Cristian Alexandru Sunconstient si Perfect Mind

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Marele Potenţial Uman” a luat nastere din dorinţa de a aduce la cunoştinta oamenilor beneficiile terapiilor complementare în autocunoaştere şi accesarea întregului potential uman. 

Participanţii vor avea avea şansa să cunoască şi să primească informaţia şi energia prin intermediul terapeuţilor de terapii complementare cât şi a unui INVITAT SPECIAL.

Cristian Alexandru va fi în Bacău pe 16 iulie, în postura de SPECIAL GUEST la evenimentul Marele Potential Uman! Dacă vă aflați în Bacău sau în județele limitrofe, nu ratați această ocazie! 

Ca INVITAT SPECIAL la acest Eveniment, Cristian Alexandru va susţine conferinţa "Incursiune spirituală în lumea Subconștientului".

TEMATICA CONFERINŢEI
• Ce este subconstientul
• Cum determinam subconstientul sa lucreze în favoarea noastra
• Imensa putere a sugestiei şi autosugestiei constiente
• Modalitati practice de accesare, purificare si reconfigurare a subconstientului
• CD-urile Perfect Mind sunt instrumente terapeutice moderne, care genereaza Campuri Energetice Armonioase, unde coerente prin excelenta, care se difuzeaza gradat in intreaga fiinta generand o reechilibrare a functionării tuturor organelor corpului.

EXEMPLIFICARE PRACTICA
O experienta inedita de intrare instantanee in alpha pentru accesarea subconstientului.

"Marele potential uman"
Vei afla că ești mai mult decât trupul tău sau gândurile tale și că boala nu este altceva decât o provocare la autocunoaștere și la revendicarea puterii tale interioare!

AGENDA EVENIMENTULUI
aici:https://conferintespirituale.wordpress.com/agenda/a

TEMATICA CONFERINȚELOR DESFĂȘURATE aici: https://conferintespirituale.wordpress.com/tema-conferintei/