Skip to Store Area:

0 items

Intrebari frecvente

 1.  Trebuie să ascult aceste Cd-uri într-o anumită ordine?
 2 . De ce este nevoie să folosesc căşti audio?
 3.  Ce setări trebuie realizate la dispozitivele audio pentru o audiţie corectă?
 4.  Mi se întâmplă să adorm, pe urmă mă trezesc brusc aproape de sfârşitul şedinţei.
      Dacă adorm sugestiile mai au efect?
 5.  Pot asculta CD-urile Perfect Mind atunci când conduc maşina?
 6.  De ce să aleg căşti audio de calitate?
 7.  Care este diferenţa la audiţie între tipurile de căşti existente?
 8.  Cât de des trebuie realizat antrenamentul mental cu un program audio sau video?
 9.  Când apar rezultatele?
10. De unde ştiu că afirmaţiile pozitive au doar un efect pozitiv asupra mea?
11. Cum acţionează afirmaţiile pozitive subliminale?
12. Există vreo contraindicaţie ?
13. Care sunt condiiţiile pentru a putea fi utilizate şi în cabinete de terapie?
14. Cum se livrează în România?
15. Care sunt Condiţiile de livrare pentru Străinătate?

1. Trebuie să ascult aceste Cd-uri într-o anumită ordine?

cd1, cd 2, cd 3, cd 4 ... sunt numere care reflectă ordinea apariţiei (număr de catalog), nu ordinea în care trebuie audiate cd-urile Perfect Mind. Achiziţionarea lor ar fi bine să se facă în funcţie de preferinţe. Iar când se cumpără 3, 4 cd-uri se va proceda astfel: se audiază câteva zile pe rând cd-urile şi se sesizează cu care există compatibilitatea cea mai mare din punct de vedere emoţional. Apoi se lucrează consecvent cu cd-ul ales 30-45 zile, cel puţin o dată pe zi. Cel mai bine ar fi însă să nu se întrerupă audiţia unui program până ce nu încep să apară rezultatele pe care le dorim. După această perioadă se poate trece la următorul cd ales.

2. De ce este nevoie să folosesc căşti audio?

Căştile audio sunt recomandate pentru a experimenta în întregime toate efectele tehnologiei Perfect Mind. Când recomandăm ca audiţia să se realizeze doar la căşti, înseamnă că stimularea cerebrală se realizează diferit pe cele două urechi, pentru a influenţa distinct cele două emisfere sau pentru a beneficia de o serie de efecte specifice la nivelul creierului. Neglijarea acestei recomandări conduce la diminuarea efectelor. În unele cazuri, audiţia fără căşti determină chiar anularea efectelor specifice stimulării cerebrale respective (cum este cazul la programele în care s-a utilizat şi stimularea binaurală). Perfect Mind are şi cd-uri cu programe care se pot audia la un sistem stereo obişnuit (prin boxe). Citiţi cu atenţie specificarea recomandată - cu sau fără căşti, atât pe site, cât şi pe fiecare CD.
 
3. Ce setări trebuie realizate la dispozitivele audio pentru o audiţie corectă?

Pentru o audiţie corectă, dar mai ales eficientă, este necesar ca audiţia să fie STEREO. În acest scop recomandăm deselectarea efectelor 3D, Surround, Spaţial etc. Sistemul audio respectiv sau calculatorul trebuie să redea stereo pur. Aceasta se poate verifica, de exemplu, la CD-urile care au la început ghidare verbală pentru relaxare. Aici vocea trebuie să se audă astfel: fie doar în urechea stângă, fie doar în urechea dreaptă, fie pe centru. Dacă vocea se va auzi permanent undeva pe centru, aceasta înseamnă că nu s-au deselectat efectele menţionate. La calculator sau laptop deselectarea se face din Control Panel/Souns and Audio Devices.

4. Mi se întamplă să adorm, pe urmă mă trezesc brusc aproape de sfârşitul şedinţei. Dacă adorm sugestiile mai au efect?

Este destul de firesc să adormiţi, pentru că programul de stimulare cerebrală determină creierul să intre într-o stare profundă Theta, ce corespunde în mod obişnuit stării de somn cu vise. Este, de asemenea,  firesc să vă treziţi la final, pentru că atunci programul readuce creierul în starea beta, specifică stării de veghe. Nu este nicio problemă. Sugestiile vor continua să-si facă efectul, aşa cum şi cele subliminale au efect chiar dacă nu le auzim.

5. Pot asculta CD-urile Perfect Mind atunci când conduc maşina?

NU. CD-urile care conţin programe de stimulare cerebrală (indiferent de tipul şi efectul acestora) NU se ascultă atunci când se conduce un vehicol sau atunci când se manevrează utilaje periculoase. Aceste programe se audiază doar atunci când ne aflăm în siguranţă şi unde ne putem relaxa fără a fi deranjaţi. Doar în cazul acelor programe în care apare specificaţia că pot fi audiate în orice condiţii, oricând şi oricum, doar acestea pot fi audiate atunci când conducem maşina, dar atenţie, fără căşti.

6. De ce să aleg căşti audio de calitate?

Se spune că un sistem audio este tot atât de bun cât boxele sale, iar aceasta se aplică şi la sistemele portabile. Dacă îţi alegi cu grijă sistemul audio şi cheltui sute sau mii de lei pe un CD player sau DVD player, nu poţi să foloseşti o pereche de căşti de 5 lei. Dacă vrei să obţii maximum de calitate audio, fără să se piardă din semnalele şi frecvenţele incluse în programele Perfect Mind, atunci este mai mult decât necesar să dispui de nişte căşti serioase. Vestea bună este că pe piaţă există o multime de opţiuni pentru orice buzunar, de la câteva zeci la sute de lei. Recomand căşti Seinheizer care cuprind în întregime urechea.

7. Care este diferenţa la audiţie între tipurile de căşti existente?

Există mai multe tipuri de căşti:
Circumaurale. Recomandăm "Ear muff"-urile deoarece învăluie urechea ca două cupe (sunt circumaurale), izolând astfel urechile de zgomotul exterior, reducând deci zgomotele exterioare. Acestea sunt în general cele mai recomandate pentru o audiţie de calitate. Au o întindere mai bună în frecvenţe şi creează un confort al audiţiei adecvat.
- "In-ear" şi "Ear bud". "In ear" foloseşte un material moale care potriveşte confortabil căştile în interiorul urechii, iar "Ear bud"-urile sunt din plastic dur şi, unele dintre ele, au şi accesorii care se fixează în spatele urechii. Acestea două ar fi utile pentru situaţia când se doreşte utilizarea CD-urilor Perfect Mind pe timpul nopţii, atunci când dormim. Neajunsul lor este acela că nu redau întotdeauna o întindere mare de frecvenţe. În general joasele nu sunt redate bine de aceste căşti.
-"Ear pad"-urile sunt alcătuite din pad-uri ceva mai mari care se aşază în exteriorul urechii (nu acoperă urechea). Acest tip lasă sunetul să iasă şi, implicit, permite şi să intre din exterior.
- Wireless. Deşi par mai uşor de utilizat, NU recomandăm caştile wireless (fără fir). Majoritatea folosesc frecvenţe radio pentru a transmite semnalele audio fără cablu. Multe dintre ele sunt expuse interferenţelor date de telefoanele mobile sau de alte sisteme. Mai mult, se pare că unele modele wireless aplatizează gama de sunete. Însă, dincolo de acestea, unele persoane se simt afectate de frecvenţele radio generate de aceste căşti, resimţind o stare de ameţeală sau disconfort după o utilizare mai îndelungată.

8. Cât de des trebuie realizat antrenamentul mental cu un program audio sau video?

Pentru eficienţă mărită utilizaţi zilnic CD-ul ales, o dată sau de două ori pe zi, cel puţin o lună de zile. Dar cel mai bine este ca această "muncă" de antrenament să se realizeze până când se obţin rezultatele scontate şi încă o mică perioadă de timp după aceasta, pentru ca efectele apărute să se fixeze la nivelurile profunde ale fiinţei. Nu putem stabili o regulă în acest sens. Pentru fiecare, este necesar ca durata şedinţelor şi frecvenţa lor să fie corelate cu gravitatea aparentă a problemei ce urmează a fi rezolvată sau cu importanţa modificării psihologice dorite. 
Iar în ceea ce priveşte reconfigurarea pozitivă a subconştientului, efectele sunt supuse timpului. Pentru ca să se poată manifesta, este necesar un antrenament de o lună sau mai multe luni de zile de audiţie (poi fi şi 6 luni) cu acelaşi CD, o dată sau chiar de două ori pe zi.
Frecvenţa şedinţelor este mai importantă decât durata lor. Este mai bine să audiaţi CD-ul zilnic, măcar o dată, decât de patru ori duminica, pe motiv că atunci aveţi mai mult timp. Forţa sugestiei şi autosugestiei stă în repetiţie.
În general nu recomandăm o utilizare mai mare de 2, 3 ori pe zi. Mai mult nu înseamnă întotdeauna mai bine. Tehnologia audio Perfect Mind modifică activitatea electrică în creier, inducând stări superioare de conştiinţă. Trebuie să corelăm frecvenţele utilizate în programele de pe CD-ul cu care lucrăm, cu activităţile cotidiene. 

9. Când apar rezultatele?

În general, programele noastre determină rezultate imediate. Chiar după primele şedinţe se evidenţiază relaxarea profundă, regenerarea, centrarea, calmul, interiorizarea, visele plăcute pe care este posibil să ni le amintim în detaliu, precum şi o îmbunătăţire în funcţionarea creierului, datorată în mare parte echilibrării emisferelor cerebrale. Acestea se datorează neurorezonanţei sonore (stimularea cerebrală cu frecvenţe specifice) şi ele se amplifică pe măsura repetării audiţiei.
Reconfigurarea pozitivă a subconştientului însă se manifestă în timp. Pentru ca să se poată manifesta, este necesar un antrenament de o lună sau mai multe luni de zile de audiţie cu acelaşi CD. Chiar şi la nivelul creierului este necesară această perioadă. Pentru ca să se poată stabili noi modele cerebrale (noi căi neuronale), necesare pentru a susţine noi structuri (modele) comportamentale şi pentru a se stabili noi rezonanţe mentale. Durata de reconfigurare pozitivă a subconştientului este totuşi caracteristică fiecărei persoane în parte.

10. De unde ştiu că afirmaţiile pozitive au doar un efect pozitiv asupra mea?

Cd-urile Tehnologiei Perfect Mind sunt cd-uri care vizează dimensiunea extraordinară şi sublimă a Sufletului şi dezvoltarea spirituală. Tocmai de aceea, atât afirmaţiile audibile, cât şi afirmaţiile neaudibile, sunt în întregime numai pozitive. Ca urmare, programele Perfect Mind de stimulare cerebrală sunt pe deplin benefice. În broşura sau insertul care însoţeşte fiecare cd sunt scrise toate aceste afirmaţii pozitive utilizate în programe. 
Nu sunt alte mesaje incluse în programe, altele decât ceea ce este listat. Iar dacă nu se specifică explicit existenţa afirmaţiilor, înseamnă că programul respectiv nu conţine absolut deloc afirmaţii. Echipa Perfect Mind garantează pentru aceasta.

11. Cum acţionează afirmaţiile subliminale?

Afirmaţiile subliminale pozitive sunt înregistrate la un volum scăzut, sub nivelul normal de audiere, pentru a ocoli rezistenţa minţii conştiente. Dacă aveţi un auz foarte bun, veţi putea auzi uneori dincolo de sunetele muzicii, anumite şoapte uşoare. Însă chiar dacă nu puteţi auzi afirmaţiile subliminale pozitive înregistrate pe CD, ele există totuşi acolo unde se menţionează explicit şi sunt preluate de mintea subconştientă care le foloseşte pentru a reconfigura în mod pozitiv gândurile, convingerile şi acţiunile. După ce aţi ascultat programul respectiv timp de câteva zile, veţi observa apariţia schimbărilor pozitive.

12. Există contraindicaţii ?

Se interzice în mod ferm folosirea CD-urilor ce conţin programe de stimulare cerebrală în cazul bolilor grave de inimă, epilepsiei, sindromului discordant (schizofrenie) cât şi în cazul bolilor psihice grave în care se folosesc neuroleptice. Cumpărarea acestor CD-uri presupune faptul că dumneavoastră aţi luat cunoştinţă de acest fapt şi că vă asumaţi întreaga răspundere pentru modul în care le folosiţi.
De asemenea, programele care conţin frecvenţe nu se audiază în timp ce conduceţi maşina sau alte utilaje. Majoritatea programelor Perfect Mind conţin frecvenţe şi procedee care se realizează în relaxare şi cu ochii închişi. Perfect Mind realizează şi programe fără frecvenţe, iar acestea se pot audia ambiental. De aceea vă rugăm citiţi înainte de utilizare indicaţiile menţionate direct pe CD şi cele scrise în broşură.  

13. Care sunt Condiţiile pentru a putea utilizate şi în cabinete de terapie?

Pentru utilizarea în cabinete, în scop terapeutic sau în scop de relaxare, spa, masaj etc. este necesar să contactaţi Perfect Mind pentru a discuta condiţiile în care aveţi dreptul de a utiliza aceste programe.
Daca nu aveţi un contract în care Perfect Mind vă oferă dreptul a utiliza anumite programe în anumite condiţii (inclusiv financiare), atunci nu puteţi utiliza programele Perfect Mind în cabinete sau orice alt fel de activităţi. Sub nici o formă nu puteţi utiliza în cabinete programele create de Perfect Mind, fără acordul Perfect Mind.  
În lipsa unui acord în acest sens, programele Perfect Mind sunt doar pentru uz personal şi se folosesc doar pentru uz personal. 

14. Cum se livrează în România?

Vă recomandăm să optaţi on-line la finalizarea comenzii (atunci când realizaţi comanda pe net), ori să menţionaţi telefonic (atunci când realizaţi comanda telefonic) pentru una dintre cele 2 posibilităţi:

1) Llivrarea rapidă direct la domiciliu prin CURIER RAPID. Taxa de livrare 19 Ron. Timpul de livrare este de 24-48 de ore în funcţie de localitatea de destinaţie, de ziua şi de ora la care s-a plasat comanda.

2) Livrare prin POŞTA ROMÂNĂ. Taxa de livrare 15 Ron. Timpul de livrare este de 5 zile
Plata ramburs (taxa + val. coletului) se face la oficiul poştal local de unde îl ridicaţi.
Din momentul în care primiţi avizul poştal, coletul se ridică de la oficiul poştal de care aparţineţi în maxim 2 zile lucrătoare. 
Iar dacă nu primiţi aviz poştal (se pot pierde avizele!), mergeţi personal la oficiul poştal de care aparţineţi şi întrebaţi de coletul dumneavoastră în maxim 6-7 zile din ziua realizării comenzii sau înştiinţării telefonice ori prin e-mail de către echipa Perfect Mind. 
În cazul depăşirii acestor termene, poşta percepe un comision pe zi pentru depozitare.
Pentru cei cu domiciliul în Bucureşti, Poşta solicită şi precizarea oficiului poştal în raza căruia domiciliaţi!!
N.N
: deşi facem tot posibilul pentru a proteja produsele livrate nu ne asumăm răspunderea pentru deteriorarea obiectelor, aceasta depinzând de modalităţile de manipulare ale celor de la Poşta Română!!!
Atenţie!
Persoanele care, din motive independente de respectarea obligaţiilor din partea Perfect-Mind.com, refuză sau nu preiau coletul trimis prin Poşta Română sau curier, vor fi înregistrate într-o bază de date specială. În eventualitatea unei noi comenzi, vor trebui să plătească în avans, prin transfer bancar, atât cheltuielile de livrare şi de returnare a coletului precedent, cât şi noua sumă datorată.

15. Care sunt Condiţiile de livrare pentru Străinătate?

Pentru solicitările din străinătate produsele au prețuri diferite și sunt în euro. Comenzile care sunt realizate din străinătate pentru a fi trimise în afara ţării se vor achita în avans, direct în contul specificat, şi vor include şi plata transportului pentru ţara dorită. Numai după ce s-a realizat plata către Perfect Mind, plată confirmată ulterior de Bancă, Perfect Mind va trimite coletul la adresa solitată, prin opţiunea de transport discutată. Toate detaliile pentru comenzile din străinătate se stabilesc în scris pe adresa de mail contact@perfect-mind.com 

Produse Perfect Mind