Skip to Store Area:

0 items

CD5 Pachet Super MEMORIE

Zoom Out
Zoom In

Imagini produs

Super MEMORIE cd 5

Email unui prieten

Disponibilitate: In stoc.

Regular Price: 184,00 RON

Special Price: 123,00 RON

Add Items to Cart Adauga in cos


Antrenamente mentale 

pentru învățare accelerată și memorie


(2 CD)
4 Programe de stimulare cerebrală în BETA - ALPHA - THETA - DELTA
Fără sugestii.


Destinat învățării accelerate și îmbunătățirii memoriei. Un pachet unic, special structurat pe etapele de învăţare. Conţine 4 programe distincte de antrenament mental pentru: Focalizare mentală, Asimilarea informaţiilor, Fixarea informaţiilor acumulate şi Pretest / Examen
Creşte de până la cinci ori viteza de asimilare a informațiilor.
Asigură fixarea de lungă durată a noțiunilor memorate. Îmbunătăţeşte performanţele creierului. Elimină anxietatea ce apare înaintea testelor și examenelor și ajută în astfel de situații la recuperarea informațiilor memorate anterior. Are efecte extraordinare asupra sănătății creierului. detalii și preaudiție...


Preauditie CDŢi-ar plăcea să înveţi de două până la cinci ori mai repede, fără nici un stres? Şi să-ţi mai şi aminteşti ce ai învăţat?
Perfect Mind îţi spune că există o nouă modalitate de învăţare, învăţarea rapidă. Este timpul să renunţi la învăţatul de tip tradiţional şi să asculţi o muzică sau un sunet special de fond care stimulează şi antrenează profund creierul şi care te va ajuta să înveţi mai repede decât ţi-ai închipuit vreodată, cu o graţie şi uşurinţă pe care nu le-ai crezut nicicând posibile. În acest proces de memorare este minunat să ai la îndemână un instrument cu care totul devine foarte uşor. În loc să faci eforturi şi să te tot strădui, învăţarea rapidă în metoda propusă de Perfect Mind devine o plăcere.
Imaginează-ţi cum te-ai simţi să stăpâneşti o anumită materie de care ai nevoie, fără efort. Să poţi asimila tot ceea ce ai nevoie de două până la cinci ori mai repede decât înainte, şi să te poţi bucura de însuşirea anumitor cunoştinţe pe care ai vrut dintotdeauna să le ai. Super Memorie conţine programe foarte complexe de stimulare şi îmbunătăţire a performanţelor creierului.  

CD-urile acestui pachet pot fi folosite de oricine, deoarece se adresează tuturor acelor persoane care doresc să-şi îmbunătăţească memoria, indiferent de vârstă:
- elevi (în special de liceu),
- studenţi (mai ales acestora le sunt utile toate cele patru programe în perioada sesiunilor),
- persoane active la vârsta maturităţii care vor să studieze şi să-şi mărească performanţele sau să realizeze o schimbare profesională,
- profesori,
- persoane în vârstă aflate la pensie care au nevoie de revitalizarea memoriei.

Cd-urile Super Memorie pot fi folosite şi în orice proces care implică o focalizare mentală şi o asimilare de cunoştinţe: parcugerea unor materiale scrise, audiere de conferinţe, citirea unor cărţi din care dorim ca informaţiile să ne rămână în memorie pe termen lung, concepere de materiale scrise etc. Detalii în broşura acestui pachet.

Programele Super Memorie şi efectele lor
Programul 1:  Minte Focalizată - destinat învățării active și studiului (BETA) - 21 minute
Acest program pregăteşte creierul pentru studiu, lectură sau orice altă activitate foarte solicitantă. El este esențial pentru primul proces implicat în actul memorării, etapa activă în care înmagazinăm informația. În această etapă noi citim analizând cu atenţie materialul, căutând să-l înţelegem cât mai bine, structurăm informaţia, realizăm corelaţii inteligente între diferitele noţiuni care apar în material şi cunoştinţe asimilate anterior. Deci învăţăm efectiv.
Este destinat obținerii unei stări excelente de focalizare a minții, de centrare a atenției și de obținere a unei stări de mobilitate mentală care să se poată adapta ușor diferitelor tipuri de solicitări pe care învățarea activă o necesită.
Conferă o focalizare asemeni unei ”Raze Laser” simultan cu creșterea memoriei și a vitezei de procesare mentală.
Acest program are multe efecte permanente și de aceea - ”Cu cât e folosit mai mult, cu atât va fi mai puțin nevoie de el, în timp!”.

Programul 2: Asimilare - destinat învățării în stare de relaxare, pasivă (ALPHA) - 54 minute
Aceasta este o sesiune de relaxare în ALPHA în care, pe durata derulării programului audio 2, recapitulăm, parcurgem încă o dată întregul material (inclusiv notițele și adnotările noastre) fiind foarte relaxați și privind materialul ca și cum l-am fotografia cu privirea. Se apelează la aşa numita memorie fotografică care este un mix între mintea conştientă și cea subconştientă. Aceasta este o etapă mai profundă a procesului de Codificare a informației în care pot să apară intuiţii și înțelegeri noi.
Tot aceasta este şi etapa în care putem învăţa, ascultând materiale audio înregistrate, cum ar fi cursuri, cărţi audio, conferințe sau note înregistrate, caz în care se utilizează cu ochii închiși. Este bazat pe ideea că informaţia este mult mai ușor de absorbit atunci când mintea se află într-o stare de relaxare, receptivă și fără stres.

Programul 3: Consolidarea memoriei (THETA - DELTA) - 40 minute
Acest program este complex realizat și are o importanță la fel de mare în procesul memorării ca și celelalte două programe. Prin intermediul său se realizează o etapă fundamentală și anume Stocarea informațiilor codificate și asimilate anterior. Această sesiune ghidează mintea la un nivel foarte profund, în domeniul frecvențelor DELTA joase. În esenţă, acest program acţionează ca un somn scurt și foarte revigorant. Se bazează pe cercetări care au arătat că amintirile sunt consolidate în timpul somnului, și că, un pui mic de somn după o perioadă de studiu și învățare, face ca mult mai multe informații să fie reținute pe termen lung.

Programul 4: PreTest sau Examen (BETA - ALPHA) - 20 minute
Aceasta este o sesiune extraordinară care este concepută pentru a fi folosită înaintea unui test sau a unui examen, mai ales dacă eşti o persoană care experimentează în mod regulat stări de anxietate în astfel de cazuri. Această sesiune nu doar te va relaxa, dar te va ajuta să-ți focalizezi mintea şi să-ți recâştigi încrederea în sine.
Utilizează un protocol foarte special în care alternează frecvențele ALPHA ce induc relaxarea și atenuează anxietatea, cu cele BETA și SMR (ritm sensorimotor) care aduc ascuțime minții. De asemenea, neuroterapeuții au constatat că frecvențele cerebrale SMR determină persoana să se simtă mult mai prezentă și ancorată în momentul ”Acum”, având o ”focalizare-relaxată” a minții și o creștere a abilităților legate de atenție.
Acest program special va ajuta foarte mult la etapa de Recuperare din memorie a informațiilor asimilate anterior. Cercetările au arătat că anxietatea interferează cu amintirile stocate în memorie, generând astfel un episod tranzitoriu în care informația nu este accesibilă. Eliminarea acestei probleme (anxietatea) înaintea unui test sau examen important, ne ajută să avem un acces mult mai bun la propriile noastre amintiri.


Despre modalitatea de utilizare a celor 4 programe in cadrul procesului de învăţare, mai multe informaţii în cele 16 pg. ale broşurii incluse în pachet, SUPER MEMORIE LA ORICE VÂRSTĂ.


Efecte la nivelul creierului:
- echilibrează profund emisferele cerebrale factor foarte important în actul de învățare performantă
- stimulează lobii frontali ai creierului și glanda Pituitară
- reduce cantitatea de cortizol (hormon asociat cu stresul și îmbătrânirea)
- creşte producția de catecolamine, vitale pentru memorie și învățare
- se amplifică producția de serotonină, beta-endorfine și noradrenalină
- are efect de energizare și regenerare neuronală

Alte efecte:
- induce o stare profundă de relaxare
- elimină stresul și anxietatea
- îmbunătățirea atenției
- revitalizare

Efecte spirituale:  
- Stimularea cerebrală activează AJNA Chakra (centrul mental de comandă, sau al treilea ochi), determinând o stare de focalizare maximă (realizată de programul 1).
- Induce stări foarte profunde şi superioare de conştiinţă şi de aceea poate fi utilizat cu succes în meditaţii sau pentru obţinerea conştientă a dedublărilor astrale. Dinamizează  VISHUDHA Chakra prin care putem avea acces la Akasha - Memoria Universală (efecte generate de programul 3).
- Rezonanța cu planeta Mercur, anul terestru (de 365 de zile) și cu anul Platonic (de 25.920 ani)

ATENȚIE: Programele CD 5 NU conțin nici sugestii liminale (audibile) și nici sugestii subliminale (neaudibile). Ele sunt programe foarte complexe de stimulare și îmbunătățire a performanțelor creierului.

Pachetul conține:
2 CD + BROŞURA de 16 pag.: Super Memorie la orice vârstă

Frecventa beta