Skip to Store Area:

0 items

CD 2 - Sanatate, Vindecare, Armonie

Zoom Out
Zoom In

Imagini produs

SANATATE VINDECARE ARMONIE cd2

Email unui prieten

Disponibilitate: In stoc.

Regular Price: 189,00 RON

Special Price: 124,00 RON

Add Items to Cart Adauga in cos


Mă simt din ce în ce mai bine


Instrument terapeutic. 
Reprogramarea
subconștientului
pentru sănătate.


Program Neurorezonanţă
în THETA - ALPHA 
+ Afirmaţii  pozitive


Accelerarea proceselor de refacere şi vindecare; Alinarea durerii prin alchimizarea suferinţei; Relaxare, reinstalarea armoniei, liniştii şi păcii în viaţa noastră; Bună dispoziţie şi optimism; Recomandat în stres, depresii, panică, anxietate, insomnie; Pregătirea pentru o procedură medicală / dentară, înainte, în timpul şi după, răspunsul sistemului imunitar este îmbunătăţit, scurtează perioada de refacere după o intervenţie medicală... detalii şi preaudiţie...


Preauditie CDMă simt din ce în ce mai bine!                                                                                                         Utilizează scrol-ul în jos pentru a citi tot textul >

Eliberarea de depresii, panică, anxietate, stres şi insomnii                                              
Accelerarea proceselor de vindecare
Alinarea durerii prin modificarea nivelului de conştiinţă care conduce la transcenderea suferinţei 
Reinstalarea armoniei şi păcii în viaţa noastră

Sugestia "În fiecare zi, mă simt din ce în mai bine, din toate punctele de vedere" aparţine terapeutului Emile Coue şi este cunoscută drept formula universală pentru a obţine sănătatea, bunăstarea şi armonia în toate aspectele vieţii noastre. Este considerată cea mai completă şi cuprinzătoare sugestie, deoarece prin intermediul acestei afirmaţii pozitive subconştientul este în întregime reprogramabil.

În clinica sa din Nancy, Emil Coue a tratat cu această afirmaţie simplă mii de pacienţi cu diverse boli: reumatism, dureri acute de cap, astm, pareze, cancer, ulcer etc. Metoda lui s-a bucurat de un real succes.
Pe CD este inclusă şi sugestia "Din zi in zi, sunt tot mai bine, din toate punctele de vedere". Are aceleasi valenţe benefice cu sugestia principală, dar în plus determină subconştientul să armonizeze relaţia noastră cu lumea exterioară, îmbunătaţeşte relaţiile interumane şi bunăstarea materială.


Programul de stimulare cerebrala ales, pentru CD-ul nr. 2, este unul foarte special. Acest program a fost utilizat in cadrul unui studiu ştiinţific realizat pe un grup de 40 de pacienţi, bolnavi de SIDA (HIV). Rezultatele Fundaţiei de cercetari neurologice din SUA au fost considerate spectaculoase. Acestea au dovedit că stimularea cerebrală, cu acest program, a determinat întărirea sistemului imunitar şi cresterea numărului de celule T (cu 34 la suta). Celulele T intră în acţiune când în organism pătrund anumiţi factori patogeni (microbi, viruşi) şi au un rol important şi în imunitatea virală la nivelul mucoaselor.
Programul devine astfel util şi în epidemii gripale: sezonieră, aviară, porcină etc.
În plus, frecvenţa sunetului de tip impuls selectată pentru acest CD, stimulează foarte puternic chakra inimii şi activitatea glandei timus, dinamizând in mod special puterea iubirii.


"Este o metodă curativă şi preventivă excepţională, pentru tot restul vieţii", a spus Emile Coue despre sugestia lui.
Combinată însă cu acest program implementat pe CD, afirmaţia lui devine mult mai puternică şi mai adevărată.
Cumpără acest CD special şi cu fiecare audiţie vei fi din ce în ce mai aproape de starea de sănătate perfectă, iar fiecare zi iţi va fi plină de armonie.
Cu siguranţă vei numi acest CD - cel mai bun lucru care ţi s-a petrecut vreodată!

Recomandat în:
- Stres, depresii, panică, anxietate, insomnie
- Pregătirea pentru o procedură medicală/dentară, înainte, în timpul şi după, răspunsul sistemului imunitar este îmbunătăţit, scurtează perioada de   refacere după o intervenţie medicală
- Start pozitiv pentru o zi reuşită - audiat dimineaţa


AFIRMAŢII audibile si subliminale:
1.   In fiecare zi, ma simt din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere.
2.   Din zi in zi, sunt tot mai bine, din toate punctele de vedere.

CD 2 este livrat cu Broşura Reprogramarea benefică a subconștientului . În cele 20 pg. se poate citi despre: sugestii, contrasugestii şi aşteptarea încrezătoare, condiţiile necesare pentru a obţine beneficii maxime, cum se utilizează CD şi cât timp, undele cerebrale în corelaţie cu stările modificate de conştiinţă, cum funcţionează concret mecanismul reprogramării mentale, care este secretul oamenilor de geniu, noţiuni cu privire la fascinanta lume a creierului şi la reflectarea în celulele nervoase a fenomenului de repetiţie a sugestiei.


Citeşte aici şi ARTICOLUL "Cine a fost Emile Coue?"

Frecventa alpha