să-ți alegi universul în care trăiești, oamenii pe care îi întâlnești și viața pe care ți-o dorești.

O minte ușor distrasă sau înclinată către apatie este total nepotrivită, și pentru orice tip de meditație, și pentru orice tip de activitate obișnuită care necesită eficiență în concentrare. Atâta timp cât mințile noastre oscilează compulsiv între cele două dezechilibre al minții: agitația și inerția, rătăcind de la un dezechilibru la altul, nu vom putea descoperi niciodată profunzimile conștiinței umane.

Pentru majoritatea dintre oameni, metodele prezentate în acest curs îi pot ajuta să-și mențină o mai bună atenție în viața de zi cu zi, să aibă performanțe profesionale mai bune, o stare de sănătate mai bună, o stare psihoemoțională mai bună.

La nivel fundamental însă, acest curs conține informații și metode pentru perfecționarea riguroasă a facultății atenției către niveluri neimaginate și neexplorate în lumea modernă, și care au o valoare cu totul aparte pentru aspiranții la desăvârșire spirituală ce urmăresc să dezlege misterele conștiinței.

Cele 10 etape esențiale de antrenament sunt predate pe parcursul a 5 module:

- Antrenamentul minții pentru a obținere focalizarea și stabilitatea atenției (modulul 1). Realizarea unor experiențe importante ce conferă intensitate atenției. Abilitatea de a dobândi o atenție perfomantă, de natură Supramentală, ne ajută să ne menținem atenția focalizată timp de ore întregi, și în timpul meditațiilor, și în practicile obișnuite. 

- Obiectivarea gândurilor și a naturii minții, detașarea de conținutul minții (modulul 2). Alchimizarea emoțiilor profunde, vindecarea emoțiilor reprimate în straturile adânci și reprimate ale conștiinței, vindecarea sufletului. 

- Se va explora nivelul cel mai profund al minții, de unde sunt generate gândurile și de unde se poate transcende complet mintea pentru a începe translația în dimensiunea superioară, divină a Supramentalului (modulul 3).

Este momentul când căutătorul descoperă o cu totul altă Realitate,  mai vastă și dumnezeiască. Se prezintă metode de translație încă și mai înalte, către conștiința pură.- Metode de Revelare a Sinelui Suprem (Atman) sau cu alte cuvinte ale Spiritului Divin. (modulul 4)

Se vor dezvălui căile de atingere a Iluminării spirituale și se vor realiza practic meditații profunde de introspecție și explorare a dimensiunilor superioare ale conștiinței. 

- Sinteza tuturor modulelor și practica integrală a metodelor predate. (modulul 5)

Metodele și tehnicile de antrenament realizate practic în timpul seminarului fac parte din tradiția tibetană și indiană (învățăturile maestrului Padmasambhava).

Prețul pentru Modulul 1 este 180 lei.
Al doilea membru din familie (unde este cazul) va achita o taxa de participare redusă de 130 lei.

Pentru participare este neapărat necesar înscrierea prealabilă și achitarea taxei de participare.

Detalii despre modalitatea de plata şi informații cu privire la locaţie se trimit pe mail.

Cristian Alexandru Perfect Mind

Vă aștept cu bucurie la acest curs! Pentru că vă poate transforma viața!
- Cristian Alexandru