Body Mind Spirit este un târg care a reușit să mențină continuitatea în derularea edițiilor.
În februarie 2020 s-a desfășurat a 27-a ediție. Expoziția reunește firme care au o preocupare constantă în dezvoltarea potențialului, care oferă servicii și produse pentru dezvoltarea spirituală.

Prin conferințele care reunește speakeri cu o experiență practică îndelungată, prin oferta de cursuri și seminarii, prin gama de produse de meditații și terapii, fiecare poate să extragă pe nivelul său actual de înțelegere și conștientizare ce are nevoie, pentru a-și continua drumul evoluției personale și spirituale. 

La această ediție Perfect Mind a lansat un nou program excepțional: Proiecții Astrale CD 16.
Iar conferința cu tema Metodă de Proiecții astrale s-a bucurat de un foarte mare succes.  

 pM

Perfect Mind

Tehnologia Perfect Mind – o experiență de vârf 

Perfect Mind creează programe personalizate, care doar prin simpla audiție realizează deopotrivă și dezvoltarea potențialului spiritual și restabilirea sănătății. Avantajul extraordinar al tehnologiei Perfect Mind este că programele audio de meditație și terapie se pot utiliza acasă, unde te poți bucura în intimitate de veritabile ședințe de terapie fizică, emoțională, mentală și spirituală și vei putea avea acces la stări superioare de meditație și de conștiință.

Focus Mental, Frecvența Geniu, Regenerare celulară, Sănătate Vindecare Armonie, Vindecare Emoțională, Super Memorie, Trezirea conștiinței, Proiecții astrale - sunt doar câteva titluri din colecția Perfect Mind.

Experiența are efecte terapeutice și rol de transformare a stării de conștiință.

Din 2009  până în prezent mii de oameni au reușit să-și schimbe viața și modul de gândire.