Skip to Store Area:

0 items

CD13 Focus Mental

Zoom Out
Zoom In

Imagini produs

Focus Mental cd 13

Email unui prieten

Disponibilitate: In stoc.

Regular Price: 183,00 RON

Special Price: 123,00 RON

Add Items to Cart Adauga in cos


Antrenamente mentale
pentru a crește
puterea de concentrare
și de focalizare mentală


2 Programe în BETA - GAMMA - THETA 
și o broșură ilustrată cu 28 pagini

FOCUS 1: 36 min
FOCUS 2: 25 min

Amplifică concentrarea mentală, focalizarea atenţiei, memoria, inteligenţa la un nivel superior, luciditatea, dorinţa de a învăţa, determină obţinerea unor realizări de vârf. Susţine stările superioare de concentrare şi introspecţie, expansiunea conştiinţei, trezirea și dinamizarea lui Ajna Chakra. Conferă disponibilitate neurologică sporită de a folosi cât mai mult din capacităţile lobilor frontali ai creierului, direct răspunzători de capacitatea noastră de concentrare a atenţiei, de claritatea gândirii şi de inteligenţă... detalii și preaudiție... 


Preauditie CDProgramele Focus 1 şi 2 acţionează simultan în Beta, Gamma şi Theta. Sunt concepute pe baza descoperirilor neuroştiinţei, includ atât metodele clasice de stimulare cerebrală (izocronică şi binaurală) cât şi Tehnologia SAV, metoda Perfect Mind, care stimulează activitatea neuronală prin Vectori Acustici Spaţiali. Muzica susţine stările superioare de concentrare şi introspecţie, expansiunea conştiinţei şi trezirea celui de-al treilea ochi Ajna Chakra. Cu ajutorul Programelor FOCUS vom avea o disponibilitate neurologică sporită de a folosi cât mai mult din capacităţile lobilor frontali ai creierului, direct răspunzători de capacitatea noastră de concentrare a atenţiei, de claritatea gândirii şi de inteligenţă.


FOCUS 1: 36 minute
Un program audio ce combină frecvențele înalte și foarte înalte, cu frecvențele joase. Stimulează întregul creier cu frecvențe înalte din banda BETA folosind metoda izocronică. Cu ajutorul Tehnologiei SAV se activează, atât lobii frontali cu frecvențe foarte ridicate din banda GAMMA, cât și lobii parietali cu frecvențe Theta joase. În muzica concepută pentru programul FOCUS 1 s-au utilizat atât emisii ale mantrei speciale de dinamizare al celui de-al treilea ochi și anume mantra AUM, cât și înregistrări realizate de NASA în spațiul cosmic. 


FOCUS 2: 25 minute
Un program ce stimulează întregul creier cu frecvențe medii din banda BETA, folosind metoda binaurală. Aceasta va duce la o echilibrare mai profundă a celor două emisfere cerebrale, ceea ce va îmbunătății foarte mult activitatea globală a creierului. În același timp sunt activați Lobii Frontali, prin tehnologia SAV, cu frecvențe Gamma. 


CD13 ''FOCUS mental'' nu conține sugestii liminale (audibile), nici subliminale (neaudibile). Este conceput pentru antrenamente mentale.

Lipsa concentrării şi distragerea atenţiei ne diminuează eficienţa în tot ceea ce facem. Motivul pentru care majoritatea oamenilor se luptă să ajungă la capătul realizărilor propuse, nu este lipsa cunoştinţelor sau abilităţilor, ci lipsa capacităţii de concentrare. Cel mai adesea ei nu au puterea de a rămâne concentraţi asupra ceea ce fac suficient timp încât să-şi atingă obiectivele. Uneori credem că avem nevoie de mai multă pregătire sau de educaţie în a avea succes, dar înainte de a ne grăbi să facem ceva în direcţia pregătirii, este bine să ne evaluăm cu onestitate capacitatea de concentrare, şi astfel este posibil să ne dăm seama că, de fapt, avem nevoie de îmbunătăţirea ei.

Toate fiinţele umane care posedă o putere tainică reală în această lume sunt, datorită constituţiei lor naturale sau antrenamentului metodic, apte să se concentreze mental foarte bine şi să-şi focalizeze la maxim energiile tainice în vederea atingerii unui scop. Această excelentă unificare mentală pe care ele au realizat-o, acţionează aidoma unui magnet asupra celorlalţi oameni.

Antrenamentul cu programele Focus dezvoltă o minte clară, suplă, lucidă şi o anumită fineţe şi profunzime a atenţiei, o anumită prezenţă interioară tainică pe care o puteţi extinde după aceea cu uşurinţă la toate activităţile vieţii de zi cu zi. Amplifică concentrarea mentală, memoria, luciditatea în practica meditaţiei avansate, focalizarea atenţiei, dorinţa de a învăţa, inteligenţa la un nivel superior, determină obţinerea unor realizări de vârf în activităţile desfăşurate.

Frecventa beta