Perfect Mind CD-uri

Perfect Mind CD

De fiecare dată standul nostru este o lume specială. Sunt persoane care ne cer sfaturi concrete, alții consiliere spirituală, mulți vin să cumpere pachete și bineînțeles cel mai nou CD lansat. 

Perfect Mind a primit în dar mulți prieteni. Mulți clienți vin să ne vadă și să ne îmbrățișeze. Și participanții la seminare ne-au devenit de-a lungul timpului prieteni. Vin mereu cu zâmbete calde .... cu flori ... cu îmbrățișări... cu cărți noi cumpărate ... cu suc de struguri proaspăt (sezonul), ca să ne regenerăm după atâtea ore petrecute la stand ... Suntem binecuvântați și le mulțumim!

Mulţi vin însă să ne împărtășească ce efecte au simțit în urma antrenamentelor cu CD-urile Perfect Mind. Iar relatările lor ne uimesc și pe noi... 

Insomnie rezolvată cu CD 7 Somn Ușor

Insomnia unei doamne chinuită și exasperată de ani de zile s-a rezolvat în trei luni. Se culca, adormea și în toiul nopții, după o oră două se trezea. Îi era imposibil să mai adoarmă. Ani de zile și-a căutat remediul. Într-o zi a început antrenamentul cu CD 7 Somn Ușor. A ascultat zi de zi, şi în trei luni dezechilibrul a dispărut. Acum doarme perfect. Fără pastile, fără alte terapii costisitoare. Natural şi fără efort. 

Un alt caz rezolvat

Mama unei fete de clasa a 12-a îi cumpără CD 5 Super Memorie ca să o ajute la învățat pentru a-și da Examenul de capacitate. Fata însă nu dorește să-l folosească. Pur și simplu nu vrea. Posibil că mulți dintre noi am respins multe sfaturi de la părinți, din ignoranță sau pur și simplu doar pentru că nu vroiam. Examenul se apropia și fata nu reușise să țină pasul cu asimilarea informațiilor. Într-o zi, când deja intrase în criză de timp, mama intră în cameră și vede că fata ei are căștile pe urechi și învață utilizând programul de asimilare Super Memorie. Nu-i vine să creadă, dar nu-i spune nimic. Am întrebat-o pe mamă ce a făcut la examen. Mi-a spus că a luat notă maximă. Daniela Dumitrana

Perfect Mind

Mai multe despre CONFERINȚĂ AICI...

La CONFERINȚĂ
 atmosfera a fost și mai specială. Publicul prezent a fost cu atenția la maxim să primească tot ceea ce li s-a oferit: informații spirituale, energie subtilă, înțelegeri, revelații etc.