Skip to Store Area:

0 items

Marturii clienti

''Într-o anumită situaţie pot spune că CD 6 ,,mi-a salvat viaţa''
CD 6 Regenerare celulară, Reîntinerire
Zoltan Vereş, Refleqt, expert Inteligenţă Emoţională - Cluj

Am lucrat cu programele de Regenerare, şi chiar aş vrea să punctez acum un moment în care sănătatea mea era afectată, iar audiţia lor m-a salvat efectiv din acea stare. A apărut într-o zi o infecţie mare sub o lucrare dentară. Nu mai puteam să fac nimic atât de tare mă durea. În plus mă durea şi stomacul, astfel că nu mă puteam întinde, deci nu puteam să dorm sub nici o formă. Singura poziţie în care puteam să suport tot ceea ce simţeam era în şezut şi cu o pernă în braţe ascultând CD 6 Regenerare. Cred că am ascultat la căști în total zeci de ore ambele programe, pe repeat. Fundalul muzical cu structura lui de antrenare a undelor cerebrale induce o stare de transă, încât reuşeam să rămân între starea de a fi treaz şi aceea de a adormi, şi cumva ceea ce audiam amorţea simţurile suficient de mult ca să nu percep durerea. Aveam senzaţia că în această stare indusă puteam să mă odihnesc, să mă regenerez, chiar dacă eram în durere. Era singurul lucru pe care puteam să-l fac. Zeci de ore am făcut asta, m-ai aţipeam puţin din când în când. Deci da, chiar pot să spun că Perfect Mind ,,mi-a salvat viaţa'' în acele zile.

''Mi-a pus o mână pe creștetul capului, m-a îmbrățișat, și atunci m-a inundat o lumină specială și o liniște nepământeană''
CD Arhanghelul Rafael 
Nicoleta B.- București

În a 3-a zi de meditații cu Arhanghelul Rafael i-am perceput prezența. Mi-a pus o mână pe creștetul capului, m-a îmbrățișat și am simțit cum de la cap până la picioare mă inundă o lumină specială și o liniște care nu o găsești aici pe pământ, este nepământeană. Înainte de meditația ghidată realizez și rugăciunea ghidată, simt că rugăciunea mă pregătește sufletește pentru meditație. Într-una din aceste comuniuni, am simțit că Rafael a venit însoțit de Arhanghelul Mihail. L-am recunoscut pentru că anterior îmi apăruse în unele vise. Avea o culoare albastră și un fascicul de lumină în mână, ca o sabie. Arhanghelul Mihail a tăiat ceva de la nivelul pieptului meu, ceva energetic cred, în legătură cu o frică, de fapt era o sperietură foarte puternică. După aceasta am simțit nevoia să adorm, și pur și simplu am dormit timp de 10-15 minute. De atunci sunt mai tolerantă, mai drăguță cu oamenii. După fiecare meditație de Comuniune cu Rafael mă simt mai ușoară, ca și cum greutățile dispar. Rafael are o energie blândă și caldă, Mihail este hotărât și ferm. Am căutat pe YouTube și alte meditații angelice, dar nu am găsit ceva asemănător cu ceea ce dvs. realizați. La multe dintre acestea vocea nu este potrivită pentru meditații, chiar deloc, iar modul cum aceste pers. realizează ghidarea nu creează destindere, dimpotrivă, enervează. Pot spune însă că vocea dvs. este așa de caldă și de potrivită, cuvintele sunt atât de inspiratoare, iar starea generată per ansamblu - muzică voce și ghidare - ne conduce direct la suflet. Vă mulțumesc!

''Într-adevăr absolut nimic nu se compară cu ceea ce a realizat Perfect Mind.''
D. Sontag, Viena - Austria

Am cumparat CD-urile Perfect Mind după ce m-am mutat în Viena. Eu și soțul meu ne-am mutat de câteva ori în acești ani și din păcate uitasem de CD-urile dvs. Între timp am cumpărat alte produse, unele de hipnoză cu brainwave și mesaje subliminale (și supraliminale) din SUA, altele din Germania, Italia etc. Acum aproximativ jumătate de an în urmă am regasit CD-urile de la dvs și am realizat atunci că într-adevar absolut nimic nu se compară cu ceea ce a realizat Perfect Mind.
Sunt recunoscatoare și în același timp sunt chiar mândră că aceste produse vin din Romania.
Ar dura mult timp dacă aș enumera toate efectele pozitive, unul dintre cele mai interesante efecte a fost că am trăit noi emoții și sentimente extraordinare pe care nu le cunoscusem încă în toată viața mea. Paleta mea emotională a devenit mare, siguranța de sine a crescut, și în mine s-a instalat un sentiment de pace. Am comandat restul programelor pe care nu le am în colecție și abia aștept să le primesc.  

Cu ce programe am lucrat ca să mă simt protejată în perioada pandemiei când am stat acasă!
Am reuşit să îmi menţin vibraţia şi psihicul optim în perioada pandemiei. Dimineaţa ascultam CD nr 2 "In fiecare zi ma simt din ce în ce mai bine". - La pranz meditaţiile ghidate:  CD Meditatie Ghidata cu Arhanghelul Rafael si  CD Comuniune cu Ingerul tau pazitor. Simţeam energia Lor cum îmi curăţă tot trupul, mintea îmi era mai clară şi sufletul uşor şi plin de IUBIRE. Seara înainte de culcare, antrenament mental cu CD 3 :Trezirea constiintei de sine". Înainte am audiat CD-ul 8 "Vindecare Emotionala". Mă simt excelent! Sunt alt om.
Aceste CD-uri mi-au schimbat viaţa. Cu aleasa pretuire, Lili S.! .

Am simțit că întorc <Acasă>. Câmpul conștiinței este foarte luminos, blând și o compasiune sublimă îmi umple sufletul„ CD 14 Frecvența Stării de Geniu
Dan Podoleanu, profesor Chi Kung, Tai Chi -  Sibiu

Dragii mei, tocmai am ascultat CD-ul de la voi cu Frecvența de Geniu. Este absolut superb. Muzica este foarte bine aleasă, iar efectul general este deosebit. Am simțit că mă întorc ''Acasă''!... Ideea de Dumnezeu este foarte prezentă pe tot parcursul meditațiilor și în final simt că sunt una cu Universul, că fac parte dintr-un plan mareț, universal, divin. Câmpul conștiinței este foarte luminos, blând și o compasiune sublimă îmi umple sufletul. A fost și este încă o experiență minunată. Vă mulțumesc și vă îmbrățișez cu sufletul plin de această Lumină divină! Faceți un lucru minunat! 
Mult succes în continuare! Cu drag, Dan Podoleanu

O lumină puternică aurie s-a activat deasupra capului meu„  CD 14 Frecvența Stării de Geniu
Diana M. - Arad

Am cumparat toate produsele realizate de Perfect Mind! Îmi plac foarte mult toate, dar mai ales cel mai nou cu Frecvența de Geniu. Îl ascult de o săptămână, în fiecare zi. Ieri m-am întâlnit cu cineva care vede aura. Mi-a spus că e ceva extraordinar ce se vede deasupra capului meu - o lumină puternică aurie...și că nu a mai vazut încă la nimeni așa ceva (dintre persoanele care i-au trecut pragul casei), mărturisesc că mi-au dat lacrimile!
Cu siguranță această activare specială cu lumină aurie în creștetul capului e efectul audiției și antrenamentului cu CD-ul nr. 14!

E ceva divin și miraculos CD 6 Regenerare celulară, Reîntinerire
George Oancea, audiție la Gaudeamus 2017

Te relaxezi pe deplin la nivel de corp și la nivel de minte. Lași grijile deoparte, pur și simplu te deconectezi și intri într-o altă lume, într-un alt univers unde nu mai există griji supărări sau acele gânduri care se derulează mai tot timpul în minte. E o pace și o liniște deplină, e ceva divin, ceva miraculos, e ca o terapie. Cred că face cât zece ședințe de psihoterapie, ca să compar această experiență, și cred că e mult mai utilă și mai ieftină și cu beneficii mult mai mari. Practic investiția pentru oricare dintre aceste cd-uri cu programe neurorezonante este mică, în comparație cu beneficiile. Dacă din prima ședință ai aceste beneficii, îmi imaginez că dacă lucrezi perseverent cu ele obții rezultate care te vor uimi. Recomand tuturor programele Perfect Mind. 

Regenerarea neuronilor CD 10 Fără stres, fără anxietate
Geoorge Oancea, audiție la Gaudeamus 2017

Impresia mea este foarte vie după audiția la standul de la Gaudeamus. Senzația mea este foarte vie, este aici și acum. Totul este profund. La programul 3 din pachetul audio ’’Fără Stres și fără anxietate’’, pe lângă programul de neurorezonanță sonoră (cu vectori acustici spațiali) sunt incluse și sunete din natură care te deconectează sublim, de fapt este soluția perfectă pentru lumea agitată în care trăim. Poți să mergi și în natură să asculți astfel de sunete sau poți să asculți acest CD pe care îl vei avea tot timpul la îndemână. Dacă vrei să beneficiezi de regenerarea neuronilor și să diminuezi efectele epuizante ale stresului, acest pachet audio este soluția perfectă.

Prin intermediul CD 5 Super Memorie am luat examenul cu 100 de puncte din 100. În urma acestui examen am reuşit să am un nou loc de muncă foarte important şi vă datorez recunoştinţa mea! Elena. D (mesaj pe facebook)

Bună ziua! Am comandat in luna iulie un cd SUPER MEMORIE, în ideea de a-mi susține demersul în a face tot ceea ce îmi stă in putință pentru a memora cat mai multe informatii in detaliu pentru un examen de ocupare a unui post (foarte important pentru mine). Deși la întâlnirea cu dvs. am fost pusă în temă cu privire la faptul că acest cd este foarte diferit de celelalte, ajunsă acasa am constatat cu propriile mele urechi ca...sunetele ascultate nu sunt nici pe departe in genul a ceea ce ascultasem până atunci. Mi-am propus in continuare sa am incredere in indicatiile primite la centru din partea domnului Cristian, si am continuat să învăț in cele 9 zile rămase până la examen. Am respectat întocmai pasii recomandați si ordinea in care este bine sa ascult fișierele. În dimineața de dinaintea examenului am vrut să mă trezesc cu o ora mai devreme sa recapitulez ideile principale ale legislației învățate însă, nu stiu din ce motiv, nu am reusit sa ma ridic din pat, ci doar in stare de veghe (simteam ca nu sunt perfect conștientă însă nici perfect trează), am vizualizat cuvant cu cuvânt atât așezarea în pagina a sintezelor după care am învățat, cât și conținutul acestora. Era ca si cand citesc cu foile in mână. Recapitularea cu ochii închiși cred ca durat cu aproximație in jurul a 20 de minute. Apoi m-am ridicat din pat absolut uimită de acest "remember", pentru că niciodată nu mi s-a întâmplat, în ciuda multor examene la care am invatat, sa vizualizez cu lux de amănunte toată materia învățată. La examenul scris am luat examenul cu 100 de puncte din 100. Deși am avut emotii, starea mea emoțională a fost mult mai buna decat in alte situații, datorită acelei recapitulari de dimineata care mi-a dat foarte multă încredere în mine. Atât de bucuroasă am fost in dimineata de dinaintea examenului, ca stiu si stăpânesc bine materia, ca ultimul fisier (recomandat a fi ascultat înainte de examen) am uitat sa il ascult. Astăzi, am un nou loc de munca, dobândit prin forte proprii si munca cinstită, și, cred eu, în mare măsură si datorita sprijinului oferit de dvs prin intermediul cd-ului Super Memorie. Vă mulțumesc din suflet si doresc ca bucuria si recunoștința pe care le simt in aceste momente sa le împărtășesc și cu dvs. Numai bine vă doresc!  

 Nu eram pregatită de ce o să mi se întâmple cu CD 8 Vindecare Emoţională
Doina Ormeneanu, Bucureşti

“Mi-am cumpărat CD-ul nr. 8 ''Vindecare emoţională'' şi într-o foarte bună dimineaţă l-am ascultat. Nu eram pregatită de ce o să mi se întâmple. După câteva momente de ascultat am început să plâng mult şi de neoprit. Acest catharsis eliberator îmi descătuşa sufletul, în timp ce trupul meu răspundea şi el cu mici zguduiri la aceste accese de plâns. Poala şi mânecile pijamalei au luat locul batistei. Am zâmbit, dar nu m-am mişcat din poziţia ''relaxată'' şi ''întinsă''. Am râs, am plâns, ca în copilarie. M-a cuprins inocenţa şi starea de bine. Emoţii venite din străfundurile fiinţei mele, ascunse în zone neştiute, ieşeau la suprafaţă. Apoi prin antrenament, am săpat zi după zi, strat după strat, ca să găsesc comoara Păcii şi Liniştii sufleteşti. Căci emoţiile neştiute îţi pot perturba viaţa în cele mai frumoase şi generoase momente, distorsionind experienţele după placul lor.Dacă vrei să te Vindeci Emoţional, CD-ul este o mare reuşită, este ca un fel de mamă/tată iubitor şi blând care-ţi indică ce trebuie să faci. Începi să te cunoşti şi să te iubeşti asa cum eşti, din ce în ce mai eliberat din închisoarea emoţiilor distructive. Tot ce trebuie să faci este să te abandonezi în relaxare şi cu căştile pe cap. Nu mi-am pus întrebări inutile, totul se desfăşoară aşa cum trebuie, unic pentru fiecare. Procesul s-a desfăşurat de la sine, am avut răbdare, curaj, acceptare şi spirit explorator. Curăţenie lăuntrică, vindecare emoţională, ştergere de lentile prin care priveşti lumea exterioară, cum vrei să-i spui. Schimbarea de care eu am avut nevoie a avut loc. Şi doar în maxim două luni. Vă mulţumesc!” 

„După antrenament, testul rediestezic a evidențiat o uimitoare echilibrare a emisferelor cerebrale„ 
Sabina P., pictoriţă Tg Mureș

Suntem un grup de prieteni din Tg Mureş şi dorim să vă spunem că suntem foarte mulţumiţi de CD-urile dumneavoastră. Când e vorba de sănătatea noastră suntem mai precauţi, dar ceea ce dumneavoastră realizaţi pentru oameni este minunat, realmente au apărut modificări pozitive în viaţa noastră. Un prieten din grupul nostru a făcut o măsurătoare radiestezică înainte de a începe audiţia. I s-a spus că are un dezechilibru foarte mare la nivelul emisferelor cerebrale. A început un antrenament cu aceste CD-uri pe care l-a realizat timp de 6 luni. După antrenament, testul rediestezic i-a evidențiat o uimitoare echilibrare a emisferelor cerebrale, i s-a spus că este aproape miraculoasă.  
Eu sunt pictoriţă. Vă mărturisesc sincer că am simţit cum creativitatea mea s-a îmbunătăţit considerabil. Astfel calitatea actului meu artistic a crescut. Iar „CD 4 Manifest Prosperitate”, spre exemplu, m-a ajutat foarte mult şi când am avut expoziţia de pictură, deoarece am avut succes şi din punct de vedere pecuniar. 

Am simţit nevoie să-l iau în braţe pe Arhanghelul Rafael şi să-i mulţumesc şi m-a pufnit plânsul - CD Arhanghelul Rafael
Corina St, mesaj pe facebook

''Eram la sora mea, ea își cumpărase un CD de meditație cu arhanghelul Rafael. Eu mereu sunt sceptică, nu cred până nu văd. Sora mea îmi povestea cât de fabulos e CD-ul și nici nu m-a întrebat dacă vreau să îl ascult sau nu, pur și simplu l-a pus ... vreau să spun că nu mă concentram, deci nu făceam ceva deosebit, ba chiar mâncam. În momentul în care ai început să vorbești am simțit o energie cum mi se plimbă prin tot corpul, mi s-a părut bestial !!! Atunci am lăsat mâncarea de o parte și am închis ochii, simțeam că sufletul meu vrea să se elibereze din corp, parcă levitam, și când m-am concentrat pe vindecare am simțit la nivelul plămânilor ca niște energii care se tot mișcau, această mișcare a durat destul de mult timp. Am comandat și eu CD-ul cu Rafael și am încercat să fac această meditație în momentele când simțeam necesitatea să o fac. În ultima perioadă însă am simțit destul de des. Ceea ce m-a făcut să îți scriu e faptul că mi se pare bestial să simt mereu altceva. Azi, spre exemplu, până să mă apuc să îți scriu am terminat meditația cu arhanghelul Rafael și m-am simțit mult mai apropiată de arhanghel, chiar la un moment dat am simțit nevoia să îl iau în brațe și să-i mulțumesc și m-a bufnit plânsul, chiar și acum îmi vine să plâng. Mă bucur foarte mult că ai apărut în viața mea, chiar și așa sub formă de CD, ai o voce extraordinară Floria, divină! Mă bucur foarte mult că exiști și că am reușit sa dau de tine ;)) . Mulțumesc mult! ''

Terapeutul fiecărui terapeut, aşa numesc eu CD 8 Vindecare Emoţională  
 Luciana Dobria, Timişoara

Asa numesc eu acest cd, aceasta sedinta de eliberare a reziduurilor energetice stocate de generatii la nivel de subconstient, la nivel de ADN, reziduuri despre care uneori nu avem habar, insa ele actioneaza in realitatea noastra ca si programe negative, necajindu-ne destul de tare si inlacrimandu-ne adeseori. Sunt profund recunoscatoare DOMNULUI DUMNEZEU pentru echipa Perfect Mind si ptr misiunea lor de viata, fabuloasa, frumoasa si incredibila pentru acest plan 3D, insa atat de credibila ptr a 4 -a dimensiune care ne asteapta !
Este atat de grandios sa vad meditatii si exercitii coborate din laboratoarele cerurilor inalte si sa vad in carne si oase entitati de lumina la lucru pe terra!

Ascult  zilnic în maşină programul 4 de motivare din CD 4 Manifest Prosperitate 
Dana Dedu, Bucureşti - mesaj pe facebook 

"CD-urile Perfect Mind îţi îmbunătăţesc calitatea vieții! De cand le-am descoperit, mi-au devenit adevărate prietene!
Eu ascult zilnic în masină CD nr. 4 Manifest Prosperitate programul 4 de motivare, cu rezultate foarte bune, am reușit întotdeauna să-mi îndeplinesc nevoile financiare, fără să duc lipsă de bani, mulţumim Perfect Mind pentru munca minunată pe care o faceți în folosul oamenilor !!!!"

Am înțeles ce înseamnă să meditezi  CD Trezirea Conştiinţei 
Gabriela Pavel
"Am mai multe cd-uri de la Perfect Mind; cel mai mult am folosit CD3; încă nu apăruse tehnologia SAV. După ce am ascultat CD3 de 8-10 ori, am înțeles ce înseamnă să meditezi, care este starea din meditație.Va mulțumesc și vă sunt recunoscatoare."

"Nu pot să îmi imaginez să mă duc la culcare fără un CD Perfect Mind"
Camelia Cristea - Bucureşti   CD Succes DeplinCD Manifest ProsperitateCD Vindecare Emoţională 

CD-ul Manifest Prosperitate mă ajută în situaţiile disperate când rămân fără bani, Succes Deplin îmi dă multă încredere în mine, Vindecare Emoţională m-a ajutat să iert o situaţie grea din viaţa mea
"Vă mulţumesc pentru tot efortul şi dedicarea dumneavoastră, pentru a ne face viaţa mai uşoară şi mai frumoasă. De când am descoperit aceste cd-uri minunate, viaţa mea s-a schimbat în bine. Continui să lucrez cu ele zilnic. Le-am cumpărat aproape pe toate şi le ascult în funcţie de starea de spirit din ziua respectivă şi de ce nevoie am; de asemenea, mă ajută enorm în lupta mea cu insomniile, nu pot să îmi imaginez să mă duc la culcare fără un cd care să ruleze şi să mă ajute să dorm mai bine şi să îmi fixeze mesajele pozitive în minte în timpul somnului. 
Am avut rezultate excepţionale cu CD-ul de Prosperitate care mă ajută în situaţiile disperate când rămân fără bani, Succes Deplin care îmi dă multă încredere în mine, Vindecare Emoţională care m-a ajutat să iert o situaţie grea din viaţa mea etc.Vă mulţumesc că existaţi şi faceţi asemenea lucruri minunate şi utile. Şi vă doresc multă putere de muncă şi să continuaţi această misiune frumoasă de a ne face viaţa mai uşoară.
Vă îmbrăţişez cu multă iubire şi respect."

"Mi-aţi schimbat viaţa"
Cristina R. ,Bucureşti - CD-urile Perfect Mind

"Ţin să vă mulţumesc din nou pentru ceea ce faceţi, mi-aţi schimbat viaţa. M-am reinventat, am o stare mentală excelentă, reuşesc să îmi controlez gândurile, şi mă concentrez cu o uşurinţă uimitoare.
Fără acest ajutor mental nu aş fi reuşit, fiindca eram într-o stare cronică de oboseală, stres, nesiguranţă şi toate cele aferente.
Am comandat Cd-urile din nou, fiindcă s-au cam uzat şi zgâriat tot manevrându-le frecvent. Vă trimit toată dragostea şi recunoştinta mea." 

" ... m-au scos dintr-o stare de izolare şi depresie"
Cristina R. - Bucureşti, CD-urile Perfect Mind

"CD-urile dumneavoastră m-au scos dintr-o stare de depresie. Mă despărţisem de prietenul meu şi nu vroiam să văd pe nimeni. Mă izolasem. Ascultându-le a fost prima dată când am putut să dorm, când am simţit că trăiesc. În sfârşit nu mai aveam panică ori frică, emoţiile mele redeveniseră normale.
Iar CD-ul cu Trezirea Conştiinţei, spre exemplu, m-a ajutat să simt iubirea pentru natură. Intram în stări de linişte şi de comuniune cu tot ceea ce era în jurul meu. Reuşeam deseori cu acest CD să meditez profund. Auric mă expansionam şi anumite structuri energetice îmi dădeau senzaţia subtilă că ies din cameră, deşi fizic nu mă mişcam. De multe ori am trăit cu acest CD stări de vid mental.
În tot acest timp cât le-am audiat, 3 – 5 luni pot să spun, devenisem o sursă de energie pentru oamenii din jurul meu. Astfel am reuşit singură să-mi dezvolt o afacere de la zero. Starea mea devenise atât de bună şi căpătasem aşa o energie extraordinară că toate lucurile mi s-au legat în direcţia potrivită."

"Nu mai am blocaje în direcția realizării. Acum mi se împlinește tot ceea ce-mi doresc!"
Cătălin B. - Timişoara CD 1 Succes Deplin

"Înainte de asculta CD Succes Deplin, lucrurile pe care doream să le fac, nu le puteam realiza. Nu aveam puterea să le pun în aplicare. Acum sunt uimit de ceea ce se întâmplă cu mine. Toate lucrurile pe care vreau să le fac, chiar pot să le fac. Puterea mea interioară este pusă în aplicare. Nu mai există blocaje în direcția realizării. Este un lucru extraordinar ceea ce faceți. "

"Realmente sunt încântată, apreciez abordarea genială, sintetică, profundă, valoroasă şi inovatoare" 
 Tara Downei - mesaj pe facebook


"Acum am descoperit pagina voastra si sunt realmente incantata de ceea ce faceti si apreciez abordarea geniala, sintetica, profunda, si pt mine extrem de valoroasa si inovatoare in a expune perspectiva spirituala si subtilitatile drumului spiritual. Voi recomanda cu caldura pagina voastra pentru a va descoperi si alti prieteni... Pentru mine abordarea voastra este extrem de valoroasa. Admir atitudinea voastra plina de bunsimt, si apreciez stilul. 
Va multumesc frumos si va urez mult succes in tot ceea ce faceti in numele spiritualitatii. 
Va imbratisez cu drag si consideratie. 
As dori sa audiez toate conferintele si tot ceea ce ati publicat pana acum in acest proiect... cu Neurostiinta, din perpectiva abordarii voastre."

" ... ascultând pentru a N-a oară Cd-ul"
Cristian Andrei  CD 3 Trezirea Conștiinței de Sine

Pentru mine, trezirea conștiinței de Sine a reprezentat în plan fizic intrarea întru-n vortex de lumină de un albastru-electric strălucitor, non-pământean, concomitent cu senzația olfactivă a prezenței unui aer extraordinar de ozonat și înmiresmat. Senzația inspirării acelui aer a fost similară cu senzația pe care o avem atunci când am fi prezenți în mijlocul unei poieni de munte, înconjurați de o multitudine de flori. Aerul pe care-l respiram în acele momente avea parcă, și el, o textură albastră. Ceea ce am descris mai sus a fost experimentat cu 2 ani și jumătate în urmă, în stare de meditație (evident), în timpul zilei, într-o încăpere izolată fonic de zgomotele externe, cu căștile pe cap, ascultând pentru a N-a oară cd-ul.

'Vă mulţumim mult pentru că ne-aţi primit în minunata lume Perfect Mind"
 Fam. Cernescu, Bucureşti

"Noi ascultăm în fiecare zi CD-urile create de dvs şi ne bucurăm de ele. Vă mulţumim mult pentru că ne-aţi primit în minunata lume "Perfect Mind". Sper să paşim pe urmele dvs pentru a ajunge la acea lumină minunată care ne aşteaptă."

"Am tiroidită cronică autoimună, osteoporoză, probleme cu inima, atacuri de panică în timpul nopţii, insomnie, oboseală cronică" 
O relatare excepţională despre CD-urile Perfect Mind - Laura 

"Am tiroidită cronică autoimună, starea corpului fizic, a sistemului nervos s-au agravat cu trecerea timpului. Ajunsesem într-o stare foarte greu de suportat. Nu mai puteam să îmi controlez emoţiile, am făcut osteoporoză, am probleme cu inima, stressul e foarte puternic în toată fiinţa, atacuri de panică în timpul nopţii etc.
Am început să lucrez cu mai multe cd-uri Perfect Mind în aceeaşi perioadă, adică le foloseam pe rând pe parcursul unei zile. Am început să mă pot relaxa, nu reuşeam nicicum să fac aceasta de mai mult timp. Apoi am simţit stări de pace, iubire şi lumină în toată fiinţa. Mă simţeam de parcă eram alcătuită din particule luminoase.
Sunt cu mult mai calmă şi inţelegătoare cu cei din jur. Dorm! Cine are insomnii, ştie ce mare realizare e să poţi dormi şi să te trezeşti odihnit dimineaţa (înainte de perioada în care am început să ascult cd-urile dumneavoastră mă trezeam foarte foarte foarte obosită).
S-a modificat de asemenea şi calitatea meditaţiilor, mintea s-a mai liniştit, e mai clară. Şi mai sunt şi alte beneficii, numeroase, dar nu mă pricep eu prea bine să descriu chiar toate stările extraordinare pe care le trăiesc de mai puţin de o lună, de când lucrez cu aceste minuni de cd-uri!
Vă mulţumesc din tot sufletul. Am speranţa că în timp, aceasta boală, (pe care medicii o consideră de nevindecat, ei doar o ţin în frâu), să dispară din fiinţa mea."

"Am luat şi Masterul şi am obţinut chiar şi o bursă de merit cu CD 5 Super Memorie"   
Ing. Mirela Simonescu, Bucureşti  

Îmi puneam problema dacă să renunţ la master. Sunt genul de student inconştient care lasă totul pe ultima sută de metri. Dar citind broşura Cd 5 Super Memorie, spontan, am avut o aşa siguranţă că o să aibă efectul scontat, de nici eu nu-mi puteam explica. Aveam la dispoziţie o săptămână. Am început lucrul la cele 2 proiecte grele, audiind non-stop track 1. Mintea îmi mergea ca unsă. Ştiam că totul se datora cd-urilor. Nu am avut nici o secundă vreun dubiu în ceea ce priveşte eficacitatea programelor. Toate circuitele creierului meu erau active şi întregul angrenaj existent acolo lucra la capacitate maximă. În ultimele 2 zile am învăţat şi pentru materiile la care predam proiectele, folosind toate cele 4 track-uri. La faza la care îmi pregăteam subiectele pentru examen ascultam track 1. Cu 1-2 ore înainte de culcare reciteam subiectele ascultând track 2. Mă relaxam cu track 3, şi chiar adormeam ştiind că dacă raţiunea nu-şi mai pune amprenta informaţiile intră în subconştient. Track 4 l-am audiat numai în ziua examenului. Până la Facultate am mers zâmbind pe stradă. Foarte sigură pe mine. Nu-mi aminteam ceva, dar ştiam cu siguranţă că atunci cand voi avea nevoie de o informaţie o voi accesa. Am intrat în sală cu o senzaţie de comfort mental şi psihic şi o mare încredere. În clipa în care am tras biletul şi am citit cele două titluri, s-a întamplat ceva. Brusc mintea mea s-a golit de gânduri şi în faţa ochilor mi-au apărut exact cele două subiecte scrise şi paginate. A fost floare la ureche pur şi simplu să copiez de pe foaia ce apăruse în ochii minţii, pe foaia de pe bancă. Proiectul l-am făcut în 2 zile. S-a întâmplat să sesizez o greşeală în ultimul moment şi l-am refăcut în aceaşi zi în proporţie de 80% audiind track-ul 1. La 12 noaptea eram gata. Profesorul a spus că singurul proiect complet, a fost al meu. Programele CD 5 sunt instrumente care capacitează la maxim circuitele creierului. Modul în care le-aţi gândit mi s-a părut extraordinar. Pentru mine a fost o investiţie profitabilă şi pentru că m-au ajutat să asimilez cunoştinţe într-un timp extrem de scurt, dar şi din punct de vedere financiar. Am obţinut nişte note aşa de bune (exclusiv cd-urilor şi a încrederii pe care am avut-o în ele), încât spre marea mea surprindere am obţinut şi bursă de merit. 

"Adio somniferelor şi cafelei"
Angela M. – despre CD 6 Regenerare celulară

“Mereu am avut probleme cu somnul şi obişnuiam să mă folosesc de somnifere, dar acum am renunţat la ele. Aceste CD-uri sunt mult mai eficiente. Treptat am ajuns să am un somn foarte profund şi regenerant, cu vise foarte intense şi plăcute. Dimineaţa mă trezesc aşa de vioaie şi de revigorată încât nu mai am nevoie nici de cafeaua de dimineaţă de care eram aşa de dependentă.
Nu mai vorbesc şi de starea foarte bună pe care o am acum, chiar şi în timpul zilei. CD-urile sunt extraordinare."

"După 20 de ani de panică am trăit prima dimineaţă liniştită" 
Aniko I, Bucureşti.– despre CD 2 Sănătate, Vindecare, Armonie

Am cumpărat CD-ul şi după ce am ajuns acasă l-am audiat prima oară, apoi l-am mai folosit încă o dată seara înainte de a adormi. A doua zi dimineaţa a fost prima oară după 20 de ani când m-am trezit fără panică. Am cheltuit în toţii anii ăştia mii de euro pe terapii şi cursuri de tot felul, pe care le-am urmat în speranţa că mă voi vindeca de frica ce mă chinuia cumplit, dar nici unul nu a avut vreun efect asupra mea. Nu ştiu cum aţi realizat acest CD, dar cu ajutorul lui nu mai am nesiguranţă şi panică. După doar două audiţii ale CD2 am avut în sfârşit prima dimineaţă liniştită.

MĂRTURII după SEMINARELE Perfect Mind:

 "O schimbare majoră"
Dana Dedu - Bucureşti, 23 iunie 2015 - după Modulul 3 Seminar -  mesaj pe facebook

Seminariile Perfect Mind însoţite de audiţia CD-urilor marca Perfect Mind au adus în viața mea o schimbare majoră, în sensul că m-au transformat dintr-o persoana centrată mai mult pe exterior, într-o persoană care a început să caute în interiorul ei ceea ce avea nevoie, iar graţia divină chiar se arată atunci când o chemi!!!
Tehnicile învăţate la acest seminar sunt în același timp simple si "făcătoare de minuni", au devenit parte integrată din viața mea cotidiana!
Vă Mulţumesc, vă Mulţumesc !!!"

"Am plâns de fericire"
Mariana Ş. - Ploieşti, 21 iunie 2015 - după Modulul 3 Seminar

"Mulțumesc pentru experiența minunată. Grația Divină și prezența Lui Dumnezeu au fost darurile Lui către mine. 
Azi m-am clarificat, ieri era prea multă energie si nu mă clarificasem, nu eram în întregime acolo, la meditația cu dăruirea am plâns de fericire și mi-am manifestat recunoștința în fața Creatorului......
Mi-a daruit Dumnezeu în acest drum multe suflete frumoase care muncesc cu dăruire și dau mai departe......
Multumesc că exişti şi mă bucur că te-am întâlnit.
Cursurile tale mi-au adus Claritate, este mare lucru și sunt convinsă că va fi și mai mult. Lumină și Iubire."


Felicia P. - București aprilie 2015 - "Seminarul de ieri a fost de excepție, dar se pare ca ati ales excepția ca regulă generală. Motiv pentru care voi face și eu tot posibilul să ridic ștacheta pregătirii mele pentru modulul 3.Cu mulțumiri și recunoștință, Felicia"

Ada I. - București aprilie 2015 - "Bine v-am regăsit, Cristi si Flori! Mulțumesc din suflet pentru modul exemplar în care ne-ai ghidat, Cristi, în dimensiunile interioare ale ființei. Cele două module mi-au adus claritate, dar a fost cu mult mai mult decât atât. Am văzut asta și pe chipurile participanților, pentru că fiecare dintre noi a perceput sentimentul sacrului. Pentru mine a fost o experiență cu totul specială. Efecte au existat și în zilele următoare, sub forma unor inspirații deosebite. Deși ne-ai spus că vei susține aceste seminarii doar o dată pe an, îmi permit să te rog să te mai gândești. Ar fi o pierdere pentru multe ființe care au nevoie și iși doresc o ghidare. În prezent, pe piață există multe practici și mulți îndrumători. Puțini sunt aceia care transmit informația pură și nealterată.La cursurile tale se simte o Prezență deosebită care ridică nivelul de conștiință al celor prezenți, astfel încât informația să fie asimilată nu doar mental, dar mai ales în structurile noastre profunde. Mulțumesc mult pentru tot, vă îmbrățișez cu drag, Ada"

Dana D. - Bucureșt
aprilie 2015 - "Mulțumesc pentru aceasta experiență cu totul deosebită și unică pe care am trăit-o alături de voi si de grupul de cursanți! Ceea ce este de remarcat este faptul ca eu astăzi, in a 2-a zi dupa curs, am avut trairi mult mai intense decât ieri, cand a avut loc seminarul. Încă de dimineața m-a invaluit o imensa pace si liniște interioară, o simt cu mine pretutindeni. Da, chiar se observa sferele de lumina (in poza de grup), si eu sunt impresionanta si plăcut surprinsa sa constat ca exista si o altfel de Viața! Multumesc încă o data pentru ca ma insotiti pe acest drum plin de Lumina veritabila! Eu personal de-abia aștept sa aprofundez experiența de ieri, si sa ne reintalnim!"

Amelie R. - Bucureștaprilie 2015 - "Multumesc Cristian pentru experienta magnifica de ieri ! Astept cu drag continuarea drumului."

Elena V. - București  aprilie 2015 - "Si pentru mine a fost o zi extraordinara! Sunt recunoscatoare, pentru ca mi s-a ingaduit sa pot experimenta trairi deosebite alaturi de voi. Prezenta diferitelor entitati am simtit-o inca de la inceputul cursului si le multumesc! Iti multumesc si te imbratisez cu drag. Sa ne vedem cu bine in iunie, Elena!" 

Lili C. -  București, aprilie 2015 - "Starea este minunata si încerc de fiecare data sa o fixez cat pot, pentru ca dupa aceea sa pot amplifica ceea ce obtin eu (totul e mult mai puternic impreuna). Am simtit liniste si pace, sustinere, abandonare, prezent continuu ; m-am simtit fara limite, starea continuă încă, nu m-a părăsit.  Multumesc, sunteti o echipa formidabila ; astept cu interes produsele Perfect Mind si evident ….. continuarea calatoriei."

Carmen E. - București  noiembrie 2014 - „Modulul 2 a fost foarte aproape de fiinţa mea ca vibraţie şi informaţie.Câteva experienţe ale dvs şi ale altora, aşa cum le-aţi povestit, mi-au adus aminte de cartea deosebit de înălţătoare a lui Spalding ”Vieţile maeştrilor”.Cele mai multe emoţii mi-a trezit ceea ce ne-aţi spus despre Mama Pământ. M-a impresionat foarte tare. În drum spre casă m-am gandit numai la asta...M-a responsibilizat mai tare să-i acord toata iubirea mea şi tot sprijinul meu. Mă gandeam cât de „departe” suntem de Mama Pământ, mai ales în oraşele noastre pline de beton şi blocuri înalte, care ne separă şi mai tare de ea. Chiar dacă am avut acea „piedică” (datorată unei purificări energetice) în a-mi deschide inima la meditaţia Unificării, pentru mine a fost o zi specială! Sunteţi un om minunat şi mă bucur să vă cunosc!”

Mariana Şerban - Ploieşti, octombrie 2014 - "Mulţumesc pentru minunatele informaţii! Practic zilnic ce ne-aţi oferit la seminarul din18 octombrie. După prima săptămână am mai multă energie, claritate şi bineînteles că au pornit şi eliberările de energii statice din corpul fizic şi energetic (coloana vertebrală şi organele genitale). Cele 3 CD-uri din colecţia CD 9 cu meditaţie theta sunt magnifice. Vă mulţumesc şi să ne trăiţi. O seară minunată vă doresc. "

"CD-urile m-au ajutat foarte mult la vreme de răscruce să mă pun pe picioare"
Alina Marinescu - martie 2015

Sunt foarte încântată de cd-urile și dvd-ul dumneavoastră. Le-am folosit aproape pe toate. Pentru mine se potrivesc mânușă. M-au ajutat foarte mult la vreme de răscruce să mă pun pe picioare și să mă redefinesc într-un mod benefic, armonios, dumnezeiesc.
Vă mulțumesc și Îi Mulțumesc Lui Dumnezeu că m-a ajutat să vă descopăr.

 

„Învăluită de o energie divină şi expansionată cât Universul" 

marturii clienti Perfect Mind Sigina T, Buzău – despre CD 3 Trezirea Conştiinţei de Sine 

Am început să ascult prima oară cd-ul Trezirea Conştiinţei de Sine în septembrie 2011, dar nu ştiu cum se face că îl audiam de fiecare dată în momentele când eram foarte obosită. Nu reuşeam să simt pe deplin toate efectele pe care le aşteptam pentru că eram mai mereu preocupată. De fapt nu mă abandonam în întregime şi mintea nu se liniştea. Am sperat să vină o zi când fiind mai relaxată să mă bucur cu adevărat de efectele benefice ale cd-ului. Şi acea zi a venit în concediu (iulie 2012). Liniştită şi relaxată am început audiţia. Ce a urmat nu se poate explica în cuvinte.
Chiar de la început am simţit o relaxare extraodinar de profundă care m-a condus la o interiorizare mărită, urmată de o dilatare la nivelul conştiintei şi la nivelul inimii. Eram învăluită de o energie sublimă, şi nu îmi mai simţeam corpul deoarece eram expansionată cât Universul. Fiecare sugestie de pe cd era acum doar o şoaptă (indiferent cât de tare era volumul). Tot trupul îmi era înconjurat de o lumina albă, iar eu mă abandonasem complet şi simţeam că sunt plină de lumină şi de iubire dumnezeiască. La nivelul pieptului simţeam o căldură şi o dilatare plăcută, parcă eram o sferă de iubire şi fericire care creştea mai mult... şi mai mult.
Mult timp după aceea am resimţit starea de fericire şi de expansiune a conştiintei.
Mulţumesc lui Cristian şi Florentina pentru acest cd.


„O plăcere incomensurabilă

Am simţit cum mi se dilată câmpul de conştiinţă foarte puternic încât puteam să cuprind tot ceea ce se întâmplă în jur. Apoi o stare de interiorizare foarte profundă, care doar prin anumite tehnici consacrate se poate obţine, capul îmi devenea din ce în ce mai greu şi a apărut o stare de plutire şi de dilatare. Totul în jurul meu devenea condensat, iar în jurul capului şi în zona din creştet percepeam o energie foarte rafinată şi sublimă. Ulterior am început să simt în zona occipitalului o căldură foarte puternică şi am trăit o stare din ce în ce mai profundă de calm şi de beatitudine interioară şi o plăcere incomensurabilă ... urmată apoi de o trecere în interiorul meu, care avea aparenţa de mic, dar de fapt era foarte foarte mare, ca un fel de halou puternic în jurul căruia erau tot felul de vibraţii fine. Am văzut apoi undeva în mijlocul frunţii o lumină care pulsa sub forma unor valuri tot mai puternice şi care curăţa totul în jur şi după aceea nu a mai contat nimic, pentru că am rămas în acea stare extraordinară, cu foarte puţine interferenţe din exterior, pănă la sfârşit când am auzit ploaia respectivă care, din tot sufletul vă spun, m-a condus pur şi simplu spre o completă comuniune cu D-zeu. 
Diana M, Arad - despre CD 3 Trezirea Conştiinţei de Sine

"Îi doresc fiecărui om să aibă şansa să vă întâlnească"
 

Sunt foarte încântată că v-am descoperit. Îmi doream ceva de genul acesta şi probabil că de aceea s-a şi întâmplat să vă găsesc, pentru că îmi doream. Sunt uşor nereconectată la realitate .. Starea este minunată şi nu pot decât să îi doresc fiecărui om să aibă şansa să vă întâlnească.
Ştefania G, profesor biologie, Bucureşti - despre CD 2 Sănătate Armonie
  
"E superbă senzaţia să fii în afara timpului..." 

 

 

 

 
A fost o stare superbă. Tot timpul eram într-o lumină mov ... câteodată alb strălucitor. Am avut momente în care m-am dizolvat cu totul. S-a tăiat timpul ... Parcă era aşa o stare din aceea în afara timpului energetic, dar aşa secunde, atât de puţin încât să-ţi dai seama că există. În mod normal nu percepem senzaţia asta sau o percepem foarte rar, e superbă senzaţia să trăieşti...  să fii în afara timpului... să fii mai mult decât eşti.
Iulia NBucureşti, Organizator Festival Namaste India - despre CD3 Trezirea Conştiinţei de Sine

"Experienţa Trezirii Spirituale "
În timpul audiţiei conştiinţa mea a fost proiectată într-o lume sublimă unde am realizat că nu am venit de nicăieri și nu urmează să mă îndrept către ceva, că nu am nimic de făcut, sunt, fără să fiu totuși într-un loc anume. Pur și simplu EXIST. Parcă scosesem pentru prima dată capul dintr-un borcan uriaș cu dulceață. Am trăit libertatea spiritului. A fost cea mai profundă experienţă de trezire spirituală din această viaţă.. vezi relatarea completă   - Tania V, Bucureşti. - despre CD3 Trezirea Conştiinţei de Sine

client perfect mind "Libertate şi Linişte" 

Am ales să audiez Manifest Prosperitate pentru că astăzi am simţit că sunt atrasă de culoarea verde (coperta CD-ului 4). M-am simţit ca o pasăre de munte, ca o acvilă. Am zburat continuu printr-un tunel de culoare. O continuă mişcare, urcam, planam, iar urcam ... Libertate şi linişte. Eu de regulă fac meditaţii şi starea mea cu care am venit la audiţie era bună, dar acum e şi mai bună şi mai liniştită. Şi constat că am mai multă încredere şi optimism.
Mariana, Bucureşti - despre CD 4 Manifest Prosperitate 
   
client perfect mind "Astralizare, dedublareAm ieşit din trup."

Am simţit Starea Theta, realizez cursuri şi practic Theta Healing şi stiu cum se simte. Am amorţit la un moment dat şi am avut senzaţia că am plecat pe aici prin împrejurimi (astralizare, dedublare). Înainte eram obosită şi acum mă simt odihnită şi relaxată. Nu am rămas conştientă toată perioada cât am audiat, la un moment dat am ieşit din corp şi s-a rupt firul. Simţeam corpul cum amorţeşte dar nu puteam să mă mişc. Spre final am revenit. Gabriela, Bucureşti, iniţiator cursuri Theta Healing 

  
client perfect mind "Mult, foarte mult mov"

A fost foarte frumos. Am văzut multe lumini deosebit de frumoase. Mult, foarte mult mov.
Valentina, Bucureşti - despre CD2 Sanătate Armonie

 

 

 

  

  

 

Produse Perfect Mind