Skip to Store Area:

0 items

CD14 Frecventa starii de GENIU

Zoom Out
Zoom In

Imagini produs

Frecventa starii de GENIU cd 14

Email unui prieten

Disponibilitate: In stoc.

Regular Price: 183,00 RON

Special Price: 123,00 RON

Add Items to Cart Adauga in cos


Antrenamente mentale

ptr. dinamizarea inteligenței,
a minții superioare
și a inspirațiilor geniale

2 Programe în GAMMA
și o broșură ilustrată cu 24 pagini


1. ASCENSIUNE: 31 min
2. EXPANSIUNE: 35 min

Determină mărirea vitezei de procesare și de profunzime a gândirii, îmbunătățirea inteligenței și a memoriei, a puterii de învățare și de concentrare, creșterea gradului de conștiență și luciditate. Destinat tuturor acelora care doresc să aibă acces la inspiraţii superioare şi să trăiască intuiţii geniale, precum și celor care-și doresc stabilitate și luciditate în meditații.  detalii și preaudiție...


Preauditie CDCD14 ''Frecvența stării de Geniu'' nu conține sugestii liminale (audibile), nici subliminale (neaudibile). Este conceput pentru antrenamente mentale.
La începutul fiecărei părți sunt doar câteva idei forță care au ca scop direcționarea intenției, urmate de programul efectiv. Fundalul sonor pentru antrenament și meditații care urmează este diferit de toate programele noastre anterioare, este foarte dinamic, energizează, angrenează și pune în efervescență energiile, conferind o continuă ascensiune mentală și o expansiune a conștiinței.   


Programul 1 - ASCENSIUNE - 31 minute
Acest program realizează o stimulare mentală cu frecvenţe din ce în ce mai mari, pornind de la frecvenţele înalte din spectrul undelor Beta şi ajungând până la frecvenţa Gamma de 40 de Hz. Este un program foarte stimulant şi energizant ce creează un efect de ascensiune către nivele mentale mult mai înalte şi elevate.


Programul 2 - EXPANSIUNE - 35 minute
Acest program audio funcţionează numai pe frecvenţe înalte din spectrul Gamma. Sunt corelate sinergic frecvenţele 40 şi 80 Hz. Facilitează expansiunea conştiinţei în dimensiunea supramentală, ajutându-ne să rezonăm mult mai intens cu Inteligenţa Universală şi cu Frecvenţa fundamentală a stării de Geniu. Programul „Expansiune” antrenează creierul să facă faţă unor energii cosmice mult mai rafinate şi elevate ce provin din Mentalul Macrocosmic, ajutându-ne să captăm prin rezonanţă idei, inspiraţii şi intuiţii foarte valoroase legate de problemele care ne preocupă.


INCLUDE 24 pg. Broşura: “Geniul și Mintea lui Dumnezeu” din care vei afla: 
- Geniul este o frecvență a minții accesibilă tuturor
- Prin raportarea la Inima Spirituală deschidem poarta inspiraţiilor geniale
- Undele GAMMA și meditația, studii științifice realizate pe călugări tibetani
- Undele GAMMA și ipotezele minții cuantice
Beneficiile amplificării la nivel cerebral a undelor GAMMA
-Cine sunt cei care au la nivelul creierului cantități ridicate de unde Gamma?


Amplificarea undelor GAMMA conectează simultan mai multe arii cerebrale distincte, determinând creşterea gradului de conştienţă şi luciditate, mărirea vitezei de procesare şi de profunzime a gândirii, îmbunătăţirea inteligenţei şi a memoriei, a puterii de învăţare şi de concentrare. Este destinat tuturor acelora care doresc să aibă acces la inspiraţii superioare şi să trăiască intuiţii geniale.


La ora actuală există prejudecata că starea de geniu este înăscută, şi nu poate fi dobândită printr-un antrenament adecvat. Geniul nu este însă doar apanajul unor oameni speciali şi foarte rari. Geniul este o frecvenţă a minţii superioare, accesibilă tuturor oamenilor, prin transcenderea individualităţii şi raportarea la Inima Spirituală. Genialitatea este trezită de Inteligenţa Supramentală.


Antrenamentul cu aceste programe audio rafinează frecvenţa de vibraţie a minţii şi astfel, gradat, inteligenţa umană obişnuită face trecerea la ceea ce se numeşte Inteligenţă Supramentală. Prin elevarea minţii obişnuite se perfecţionează până şi cele mai grosiere forme-gând şi impregnări mentale. Această transformare vă va permite conectarea la adevăratele puteri spirituale care sunt latente în fiinţa dumneavoastră. 
Antrenamentul cu CD 14 ''Frecvența stării de Geniu'' vă ajută să menţineți mult mai uşor gânduri pozitive, optimiste, conferindu-vă stări intense de energizare şi eficienţă în acţiune.

Frecventa No