Body Mind Spirit Expo s-a defășurat Sala Palatului Bucureşti între 4-6 OctombriePerfect Mind

LANSARE PERFECT MIND
„PROIECȚII ASTRALE”
-  este noul program creat de Perfect Mind

Am lansat în cadrul expoziției programul „PROIECȚII ASTRALE”. Acest program excepțional favorizează explorarea lucidă a unei noi stări de conștiință
Conferă regenerare intensă, "plutire" lucidă, liniște, vise lucide, călătorii astrale, înțelegeri superioare. 

Dezvoltă luciditatea în proiecțiile astrale. A fost conceput pentru a fi de ajutor tuturor acelora care au dorința de a explora proiecțiile astrale, din curiozitate, din înzestrări native, datorită experiențelor la care au avut acces în meditații sau ca urmare a experienței visului lucid. 

CONFERINȚA SÂMBĂTĂ ORA 16  
PROIECȚII ASTRALE
Antrenamente pentru explorări conștiente în afara corpului fizic prin tehnologia Perfect Mind 

În cadrul conferinței au fost expuse condițiile necesare declanșării experiențelor de dedublare astrală și s-au evidențiat efectele excepționale care apar în urma unor astfel de experiențe cu totul special și transformatoare.

Perfect Mind

AUDIȚII în STAND
S-au oferit experiențe gratuite la standul nostru, prin audiția la căști a oricărui program din lista programelor create de Perfect Mind. 

Focus Mental, Frecvența Geniu, Regenerare celulară, Sănătate Vindecare Armonie, Vindecare Emoțională, Super Memorie, Trezirea conștiinței, Proiecții astrale - sunt doar câteva titluri din colecția Perfect Mind.

Experiența are efecte terapeutice și rol de transformare a stării de conștiință.

Perfect MindPerfect Mind

Perfect Mind creează programe audio care îmbină cercetările Neuroștiinței și experiența spirituală aprofundată a echipei Perfect Mind. Prin audiție și prin antrenament, programele realizează transformări spirituale și îmbunătățirea performanțelor cerebrale, mentale și chiar spirituale, concomitent vizează însănătoșirea. Astfel de programe audio au deja rezultate importante în ceea ce privește ameliorarea sau chiar vindecarea anumitor afecțiuni. 

Toate programele create de Perfect Mind aici...