Skip to Store Area:

0 items

Video

Conferinţă susținută la Body Mind Spirit
Reprogramarea subconștientului pentru a slăbi sănătos și rapid

Slăbești rapid și ai Rezultate reale!
Subconştientul și conștientul tău vor acţiona sinergic, vei acţiona, vei mânca mai puţin şi vei arde mai rapid calorii. CD 15 ''Slăbește Sănătos'' ne ajută să descoperim necesitatea de a mânca sănătos și dorința să facem mișcare și exercițiu fizic. Sugestiile pozitive acoperă o largă referire, de la atitudinea psihică emoțională mentală, la alegerile potrivite, care ne vor conduce pas cu pas la atingerea reușitei.    

Cu programele noastre audio vei reuşi!
CD 1 (30 min) Pentru Subconștient - Antrenament mental și emoțional în THETA
CD 2 (32 min) Pentru Conștient - Antrenament  de Motivare Cu pachetul “Slăbesc Sănătos” te vei antrena oriunde: acasă în relaxare, ori când realizați exerciții fizice sau chiar în mașină.
Detalii și comenzi aici: CD 15 ''Slăbește Sănătos''

Conferinţă susținută la GAUDEAMUS
Super Memorie – Învățare Rapidă prin Tehnologia Perfect Mind

Învață de 5 ori mai repede! Memorează mai mult!
Imaginează-ţi cum te-ai simţi să stăpâneşti o anumită materie de care ai nevoie, fără efort. Să poţi asimila tot ceea ce ai nevoie de două până la cinci ori mai repede decât înainte, şi să te poţi bucura de însuşirea anumitor cunoştinţe pe care ai vrut dintotdeauna să le ai. CD 5 Super Memorie conţine programe complexe de îmbunătăţire a performanţelor cerebrale și de activarea a memoriei. Un produs elaborat prin tehnologia Perfect Mind, structurat în 3 etape:  
Programul 1:  Minte Focalizată - destinat învățării active și studiului (BETA) - 21 minute
Programul 2: Asimilare - destinat învățării în stare de relaxare, pasivă (ALPHA) - 54 minute
Programul 3: Consolidarea memoriei (THETA - DELTA) - 40 minute
Programul 4 bonus: PreTest sau Examen (BETA - ALPHA) - 20 minute

 

Conferinţă susținută la EVENIMENTUL ANATOMIA VINDECĂRII
Putem învinge cancerul utilizând și puterea subconștientului

Află cum ne putem folosi puterea minții și a subconștientului pentru a aduce sănătate și fericire în viața noastră.
Cristian Alexandru - Perfect Mind. EVENIMENTUL ANATOMIA VINDECĂRII.


CONFERINȚĂ Perfect Mind
Incursiune spirituală în dimensiunea Subconștientului

• Ce este subconştientul • Cum se reflectă mintea conștientă, subconștientul și inconștientul la nivelul creierului • Relația dintre mintea conștientă, subconștient și Supraconștient • Cum determinăm subconştientul să lucreze în favoarea noastră • Modalități practice de purificare și reconfigurare a subconștientului • Imensa putere a sugestiei şi autosugestiei conştiente • Mecanisme importante implicate în reprogramarea pozitivă și eficientă a subconștientului
Practic: Experiență inedită de intrare în alpha pentru accesarea subconștientului. S-a oferit o metodă  prin care ne adresăm direct minţii subconştiente cu o sugestie de relaxare. Reacția sălii a fost extraordinară – pe măsura așteptărilor! În câteva minute toți cei prezenți au accesat starea alpha și au perceput o stare intensă de relaxare și centrare în sine.
Programe pentru reprogramarea subconștientului cu sugestii pozitive aici:
http://www.perfect-mind.com/index.php/produse-perfect-mind/reprogramarea-subconstientului.html?limit=all.

Conferinţă Perfect Mind la CONGRES, București
Studii cu Encefalograful (EEG-ul) asupra stărilor de meditație folosind programele audio CD 9 Perfect Mind - Meditație THETA

Sunt prezentate în premieră experimente realizate cu Encefalograful (EEG-ul), asupra stărilor de meditație, folosind programele audio de stimulare cerebrală incluse în programele CD 9 „Meditație Theta”.
Se oferă informații speciale despre creier și modalitățile prin care acesta poate fi antrenat. Se vorbește despre caracteristicile celor 3 metode clasice de antrenament al undelor cerebrale: stimularea izocronică, stimularea binaurală și stimularea monoaurală.

Sunt prezentate ideile (ilustrate cu imagini și filme sugestive) care au dus la realizarea Tehnologiei SAV, o tehnologie unică creată pentru atingerea performanţelor mentale de vârf și expansiune multidimensională.
De asemenea se oferă informații cu privire la caracteristicile unei persoane atunci când activitatea sa cerebrală este predominantă pe una din cele 2 emisfere cerebrale: dreaptă sau stângă.

7. Seminar ”Călătoria Iluminării” 
Translația de la ego la Suflet. Descoperirea Inimii Spirituale
Selecție

În această scurtă selecție, Cristian Alexandru vorbește despre trezirea sufletului, metodele predate, experiența personală și scopul pe care și l-a propus atunci când a inițiat această serie de evenimente spirituale de dezvoltare personală. 

Conferinţă susținută la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică București
Arta tălmăcită de știință.
Comunicarea subtilă dintre actor și public.

Perfect Mind la UNATC (Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din Bucuresti).
Conferința ”Arta tălmăcită de știință. Comunicarea subtilă dintre actor și public.” a fost susținută de Cristian Alexandru în data de 30 mai 2014.
Introducerea a fost realizată de Prof. Univ. Dr. Adrian Titieni, Rector al UNATC.

Demo TRACK 1 - Regenerare Trup
DVD Reîntinerire - Regenerare Celulară

Program destinat în special regenerării TRUPULUI.
Conține imagini speciale care ne ajută să pătrundem cu mintea la nivelul celulelor corpului. Este destinat reconfigurării subconştientului în direcția captării Energiei Vieții și Luminii Divine la nivelul celulelor corpului fizic și a ADN-ului. Conține frecvențe sonore ce au o influență directă și benefică asupra structurii ADN-ului.
Stimulare cerebrală în banda Theta.
Durată track1: 25 min
Detalii și comenzi aici.

Demo TRACK 2 - Regenerare Suflet
DVD Reîntinerire - Regenerare Celulară

Program destinat în special Regenerării SUFLETULUI și conectării profunde și armonioase a energiilor sufletului la vitalitatea celulelor din trupul fizic.
Corpul nostru fizic oglindește nivelul conștiinței noastre. În măsura în care ne vindecăm emoțiile, iubim necondiționat, ne deschidem căilor conștiintei superioare și aplicăm constant aceste legi în viața de zi cu zi, trupul începe să oglindească în mod evident aceste schimbări sufletești și astfel se transformă.
Stimulare cerebrală în benzile sub-Delta și Gamma.
Durată track2: 27 min
Detalii și comenzi aici.

Promo Perfect Mind pentru o serie de emisiuni 

Invitaţie la o călătorie fascinantă prin lumea Perfect Mind.

Conferinţă Perfect Mind la CONGRES, București

Trezirea Conştiinţei din perspectiva Neuroştiinţei

O conferinţă extraordinară despre misterul creierului uman şi al emisferelor cerebrale. O nouă şi fascinantă viziune asupra Realităţii.  Metode de echilibrare a celor două emisfere cerebrale, poartă a accesării stărilor extatice de conştiintă şi a reconfigurării subconştientului. Informaţii despre utilizarea frecvenţelor specifice ale undelor cerebrale în programele audio Perfect Mind. 
Perfect Mind a primit invitaţia de a realiza un experiment în cadrul unui Congres cu tematică spirituală. Conferinţa s-a bucurat de apreciere din partea organizatorilor şi a fost premiată cu premiul II.

Experiment Practic:
Inducţia unei stări modificate de conştiinţă, simultan prin stimulare auditivă şi vizuală a creierului (proiecţie de imagini asociate cu sunet).

 
 

Conferinţă Perfect Mind la CONGRES, București
Misterul Punctului de Asamblare

Punctul de asamblare din zona inimii este epicentrul sistemului energetic uman, un factor care determină uşurinţa sau dificultatea propriei călătorii spirituale. Sunt prezentate diagrame şi descrieri ale zonelor unde se poate deplasa punctul de asamblare şi corelaţii cu stările de sănătate sau de boală asociate acestora. Cum reuşesc CD-urile Perfect Mind că contribuie în redresarea Punctului de Asamblare şi la stablizirea lui în zona de echilibru. Corelaţii cu învăţăturile lui Ramana Maharishi legate de Revelarea Sinelui Suprem Atman.

Conferinţă Perfect Mind la Congresul Internaţional de Terapii Alternative 2011, Arad
Iluminare Spirituală şi Trezirea Completă a Conştiinţei 

Informaţii despre Evoluţie Spirituală, Iluminare şi despre CD3 Trezirea Conştiinţei de Sine"

Emisiunea ”Misterele Minții Umane” pe EcoSpirit, 2011

Produse Perfect Mind