Skip to Store Area:

0 items

CD 16 - Proiectii Astrale

Zoom Out
Zoom In

Imagini produs

PROIECTII ASTRALE cd 16

Email unui prieten

Disponibilitate: In stoc.

Regular Price: 179,00 RON

Special Price: 121,00 RON

Add Items to Cart Adauga in cos

NOU
Pentru relaxare foarte profundă, calm şi linişte, suspendarea timpului, plutire lucidă, regenerare intensă, detaşare emoţională, vise lucide
Antrenament pentru a dezvolta luciditatea în explorările astrale
 

1 CD cu 1 PROGRAM (50 min) în THETA - GAMMA
și o broșură de 36 pagini ''Metodă de proiecție astrală''


Acest CD este instrumentul perfect, pentru că oferă acces la unele dintre cele mai rare stări mentale - pentru atingerea cărora oamenii îşi petrec adesea întreaga viaţă exersând şi încercând diverse metode, uneori fără succes. „Proiecții astrale” utilizează modele sonore complexe care antrenează ritmurile neuronale, pentru a creea condițiile necesare declanșării unei experiențe de extracorporalizare. Scopul acestui program este obţinerea stării de Minte trează în Corp adormit, mai precis explorarea lucidă a graniței dintre somn și veghe prin antrenarea undelor Theta din ce în ce mai joase, și apariția unei stări vibratorii intense generate prin frecvențe Gamma.  detalii și preaudiție 5 min...


Preauditie CDExplorări conștiente în proiecțiile astrale - Ai 5 minute audiție vezi Preaudiție CD   Utilizează scroll-ul în jos pentru a citi tot textul >

Acest Program de 50 minute a fost realizat pentru a dezvolta luciditatea în explorările din afara corpului fizic. A fost conceput pentru a fi de ajutor tuturor acelora care au dorința de a explora proiecțiile astrale, din curiozitate, din înzestrări native, datorită experiențelor la care au avut acces în meditații sau ca urmare a experienței visului lucid. Conferă încredere, siguranță, relaxare profundă, liniște și reușită în antrenament. 

Scopul acestui program este obţinerea stării de Minte trează în Corp adormit, mai precis explorarea lucidă a graniței dintre somn și veghe. Induce un model de undă cerebrală care oferă senzații de liniște, de flow, de suspendare a curgerii timpului, și ajută în posibilitatea explorării conștiente a universului astral. Trupul poate să adoarmă, dar mintea are acum posibilitatea să rămână trează și lucidă.

Audiția acestui program creează condițiile necesare declanșării experiențelor de dedublare astrală. Sentimentele de regenerare intensă, de "plutire" lucidă, transformare personală și detașare emoțională sunt stări spirituale speciale care apar utilizând programul tehnologiei Perfect Mind. Prin antrenament, pot apărea experiențe intense cum ar fi vise lucide, călătorii astrale, înțelegeri superioare.

Programul audio „Proiecții astrale” realizează o antrenare a undelor Theta din ce în ce mai joase, pornind de la frecvența Schumann -7,83 Hz, pentru a genera o relaxare din ce în ce mai profundă, în care corpul și chiar mintea inferioară adorm, însă conștiința continuă să rămână trează și vigilentă. De asemenea, prin utilizarea frecvențelor din banda Gamma, sunt generate condițiile apariției unei stări vibratorii intense care contribuie și facilitează extracorporalizarea. Programul conține și înregistrări realizate de Nasa în spațiul cosmic, sunete care vor favoriza o stare de detașare de condiția umană terestră, inducând o dilatare și o transfigurare a conștiinței, cât și anumite sunete speciale ce facilitează declanșarea fenomenelor de proiecție astrală.

Bazat și conceput pe baza cercetărilor realizate de Maxwell Cade, Dr. Edgar Wilson, James Mann și pe sute de rapoarte de la utilizatorii tehnologiei de stimulare cerebrală prin sunet, acest CD este instrumentul perfect, pentru că oferă acces ușor la cele mai rare stări mentale - pentru atingerea cărora oamenii își petrec adesea întreaga viață exersând și încercând diverse metode, uneori fără succes.

S-a utilizat și Tehnologia SAV creată de Perfect Mind, care, prin vectori acustici spațiali stimulează cu frecvențe înalte Girușii Angulari din lobii Parietali ai creierului, zone direct implicate în declanșarea fenomenelor de dedublare astrală.

Pachetul conține o BROȘURĂ consistentă de 36 de pagini cu titlul ''Metodă de proiecții astrale'' în care veți găsi, atât informații generale despre proiecțiile astrale în afara corpului, cât și o metodă de antrenament structurată pe etape.  Succes!

Frecventa theta