Skip to Store Area:

0 items

CD 6 Reintinerire, Regenerare celulara

Zoom Out
Zoom In

Imagini produs

REINTINERIRE - Regenerare celulara - cd 6

Email unui prieten

Disponibilitate: In stoc.

Regular Price: 193,00 RON

Special Price: 124,00 RON

Add Items to Cart Adauga in cos


Instrument terapeutic.


Reprogramarea subconștientului
pentru regenerare celulară,
regenerare ADN, sănătate


2 Programe audio Neurorezonaţă în THETA - DELTA - GAMMA

Recomandat în: Declanşarea fenomenelor de regenerare celulară: Activarea genelor implicate în prelungirea vieţii; Iniţierea procesului de refacere a structurii ADN; Restabilirea sănătăţii trupului şi psihicului; Încetinirea proceselor de degenerescenţă celulară; Activarea proceselor de reîntinerire; Recuperare în urma unor traume fizice şi emoţionale; Trezirea sufletului şi rafinarea minţii... detalii şi preaudiţie...


Preauditie CDProgramul  Audio 1 - REGENERAREA TRUPULUI - 32 min. 
Este destinat reprogramării benefice a subconştientului în direcţia captării Energiei Vieţii şi Luminii Divine la nivelul celulelor trupului fizic şi a ADN-ului.

Programul Audio 2 - REGENERAREA SUFLETULUI - 33 min. 
Este destinat expansiunii conştiinţei, elevării sufletului şi accesului la sfere de existenţă universale superioare. Concomitent se realizează o conexiune profundă între natura eternă a sufletului nostru și realitatea materială a corpului fizic, determinând-o pe aceasta din urmă să manifeste calitățile și caracteristicile nemuritoare ale sufletului.


Frecvenţe din Solfegiul sacru originar
Din gama de frecvenţe alese pentru a fi utilizate în programele video, trei dintre aceste frecvenţe sunt foarte speciale. Acestea fac parte din Solfegiul sacru originar sau aşa cum era cunoscută şi numită în antichitate: Gama muzicală a Creatorului.
Cu totul specială, frecvenţa 528 Hz, inclusă în programul 1, are puterea de a readuce structura ADN-ului la starea iniţială complet activată; celelalte două frecvenţe, 852 Hz şi 111 Hz, conţinute în programul 2, pot declanşa un veritabil proces de regenerare celulară şi chiar să determine revenirea la ordinea spirituală originară.


Selecţie din Sugestiile utilizate în ambele programe:


- Corpul meu întinereşte
- Celulele mele sunt pline de Lumină Divină
- ADN-ul meu se activează complet după modelul divin şi îmi transformă trupul în Corp de Lumină
- Genele Nemurii se activează în trupul meu şi îmi prelungesc la infinit viaţa şi tinereţea
- Întreaga mea fiinţă captează din abundenţă Energia Sublimă a Regenerării Divine
- Corpul meu se vindecă profund şi se regenerează
- Energia iubirii izvorăşte din inima mea şi-mi umple de viaţă şi vitalitate toate celulele corpului
- Imi prelungesc viaţa la infinit. Sunt o fiinţă Eternă. 


Ideea esenţială a acestui CD este aceea că este cu putinţă pentru fiinţa umană să se regenereze şi chiar să reîntinerească parţial ori total, de îndată ce preocuparea ei constantă se îndreaptă spre a capta prin diferite metode energia sublimă a Regenerării Divine. Acest CD vă poate ajuta ca subconştientul şi dorinţele conştiente să lucreze împreună. Dacă mintea este conştientă de regenerare, atunci şi subconştientul este ajutat prin aceste programe să creadă şi astfel să stopeze ceasul biologic şi să se reintegreze în acest proces revitalizant. 

Sfaturi audiţie
Este foarte important ca acest antrenament să fie realizat consecvent pe perioade mai lungi de timp pentru ca efectele să se facă cu adevărat remarcate

CD-ul Regenerare - Reîntinerire
 este recomandat pentru situaţiile în care doriţi să realizaţi relaxări mai profunde având ochii închişi, întinşi fiind pe canapea sau pe pat, sau în situaţiile în care aveţi la dispoziţie doar un sistem audio şi nu puteţi viziona DVD-ul (cum ar fi, de exemplu, situaţia unor călătorii). În felul acesta veţi avea la dispoziţie şi această posibilitate, astfel încât să nu întrerupeţi antrenamentul mental în vederea declanşării fenomenelor de regenerare celulară şi reîntinerire.


Diferențe între CD și DVD 
Programele de stimulare cerebrală existente pe CD au aceleaşi efecte excepţionale, ca şi în cazul DVD-ului, dar spre deosebire de DVD, unde tema muzicală a fost realizată pentru a imprima un anumit dinamism mental (pentru a putea menține ochii deschiși și a vizualiza imaginile), pentru CD muzica este concepută pentru a amplifica foarte mult efectele de relaxare. De asemenea, o altă deosebire este aceea că în cazul CD-ului, sugestiile verbale se derulează circular, după un algoritm complex, un efect suplimentar pentru echilibrarea şi impresionarea egală a celor două emisfere cerebrale.


Include BROŞURA 20 pg. "MISTERUL TINEREŢII PERPETUE" în care se poate citi despre: Care sunt condiţiile nemurii fizice, Revelaţia Alchimiei - Tinereţe fără bătrâneţe, Există fiinţe legendare, Martorul mileniilor-Contele de Saint Germain, Yoghinul nemuritor - Babaji, Sri Aurobindo, Ideea esenţială a Regenerării Divine, ADN-ul poate fi reprogramat, Cuvintele vindecă chiar şi ADN-ul, Genele noastre nu îmbătrânesc, Beneficiile CD-ului, Sugestiile Programului 1, Sugestiile Programului 2.

Un instrument excepţional, uşor de folosit, care are scopul de a creea condiţiile pentru declanşarea spontană şi naturală a proceselor profunde de Regenerare şi Reîntinerire.Frecventa delta