Skip to Store Area:

0 items

CD MEDITATIE GHIDATA CU ARHANGHELUL RAFAEL

Zoom Out
Zoom In

Imagini produs

CD Terapia Ingerilor - MEDITATIE si RUGACIUNE GHIDATA CU ARHANGHELUL RAFAEL

Email unui prieten

Disponibilitate: In stoc.

Regular Price: 171,00 RON

Special Price: 121,00 RON

Add Items to Cart Adauga in cos


1. Introducere în lumea îngerilor și a arhanghelilor (5.30)
2. Rugăciune Meditativă ghidată (7.50)
3. Meditație Ghidată pentru comuniunea cu Arhanghelul Rafael (16.41)

Conține și un insert ilustrativ care include și rugăciunea meditativă.  


Acest CD realizat de Floria este un ajutor nepreţuit atunci când dorim să simţim prezenţa Arhanghelului Rafael sau atunci când avem nevoie de ajutor în rezolvarea unei probleme de viaţă, de vindecare emoţională, sau de orice altă natură privind sănătatea noastră fizică, sufletească sau spirituală. Păşeşti acum într-o minunată călătorie de descoperire a ajutorului pe care îngerii îl oferă, atunci când sunt rugaţi. CD-ul te ajută în elevarea şi rafinarea frecvenţei de vibraţie care îţi permite să te deschizi faţă de sublima şi miraculoasa putere a Arhanghelilor. detalii şi preaudiţie...


Preauditie CDCOMUNIUNE cu ARHANGHELUL RAFAEL                                                                                      Utilizează scrol-ul în jos pentru a citi tot textul >
Rugăciune şi Meditaţie pentru Vindecarea Trupului, a Sufletului şi a Minţii

CD CUPRINS:
1.  Despre Îngeri şi despre Arhanghelul Rafael  (5.30)
2.  Rugăciune meditativă adresată Arhanghelului Rafael (7.50)
3.  Meditaţie ghidată pentru a simţi ajutorul Arhanghelului Rafael (16.41)

Cuprinde o introducere în lumea îngerilor şi a Arhanghelului Rafael, urmată de o rugăciune, primită prin comunicare şi inspiraţie, şi apoi de o meditaţie ghidată cu efect terapeutic asupra sufletului, minţii şi a trupului. Pe măsură ce te vei abandona, şi sufletul tău se va deschide din ce în ce mai mult cu credinţă şi iubire, vei avea acces la imensa sferă de forţă vindecătoare a Arhanghelului Rafael, resimţind o rezonanţă angelică sublimă, care este de natură să-ţi armonizeze spontan energiile fiinţei şi să-ţi readucă echilibrul necesar unei sănătăţi depline.

Acest CD te poartă într-o minunată călătorie de descoperire a ajutorului pe care îngerii îl oferă, atunci când sunt rugaţi. Prin intermediul audiţiei acestui CD poţi avea acces la energiile elevate şi pline de lumină divină a ierarhiilor angelice. El te ajută să intri în comuniune cu o lume înaltă, superioară, care îţi ridică frecvenţa de vibraţie şi astfel îţi permite să te deschizi faţă de sublima şi miraculoasa putere a Arhanghelilor. În premieră absolută în România, acest CD de Terapie angelică  este dedicat Arhanghelului Rafael - Energia Tămăduitoare a lui Dumnezeu.
Prin modul cum a fost conceput, acest CD îţi poate arăta cum să lucrezi concret cu energia îngerilor pentru a-ţi îmbunătăţi multe dintre aspectele vieţii, starea emoţională, dar şi sănătatea fizică şi mentală.
Arhanghelul Rafael este un vindecător, atât pentru trup, cât şi pentru suflet sau spirit. El ajută fiinţele pure la suflet şi deschise spiritual. Dacă este invocat şi rugat, Rafael poate să realizeze veritabile minuni prin puterea care i s-a dat de la Dumnezeu.

Un ajutor nepreţuit
Acest CD este un ajutor nepreţuit atunci când dorim să simţim prezenţa Arhanghelului Rafael.
Audiţia se poate realiza oricând avem nevoie de susţinere în comuniunea cu Arhanghelul Rafael, sau se poate integra zilnic în programul nostru, atât timp cât considerăm noi, pentru rezolvarea unei probleme de viaţă, echilibrare emoţională, sau în vindecarea unei probleme de sănătate (atât pentru noi, cât pentru cei pe care dorim să-i ajutăm).

Modalităţi de răspuns ale Arhanghelului Rafael
Atunci când dorim să primim ajutor de la Arhanghelul Rafael, el poate răspunde la chemarea noastră în multe moduri.
Îl putem simţi ca o energie fină, rafinată, sublimă ce ne învăluie cu lumina şi iubirea lui. Trăind în acest mod o comuniune cu Arhanghelul Rafael, putem beneficia de intima sa apropiere cu sufletul nostru, de inspiraţia şi protecţia sa într-o anumită situaţie de viaţă, de restabilirea unui echilibru emoţional, prin iubire sau iertare, sau de vindecare emoţională în relaţia cu ceilalţi oameni.
Dacă ne dorim un proces de vindecare, atunci este bine să cunoaştem faptul că aceasta se poate realiza spontan, în mod neaşteptat sau miraculos, dar şi gradat, în mai multe etape. De foarte multe ori se necesită ca şi noi să acţionăm pentru a determina un proces de vindecare, şi atunci putem fi ghidaţi spre ceea ce avem de făcut, unde să mergem, ce terapie ni se potriveşte, ce terapeut ne poate ajuta cel mai bine, şi cum să abordăm schimbările din viaţa noastră.
Oricare ar fi deci motivul pentru care ne dorim comuniunea cu Arhanghelul Rafael, este necesar ca după audiţie să fim atenţi la ghidarea Arhanghelului Rafael şi la semnele sau mesajele pe care le putem primi. Suntem inspiraţi mai ales prin intuiţie, dar multe mesaje ne vin prin alţi oameni sau se decupează vizual pentru noi din mijloacele de informaţie cunoscute - cărţi, tv, internet etc.

Sfaturi pentru audiţie
Este un CD care se audiază în linişte şi introspecţie.
Spre deosebire de marea majoritate a Programelor de Neurorezonaţă sonoră de la Perfect Mind, care se audiază la căşti, pentru CD-ul cu Arhanghelul Rafael nu sunt necesare căştile şi nici poziţia de relaxare (întinşi pe spate).
Pentru cine este familiarizat cu procesul meditativ, audiţia poate fi realizată ca orice meditaţie, într-o postură clasică de meditaţie.
Atât rugăciunea, cât şi meditaţia, sunt complet ghidate, pas cu pas, nu necesită nici un efort, dar necesită bineînţeles o atitudine potrivită.
După audiţie este bine să rămânem în tăcere, interiorizaţi, şi să urmărim să percepem starea care a suvernit în urma rugăciunii şi a meditaţiei. De asemenea, să fim atenţi la eventualele mesaje vizuale ori intuitive care pot apărea şi pe care ar fi chiar indicat să le şi notăm. 
 
Un instrument excepţional pentru Terapeuţi
Acest CD este de mare ajutor pentru terapeuţi, deoarece ghidarea, inspiraţia şi chiar asistarea de către Arhanghelul Rafael înseamnă eficienţă în munca  de consiliere şi vindecare. Minunat ar fi ca şi medicii să înţeleagă această necesitate a inspiraţiei şi ghidării. Sunt nenumărate cazuri în lume în care mâinile unor chirurgii sunt ghidate de Arhanghelul Rafael atunci când aceştia operează.
Fiecare om are calea sa de vindecare proprie şi merită cele mai potrivite sfaturi.
Utilizând CD-ul şi realizând meditaţia ghidată înainte de interacţiunea cu pacienţii, sau cu cei care le solicită ajutorul, terapeuţii au mult mai multe şanse să ofere o îndrumare potrivită.


Formă grafică şi reprezentări vizuale insert
Acest CD are o copertă specială cartonată, o formă grafică deosebită şi include elemente de design imprimate cu culoarea aurie.
CD cuprinde la interior un insert cu două reprezentări vizuale ale Arhanghelului Rafael,  Rugăciunea scrisă adresată Arhanghelului Rafael şi fragmente dintr-un interviu.

Citeşte şi Interviul: Terapia cu Îngeri, sursă de îndrumare şi de susţinere!


Citeşte şi 
Interviul:  Un CD de Terapia Îngerilor la Perfect Mind


Toate drepturile rezervate producătorului - Perfect Mind 2014

Frecventa No