Skip to Store Area:

0 items

CD Comuniune cu INGERUL TAU PAZITOR

Zoom Out
Zoom In

Imagini produs

CD Comuniune cu INGERUL TAU PAZITOR

Email unui prieten

Disponibilitate: In stoc.

Regular Price: 171,00 RON

Special Price: 121,00 RON

Add Items to Cart Adauga in cos


1. Despre Îngerul Păzitor 
(8.00)
2. Rugăciune Meditativă (15.00)
3. Meditație Ghidată pentru a cere îndrumare și călăuzire de la Îngerul tău păzitor (26.00)
Include frecv. Schumann 7,83 Hz și 432 Hz, frecvenţa armoniei şi a vindecării. Insert 12 pag despre Îngerul Păzitor.

Acest CD realizat de Floria te va ajuta în a percepe direct prezența subtilă, tainică, inefabilă a Îngerului tău păzitor. Vei putea recepta conștient ajutorul necondiționat pe care Îngerul păzitor ți-l oferă permanent. Realizând etapele incluse vei reuși să primești răspunsuri la anumite întrebări pe care i le adresezi și să găsești rezolvarea corectă la situațiile care te preocupă.

Trezește empatia, conferă înălțare spirituală și aspirație elevată sufletului, dezvoltă inspirația superioară, conferă stări meditative de liniște excepțională, ajută la înțelegerea necesității ghidării divine și la intuirea menirii noastre, conferă protecție divină. detalii și preaudiție...


Preauditie CDAjută la rezolvarea situațiilor care ne preocupă, prin limpezirea și claritatea cu care suntem inspirați să acționăm. De asemenea facilitează foarte ușor răspunsul la o întrebare la care ne dorim să aflăm răspuns. Acest CD te apropie de Îngerul tău păzitor și te ajută foarte mult să îl simți aproape.  
                                                                                                                                                              (utilizează scroll-ul în jos pentru a citi tot textul) >>  


Trezește EMPATIA / Conferă ÎNĂLȚARE SPIRITUALĂ / Amplifică ASPIRAȚIA ELEVATĂ a SUFLETULUI / Dezvoltă INSPIRAȚIA SUPERIOARĂ / Conferă stări meditative de LINIȘTE excepțională/ Ajută la înțelegerea necesității GHIDĂRII divine și la intuirea MENIRII NOASTRE / Ne ajută să trăim SENTIMENTUL DE SACRU / Facilitează COMUNICAREA SUBTILĂ / Amplifică IUBIREA și CREDINȚA/ Conferă PROTECȚIE divină 
Include frecvențele 432 Hz frecvenţa armoniei şi a vindecării, și frecvența Schumann 7,83 Hz                                                             

Suntem învăluiți fără încetare de prezența îngerului nostru păzitor, dar pentru că prezența lui e extrem de discretă și tăcerea lui dumnezeiască, noi suntem neatenți și percepem aceasta ca absență. Îngerii ni se adresează prin acțiunile lor, prin evenimente, prin momente care apar spontan în derularea vieții noastre. Aceste experiențe pot fi recunoscute, sunt clipe intime sufletului nostru ce se transformă iremediabil în momente privilegiate.

Îngerul păzitor îi arată omului direcția evoluției. Îngerul păzitor veghează, inspiră în permanență, sfătuiește și călăuzește ființa spre împlinirea misiunii ei ca suflet. Este un har care însoțește omul pe parcursul întregii sale vieți, și suntem - sau ar fi bine să fim - într-un dialog permanent cu el.  

Conectarea la îngeri și la arhangheli se poate realiza pe două căi: prin rugăciune și prin meditație. Acest CD include ambele posibilități de raportare.

În acest concept de CD, RUGĂCIUNEA MEDITATIVĂ GHIDATĂ este puternică, are rol de protecție şi trezește la nivelul inimii o stare de iubire și de sacralitate. Iar MEDITAŢIA ghidată are dublu rol: de a reuși să simţim prezenţa Îngerului păzitor şi de a-i cere îndrumare adresându-i o întrebare la care ne dorim răspuns. 

Îngerul păzitor ne ajută să găsim rezolvarea la orice situație care ne preocupă.

Îngerul păzitor veghează, alungă răul, și are puterea să preschimbe stările inferioare în stări superioare de bine, de liniște și de armonie. 

Îngerul păzitor se proiectează în conștiința noastră aducându-ne liniștea, echilibrul, însănătoşirea, protecția și îndrumarea.

CD total 49 minute conține 3 părți:
1. Despre Îngerul Păzitor 8 min
2. Rugăciune Meditativă Ghidată 16 min
3. Meditație Ghidată 26 min

INSERTUL are 12 pagini și conţine răspunsuri la întrebările: 
Ce facilitează comunicarea? Cum să ceri ajutor? Ce poţi să simţi? Cum primeşti răspuns? Exerciţiu simplu de comunicare.

Muzica conține stimulare cu frecvențe
Muzica este acordată la 432 Hz, frecvență care conduce la apariția unei stări de relaxare naturală. Muzica este mai blândă și mai luminoasă, oferind o mai mare claritate mentală. Mulți oameni experimentează stări mai meditative și mai relaxante ale corpului și minții atunci când ascultă o muzică acordată la 432 Hz; sunetul este mai armonios și mai plăcut, oamenii se simt mai calmi, mai fericiți. Muzica conținută pe acest CD stimulează chakra inimii, și, prin urmare, are o influență deosebită asupra dezvoltării spirituale a ascultătorului. Fluidizează energia și transmite o energie de vindecare benefică. Are efect de înălţare spirituală.
Muzica utilizată pe acest CD conține și stimulare cerebrală în frecvența Schumann 7,83 Hz, creatoare de armonie, de revitalizare și de sănătate. Această rezonanță echilibrează ființa prin eliminarea perturbărilor și a dezechilibrelor, și relaxează tensiunile psihice. ADN-ul funcționează optim în prezența frecvenței de 7,83Hz. Tot astfel și organismul nostru funcționează la parametri optimi când intră în rezonanță cu această frecvență generatoare de vitalitate și armonie.

Sfaturi pentru audiție!
Nu este necesară audiția la căști, decât dacă doriți o izolare de alte persoane care se află în spațiul audiției. În rest, audiția se realizează în mod obișnuit. 


Vezi Conferinţa lui Floria despre Îngerul Păzitor şi cum comunică cu noi.
Prin APELARE frecventă, Îngerul tău păzitor
poate să devină pentru tine cel mai apropiat prieten şi sfătuitor. 
Este o forță excepțională care te poate lumina.Frecventa alpha