Skip to Store Area:

0 items

CD10 Fara Stres si Anxietate

Zoom Out
Zoom In

Imagini produs

Fara STRES si ANXIETATE cd 10

Email unui prieten

Disponibilitate: In stoc.

Regular Price: 189,00 RON

Special Price: 124,00 RON

Add Items to Cart Adauga in cos



Pentru destindere totală, reducerea tensiunii arteriale, echilibrul activității emisferelor cerebrale, reducerea anxietății, stresului, insomniei


Cele mai relaxante programe audio!
Instrument terapeutic. 

Reprogramarea subconștientului. 


2 CD (120 min)
4 PROGRAME speciale 
și o broșură cu 44 pagini


Programul 1: 30 min - Efecte rapide de control asupra propriilor stări emoționale, de calmare unei minți agitate, reducerea stresului și a insomniei. Realizează o echilibrare profundă a activităţii celor două emisfere cerebrale. 
Programul 2: 25 min - Reduce TENSIUNEA ARTERIALĂ și relaxează muşchii! 
Programul 3: 35 min - Destindere nervoasă și echilibru la nivel cerebral în combatarea Anxietății  
Program 4: 30 min - Recomandat în anxietatea de performanță înainte de examen, test sau discurs public
..detalii și preaudiție...


Preauditie CD



Relaxarea completă, seninătatea și echilibrul în viața ta!                                                       Citește Tot Textul. Utilizează scrol-ul în jos  >
Pluteşte pe oceane de linişte. Trăieşte fluiditatea şi dizolvarea limitelor corporale.

Sugestiile pozitive sunt subliminale: Mă simt bine tot timpul; Am o atitudine relaxată; Trăiesc acum în linişte, pace şi calm; Mă simt în siguranță; Am deplină încredere în oameni; Totul în viaţa mea funcţionează perfect; Toţi oamenii mă acceptă şi mă apreciază; Am deplin control în orice situaţie.

Programul 1 : 30 min / ELIBEREAZĂ-TE DE STRES!
Această sesiune utilizează un protocol de stimulare cerebrală binaurală în banda Alpha-Theta, cu efecte rapide de calmare a stresului și de relaxare profundă. Frecvențele SMR care apar spre sfârșitul acestui program ajută utilizatorul să dobândească gradat un control mai bun asupra propriilor stări mentale. Stimularea ritmului Sensorí-Motor (SMR) este utilă în stare de atenție relaxată, calmarea unei minți agitate, îmbunătățirea concentrării, reducerea anxietății, a stresului și a insomniei. Stimularea cerebrală prin metoda binaurală produce o echilibrare profundă a activităţii celor două emisfere cerebrale, cu efecte nebănuite în ceea ce priveşte controlul stresului. 


Programul 2: 25 min - REDUCE TENSIUNEA ARTERIALĂ! 
Scade tensiunea arterială și relaxează muşchii
Această sesiune folosește stimularea cerebrală izocronică și frecvențe din domeniul sub-delta, cu efecte calmante specifice asupra sistemului limbic, amigdalei și hipotalamusului. Prin audiție consecventă, acest program contribuie la scăderea tensiunii arteriale, relaxarea mușchiilor, diminuarea transpirației, îmbunătățirea circulației periferice. În felul acesta unele efecte asociate cu stresul dispar. 


Programul 3: 35 min - SCAPĂ DE ANXIETATE!
Refugiază-te într-un mediu natural unde vei fi delectat de cântecele păsărilor, de susurul râurilor şi vei simţi detensionarea prin mângâierea picăturilor de ploaie
 

Această sesiune folosește stimularea cerebrală binaurală în banda Alpha, care ajută trupul, psihicul și mintea să se destindă. Gradat se instalează starea de relaxare și se atenuează problemele de anxietate și de stres. La sfârșitul acestui program este o sesiune de stimulare în unde beta joase care ajută la combatarea anxietății severe. 


Program 4: 30 min - CALMEAZĂ-TE ŞI REDOBÂNDEŞTE CONTROLUL! 
Combate anxietatea de performanță înainte de examen, test sau discurs public 
Această sesiune folosește stimularea cerebrală izocronică cu frecvențe din banda Alpha, pentru a atenua anxietatea și a diminua temerile care blochează exprimarea liberă. În același timp se folosesc frecvențe Beta ce stimulează fiecare emisferă separat pe frecvențe diferite, pentru a ajuta la corectarea un dezechilibru emisferic care apare de obicei, înainte de o activitate generatoare de anxietate, cum ar fi participarea la un test, un discurs public sau orice tip de activitate ce implică performanță.


4 programe audio care conduc la
- Eliberează trupul şi mintea de efectele stresului care ne pot afecta prin tensiune interioară, oboseală, insomnie, dureri de cap şi de spate, hipertensiune arterială, răceli frecvente, probleme digestive 
- Induce o stare de relaxare instantanee, linişte, pace, calm şi echilibru sufletesc
- Creşte atenţia şi conştientizarea asupra gândurilor sau emoţiilor negative, care împiedică afirmaţiile pozitive să se manifeste şi blochează fluxul lucrurilor pozitive să se concretizeze
- Produce o echilibrare profundă a activităţii celor două emisfere cerebrale 
- Ajută la controlul şi eliminarea stării puternice şi persistente de teamă, marcată de îngrijorări frecvente şi excesive


EFECTE AUDIȚIEI cu cele 4 programe
- Aceste pachet este alegerea perfectă pentru o Relaxare completă: fizică, emoțională, mentală
- Conferă instant Linişte, Pace, Calm, Echilibru Sufletesc și Armonie
- Echilibrează profund cele două emisfere cerebrale
- Regenerează vitalitatea diminunată ca urmare a epuizării în activitatea profesională 
- Elimină temerile, anxietățile severe, îngrijorările frecvente şi excesive

PACHETUL CUPRINDE
  O BROȘURĂ cu 44 de pagini ilustrate "Viață trăită fără stres" - din care vei putea afla care este adevărata relaxare autentică și profundă și cum să faci și tu ca să o trăiești, dar tratează și cauzele, efectele și soluțiile la problema acută a stresului cotidian, a anxietății, a sindromului Burnout, afecţiune care consumă încet-încet toate resursele energetice ale organismului.


Pachetul se adresează oricărei persoane care vrea să simtă destindere și relaxare:
1. Persoanelor care au nevoie în orice moment al zilei de relaxare profundă și de o regenerare cu ajutorul unui refugiu sonor în natură, în adâncul oceanelor printre delfini și balene, ori în pădure ascultând cu încântare cântecul păsărerelor și susurul râurilor
2. Persoanelor care trăiesc în stres, simt epuizarea care apare la locul de muncă datorită Sindromului Burnout, se confruntă cu putere de concentrare şi randament profesional reduse, cu scăderea entuziasmului la locul de muncă și cu senzaţia că sarcinile de serviciu devin imposibil de îndeplinit, precum și celor care se confruntă cu anxietatea și cu efectele ei neplăcute, au temeri nenumărate din diferite motive, printre care și teama de teste ori examene, precum și aceea de a se exprima și a vorbi în public. 


Fericirea poate fi exersată prin stimulare cu Tehnologia SAV Perfect Mind
Tehnologia SAV încorporată (Vectori Acustici Spaţiali) stimulează cu frecvenţe ridicate din domeniul Gamma circuitele neuronale din aria lobului prefrontal stâng, dinamizare care este direct legată de intensitatea stării de fericire. Prin antrenament audio sistematic poţi deveni mult mai înzestrat neuronal în a trăi şi susţine stări de fericire intense şi durabile, obţinând rezistenţă la factorii de stres cu care te confrunţi. 


Cum se utilizează
Cele patru programe audio complet diferite pot fi utilizate în diferite situații sau perioade din viața și activitatea proprie. De asemenea puteţi să vă antrenaţi, în funcţie de afinităţi, doar cu unul sau două dintre ele, cu care rezonați cel mai bine și la care sesizați în mod obiectiv rezultatele cele mai bune.
Utilizarea programelor de antrenare a undelor cerebrale prin neurorezonanță sonoră, destinate relaxării și eliminării efectelor stresului şi anxietății, poate reduce nu numai stresul, anxietatea și dependența pentru substanțe externe, dar poate crește şi capacitatea creierului de a produce anumite unde cerebrale ce vă permit să faceți față mult mai bine stărilor de stres în viitor.


Noi te ajutăm să te detașezi și să nu te mai simți afectat de fiecare lucru mărunt.
Redobândește relaxarea completă, destinderea și echilibrul în viața ta!

Frecventa alpha