Skip to Store Area:

0 items

CD12 Iubeste Viata!

Zoom Out
Zoom In

Imagini produs

Iubeste Viata! cd 12

Email unui prieten

Disponibilitate: In stoc.

Regular Price: 189,00 RON

Special Price: 124,00 RON

Add Items to Cart Adauga in cos


Regăsește pofta de viață!
Elimină tristețea și învinge depresia!


Cele mai optimiste și motivatoare programe!
Instrument terapeutic.

Reprogramarea subconștientului 
pentru Otimism, Bucurie, Entuziasm, Poftă de viață!


2 CD (84 min)
3 PROGRAME
și o broșură ilustrată cu 36 pagini


Programul 1 – ÎMI IUBESC VIAȚA
Reconectează la energia vieții, conferă naturalețe, bucurie, putere și energie
Programul 2 – TOTUL ESTE BINE ÎN LUMEA MEA
Crește fluxul sanguin cerebral, disipă tristețea, conferă energie și poftă de viață
Programul 3 – ÎMI TRĂIESC VIAȚA CU BUCURIE – plus de energie
Conferă dinamism, motivare, entuziasm, tonus mental și psihic
detalii și preaudiție...


Preauditie CDÎnvinge Drepresia și tristețea! Regăsește-ți pofta de viață!                                                  Citește tot textul. Trage de scrol în jos >

Programul 1: 30 min – ÎMI IUBESC VIAȚA
Terapie prin corectarea asimetriei emisferelor, pentru a învinge depresia
Calmează emisfera dreaptă și activează emisfera stângă, reconectează la energia vieții, conferă naturalețe, bucurie, putere și energie
Stimulare izocronica, în plus stimulare cu Tehnologia SAV Perfect Mind

Prin stimularea cerebrală și sugestii inspirate, programul favorizează reconfigurarea subconștientului pentru ca bucuria de viață să se concretizeze, sufletul să fie împăcat, iar mintea să gândească binefăcător și pozitiv. Gradat, persoana depresivă este ajutată să înțeleagă că starea de mulțumire pentru ceea ce are și mai ales recunoștința sinceră, o vor ajuta să învingă deprimarea. Antrenamentul repetat conduce la acceptarea faptului că viața merită iubită, și chiar mai mult, că propria viață merită acceptată și iubită.

Programul 1 utilizează ca și muzică de fundal sunete plăcute, revigorante din natură, cântece de păsări, clipocitul apelor curgătoare, foșnetul copacilor. Favorizează o reconectare a ființei umane la energiile vieții existente în natură care umple ființa de naturalețe, bucurie, putere și energie. Sugestiile pozitive specifice acestui program sunt o adevărată terapie pentru suflet și pentru minte. Această sesiune reduce activitatea în emisfera dreaptă a creierului prin stimularea ei cu frecvențe Alpha, în timp ce crește activitatea în emisfera stângă prin folosirea frecvențelor Beta înalte, oferind astfel mai mult control creierului stâng (care este logic și rațional) și reducând modelele de gândire iraționale și mult prea emoționale ale creierul drept. Se audiază la căști care cuprind în întregime urechea, poziționate corect stânga - dreapta. 

Programul 2: 27 min – TOTUL ESTE BINE ÎN LUMEA MEA
Terapie prin diminuarea undelor lente Theta și amplificarea undelor Beta, pentru a elimina stările de tristețe
Stimulare izocronica, în plus stimulare cu Tehnologia SAV Perfect Mind
Crește fluxul sanguin cerebral, disipă tristețea, conferă energie și poftă de viață


Prin stimularea cerebrală și sugestiile inspirate conduce la asimilarea în subconștient a acelor idei forță care vor ajuta o persoană tristă, ce poate trece printr-o perioadă deprimantă sau cu tulburări afective sezoniere, să se adune, să-și mobilizeze resursele și să acționeze pentru a-și recăpăta pofta de viață și a-și duce la capăt proiectele. 
Persoanele cu episoade de tristețe și mai ales cele cu tulburări afective sezoniere, tind să aibă o supra-abundență a undelor lente la nivelul creierului, în special unde Theta. Această sesiune urmărește să corecteze acest lucru prin amplificarea undelor cerebrale în banda Beta, reducând activitatea undelor lente și crescând fluxul sanguin la nivelul creierului. 

De asemenea, programul 2 ajută persoana care-l audiază să asimileze la nivel subconștient idei forță care o vor ajuta să se simtă în siguranță în lumea ei, în care totul este bine, să alchimizeze tristețea preschimbând-o în veselie, să se bucure de micile plăceri pe care viața i le oferă.  
Se audiază la căști care cuprind în întregime urechea, poziționate corect stânga - dreapta. 


Programul 3 – 27 min – ÎMI TRĂIESC VIAȚA CU BUCURIE – Pentru un plus de energie
Pentru utilizare ambientală – acasă sau în mașină, pentru oricine, oricând și în orice condiții 
Conferă dinamism, motivare, entuziasm, tonus mental și psihic 


Prin muzica inspirată, ritm susținut și sugestii pozitive, programul conferă entuziasm, motivare și conduce la dobândirea unui tonus mental și psihic de excepție. Este un program motivator excelent. Nu conține stimulare cu unde cerebrale, deci pentru audiția lui nu aveți nevoie de căști. Poate fi utilizat de oricine, oricând doriți și în orice condiții. Programul 3 nu se adresează nici unei probleme care necesită rezolvare, ca atare poate fi ascultat de oricine are nevoie de un plus de motivare, energie şi stare pozitivă. Când audiaţi ambiental acasă sau chiar în mașină puteţi repeta cu voce tare în timp ce auziţi sugestiile rostite. Perfect în dobândirea unor stări emoționale și mentale pozitive. Este un program motivator excelent, conduce la dobândirea unui tonus excelent. 

Efecte ale stimulării izocronice și ale stimulării prin Tehnologia SAV Perfect Mind
Stimularea cerebrală atât la programul 1, cât și la programul 2, include și tehnologia SAV Perfect Mind, care conduce la schimbarea ''stilului afectiv'', modificând astfel ''reperul personal'' pentru fericire. Utilizarea consecventă a programelor audio 1 și 2 din acest pachet va determina o amplificare gradată a activității în lobul prefrontal stâng, stimulând circuitele neuronale din această arie cu frecvențe ridicate din domeniul Beta și Gamma. Prin antrenament cresc șansele pentru a deveni mult mai înzestrați neuronal, pentru a trăi și a susține stări de fericire intense și durabile.

Sugestiile pozitive incluse în aceste programe reconfigurează subconștientul
Toate cele 3 programe adună un număr de peste 50 de fraze cu afirmații audibile, complexe și binefăcătoare. 
Scurtă selecție: Am încredere în viață și mă simt în siguranță  - Simt o profundă recunoștință pentru tot ceea ce am - ÎMI IUBESC VIAȚA - Îmi controlez gândurile - Gândesc doar ceea ce este binefăcător și pozitiv - Astăzi este o zi bună. Totul este bine în lumea mea - Am energia necesară pentru a-mi duce la capăt proiectele - Îmi asum responsabilitatea pentru viața mea - Merg mai departe, și îmi creez propria viață în armonie cu menirea mea divină.

Sugestiile pozitive ale acestui pachet au ca scop impregnarea în subconștient a noi rezonanțe și tendințe stenice, optimiste, pline de încredere, care ne vor ajuta imens prin antrenament. Utilizarea periodică a pachetului „IUBEȘTE VIAȚA” va conduce gradat la reconfigurarea benefică a propriului subconștient care va determina apariția și stabilizarea unor noi rezonanțe și tendințe subconștiente. Gradat ne vom corecta schemele eronate de gândire și aceasta se va reflecta în modul optimist cu care vom percepe viața.

Audiția și antrenamentul cu programele acestui pachet își aduce aportul considerabil la recăpătarea poftei de viață. 

Frecventa beta