Cel mai mare Târg de carte - Gaudeamus! 20-24 Noiembrie 2019 ! 

Un târg cu renume care reunește cele mai prestigioase edituri și la care publicul vine într-un număr foarte mare bucurându-se de oferte, de evenimente, lansări, personalități prestigioase, și de surprize frumoase pregătite de participanții la expoziție.

Vizitatorii cei mai numeroși sunt din categoria oamenilor care iubesc cărțile, cărora le plac cărțile tipărite, apreciază educația și cultura. Târgul se bucură în continuare de o audiență impresionantă.

Gaudeamus 2019

În cadrul programelor noastre este inclus SUPER MEMORIE  înveți de 5 ori mai repede. Stabilizează creierul într-o frecvență care mărește capacitatea de asimilare fără efort, claritatea minții, capacitatea de memorare și de luciditate.

Cele mai căutate produse la standul nostru din cadrul acestei expoziții au fost CD 6 Regenerare celulară Reîntinerire, CD 5 Super Memorie, CD 10 Fără Stres Fără Anxietate, CD 12 Iubește Viața, CD Îngerul păzitor, CD 8 Vindecare Emoțională. 

EleviStudenți, MasteranziProfesoriPărinți, sunt ''abonații'' acestui târg în fiecare an. Și sunt impresionați de posibilitatea de a asimila și mai ușor informații, și într-un timp destul de scurt. 

Le mulțumim tuturor pentru vizita la standul nostru !